Een merk easyvoyage

Camping Les Moutons

Les Moutons Hoog-Normandië - Blosseville visuel 1/1

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Moutons op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/04

  • Sluitingsdatum: 01/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Cheque
    • Bankoverboeking
  • Aantal Staanplaatsen: 48


Know-All-About-Camping

De camping Les Moutons ligt ten noorden van het departement Seine-Maritime tussen de steden Saint-Valery-en-Caux en Dieppe. Het ligt op 2 km van de badplaats Veules-les-Roses met een prachtig strand aan het Kanaal.

Het etablissement bestaat uit 48 comfortabele staanplaatsen. Hier wordt de privacy gerespecteerd omdat elk perceel is omgeven door heggen, toegevoegd dat ze allemaal een individueel sanitair blok hebben dat u niet deelt met de rest van de kampeerders, het is de luxe omdat u slechts een paar meter te doen voor uw toilet en uw behoeften. U kunt kiezen tussen schaduw of halfschaduw om uw tent, caravan of camper op vlakke oppervlakken te installeren.

Het adres is geopend van 15 april tot 1 oktober en biedt de mogelijkheid van ping-pong voor kinderen (aanwezigheid van tafel) en natuurlijk de paden van de camping zijn bevorderlijk voor de praktijk van petanque.

Op 3 km opent het centrum van Veules-les-Roses zijn deuren met alle lokale winkels om volop te genieten van uw vakantie. De echte troef is het prachtige strand met een kinderbad en een grote speeltuin met meerdere modules, kinderen zullen worden gevuld. Fijnproevers zullen genieten van het ijs en de pannenkoeken die aan het water worden verkocht.

Prachtige wandelingen zijn te maken in de omgeving dankzij de gevarieerde landschappen en de kliffen die zich op de zee werpen en prachtige panorama's bieden. Rendez-vous in Dieppe (30 min) om de kust, de stad van de zee en het kasteel-museum te ontdekken.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Campings in de buurt

Populairste steden