Een merk easyvoyage

Camping Saint-Paul

Saint-Paul Hoog-Normandië - Lyons-la-Forêt visuel 1/5
Saint-Paul Hoog-Normandië - Lyons-la-Forêt visuel 2/5
Saint-Paul Hoog-Normandië - Lyons-la-Forêt visuel 3/5
Saint-Paul Hoog-Normandië - Lyons-la-Forêt visuel 4/5
Saint-Paul Hoog-Normandië - Lyons-la-Forêt visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd binnenzwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Saint-Paul op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 31/03

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Holiday Chequee
  • Locations-number-locatif 15


Know-All-About-Camping

Camping Saint-Paul ligt in de volle natuur in Lyons-la-Forêt in de Eure in Haute-Normandie. Deze 3-sterrencamping ligt op slechts 30 km van Rouen en op 100 km van Parijs en nodigt u uit om te genieten van een rustige en ontspannen omgeving. Voor een goedkope kampeervakantie worden de goede VACAF geaccepteerd.

Camping met zwembad in de buurt van Rouen

Door op camping Saint-Paul te verblijven, kunnen vakantiegangers naar believen genieten van het plezier van zwemmen. Inderdaad, sinds de camping, zullen jong en oud het plezier hebben om deel te kunnen nemen aan het gemeentelijk zwembad dat aan de voet van de camping ligt. Dit verwarmde zwembad kan worden afgedekt of ontdekt afhankelijk van het weer en garandeert momenten van pure ontspanning dankzij een ideale watertemperatuur. Tijdens hun vakantie in de buurt van Rouen, zullen vakantiegangers geen activiteiten missen gedurende hun dag en zullen blij zijn om het te kunnen afsluiten met een duik in dit verwarmde zwembad. Terwijl de jongsten plezier zullen hebben in het water, zullen liefhebbers van ontspanning niet nalaten te koesteren en genieten van aangenaam zonnebaden.

Kampeervakanties in Hoog-Normandië

Vakantiegangers kunnen genieten van hun kampeervakantie in de Eure in Haute-Normandie om onmisbare plekken te ontdekken die de regio rijk maken. Camping Saint-Paul ligt in het hart van het bos van Lyon en nodigt vakantiegangers uit voor een geweldig uitje op het platteland. Wandelen in het bos zal plaatsvinden op de rendez-vous evenals riviervissen en mountainbiken. Erfgoedliefhebbers zullen zeker de verschillende abdijen en kastelen bezoeken. Dankzij de bevoorrechte locatie van camping Saint-Paul in Lyons-la-Forêt kunnen vakantiegangers de stad Rouen ontdekken, door de straten slenteren en langs de oevers van de Seine wandelen.

Accommodatie in de buurt van Rouen

Op de camping Saint-Paul kunnen vakantiegangers alle gemakken van thuis vinden in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Degenen die het willen hebben de keuze uit verschillende huuraccommodaties. Voor een aangenaam verblijf met familie of vrienden gaat er niets boven het huren van een stacaravan voor 4 tot 6 personen of een huisje voor 5 personen. Vakantiegangers die een comfortabel en ongewoon verblijf in de natuur willen doorbrengen, kunnen een cocosnoep huren.

Campingplatz-Neuigkeiten

Le Mag Camping - Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Wat is er te doen rond het meer van Serre-Ponçon?

Campings in de buurt

Populairste steden