Een merk easyvoyage

2 beoordelingen 1/5

Magali Provence-Alpes-Côte d'Azur - Saint-Laurent-du-Var visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Gorges of the Wolf ( 16.1 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Magali op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

"Een camping is vergeten"

Par isab le Zon. 3 Aug. 2014

Camping Magali ligt op een rustige plek in Saint Laurent du Var. De receptie is nogal koud. We staan bijna op het punt hen te storen! We huurden een caravan met luifel ... geen onderhoud van het materiaal (zeer vuile luifel, interieur van de caravan in het stof en veel spinnenwebben en de deuren van de kasten houden we in handen!). De koelkast was vies, zelfs met schimmel erin ... Een klein omheind park thuis de jongste kinderen (goed onderhouden), bowlen, volleybal en pingpongtafels beschikbaar en hun prachtige zwembad dat ze wordt elke dag in de watten gelegd, in tegenstelling tot sanitair waar ik tijdens een verblijf van een week niemand heb gezien ... Ik besloot om schoon te maken voordat ik naar de badkamer ging! blijkbaar vertrouwen ze op gasten om schoon te maken ... geen animatie op deze camping waar rust heerst. Vrienden van kampeerders gaan jouw kant op

"Een camping om te vermijden"

Par brunoallier le Woe. 31 Juli 2013

Camping Magali ligt in Saint Laurent du Var. De receptie op de camping was koud en afstandelijk, de eigenaar miste professionaliteit. De badkamers zijn volledig versleten: doucheplanken en gebroken tegels, douchekoppen half verstopt door kalksteen, water wisselt tussen ijskoud en kokend ... Wat betreft de netheid, toen ik de schoonmaakster vroeg waarom het toilet was Ook vies, deze zei: "Het is vanwege mensen die niet opletten, we wassen het toilet maar één keer per week." Kortom, koste wat kost te voorkomen!

Beschrijving van de camping

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Activiteiten rond Fréjus met kinderen

Activiteiten rond Fréjus met kinderen

Campings in de buurt

Populairste steden