Een merk easyvoyage

Camping Sous Les Sapins

Sous Les Sapins Hoog-Normandië - LA BONNEVILLE SUR ITON visuel 1/1

Hoogtepunten

Animaties

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Sous Les Sapins op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Sous les Sapins kondigt een heel programma aan met de naam. Inderdaad, je blijft dichter bij de bomen, omdat het terrein is verfraaid met veel hardhout en voornamelijk naaldbomen. Om het af te maken bevindt het pand zich aan de rand van het bos. Het volstaat te zeggen dat de natuur alomtegenwoordig is tussen de steden Evreux en Conches-en-Ouche in het hart van het departement Eure.

Mooie grasplaatsen met bomen voor schaduw wachten op tent, caravan of camper in een rustige en ontspannen omgeving. U kunt verbinding maken met de elektrische terminals en genieten van de warme douches van het toiletgebouw.

Bij het inhuren heeft u de keuze tussen verschillende reeksen stacaravans met, wat er ook gebeurt, een prachtige ruimte buiten om te profiteren van de normandische normen.

De amateurs zullen hier hun geluk vinden, maar weten dat er binnen een paar minuten ook veel activiteiten toegankelijk zijn. Op 2 km ligt het recreatiecentrum van de vijver Noah met de mogelijkheid om te zwemmen, waterfietsen te huren en te vissen (vlieg bijvoorbeeld). Paardenliefhebbers kunnen het manege bezoeken om te genieten van paarden en pony's.

Verken de omgeving door de gemarkeerde paden langs de rivier de Iton te nemen. De stad Evreux ligt op 10 km afstand en biedt een zwembad, een botanische tuin, een levendig stadscentrum en een boomklimpark voor goede sensaties.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Campings in de buurt

Populairste steden