Een merk easyvoyage

Camping Les Chamberts

1 beoordelingen 5/5

Les Chamberts Rhône-Alpes - Piégros-la-Clastre visuel 1/1

Hoogtepunten

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Chamberts op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

"Een rustige en natuurlijke camping"

Par sophinia le Din. 5 Aug. 2014

We hebben een geweldige vakantie gehad op een zeer rustige camping dicht bij de natuur. Bij de rivier, waar we elke dag badend. Gelegen in de Drôme-vallei aan een zijweg. Kamperen met mooie lodgetenten die we volgend jaar zeker gaan huren !!!

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 27/04

  • Sluitingsdatum: 22/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Bankoverboeking
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 50

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

In de regio Auvergne-Rhône-Alpes biedt de 1-sterren camping Les Chamberts u een afspraak in een landelijke omgeving in Piegros-la-Clastre, tussen Crest en Saillans, op minder dan 45 km van Valence, op 1,4 hectare met een adembenemend uitzicht op de bergen van Diois en gelegen aan de oevers van de rivier de Drôme die ongetwijfeld liefhebbers van zwemmen in een natuurlijk zwembad zal verrukken.


Op deze familiecamping met directe toegang tot de rivier, wordt u verwend met huurmogelijkheden: gemeubileerde tenten, trapper cabin, canvas bungalow, caravan of stacaravan en luxe chalet, volledig uitgerust en is geschikt voor tussen 2 en 6 personen. Er zijn ook grote schaduwrijke plaatsen, met mogelijke toegang tot elektriciteit, voor uw tenten, caravans en campers.


Als de camping op het terrein weinig sport- en recreatiefaciliteiten heeft, behalve een speeltuin voor de allerkleinsten en een jeu de boules baan, is de directe omgeving bevorderlijk voor meerdere activiteiten: zwemmen in de rivier, kanoën, vissen, canyoning, wandelen van alle soorten, paardrijden, etc.

Op cateringniveau kunt u genieten van een snackbar en een collectieve barbecueplek.

Goed om te weten: diensten en verschillende winkels op 3 km afstand!


Vanaf deze camping met een eenvoudige en vriendelijke sfeer, bezoek de vele kastelen, musea en dorpen rond, geniet van lokale culinaire specialiteiten zoals Picodon - geitenkaas - en de beroemde Clairette de Die en ga op de paden om de landschapsschoonheden van de Drôme te ontmoeten, tussen rivieren, bergen en rotsen!

Campings in de buurt

Populairste steden