Een merk easyvoyage

Camping Les Lanchettes

Les Lanchettes  Rhône-Alpes - Peisey-Nancroix visuel 1/6
Les Lanchettes  Rhône-Alpes - Peisey-Nancroix visuel 2/6
Les Lanchettes  Rhône-Alpes - Peisey-Nancroix visuel 3/6
Les Lanchettes  Rhône-Alpes - Peisey-Nancroix visuel 4/6
Les Lanchettes  Rhône-Alpes - Peisey-Nancroix visuel 5/6
Les Lanchettes  Rhône-Alpes - Peisey-Nancroix visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Nationaal park Vanoise ( 23.9 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Lanchettes op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 78

  • Locations-number-locatif 9


Know-All-About-Camping

Camping des Lanchettes bevindt zich in Paradiski, in de top 3 van de grootste skigebieden

De camping ligt aan de rand van het nationale park Vanoise, in de zomer zijn er tal van buitenactiviteiten. Het zal daarom mogelijk zijn om te mountainbiken tijdens begeleide reizen, maar ook via ferrata, voor degenen die geen hoogtevrees hebben, en paragliden. Paardrijden wordt aangeboden, evenals ponyrijden, ezeltochten of ritjes met paard en wagen. In de winter zullen liefhebbers van sneeuwsporten niet nalaten om te skiën, maar ook langlaufen op de Noordse site Peisey-Vallandry en belooft het onbeperkte sensaties in een behouden natuur. Van de groene tot de zwarte piste, er is iets voor alle niveaus. De Noordse site van Peisey-Vallandry biedt sneeuwschoenwandelen of wandelen. Het is ook mogelijk om wandelingen met hond, paard of rendier te maken om steenbokken, herten, gemzen te observeren. Op de camping is het mogelijk om volleybal, badminton, jeu de boules of ping-pong te doen. Kinderen spelen met plezier op de speelplaats of op de trampoline. Ujn-hoekbar is open en laat toe om 's ochtends te ontbijten of' s avonds onder druk te staan.

De camping Les Lanchettes biedt kampeerplaatsen aan op het terras, variërend van 80 tot 100 m² en waar een voertuig kan worden geparkeerd. Vakantiegangers kunnen hun verblijf liever doorbrengen in een van de chalets die door de camping worden aangeboden. Er zijn verschillende modellen beschikbaar die plaats bieden aan 2 tot 6 personen en een oppervlakte van 29 tot 45 m². Deze chalets hebben een ingerichte keuken, een badkamer en een terras.

Campings in de buurt

Populairste steden