Camping Satillieu

1 beoordelingen 4/5

Satillieu Rhône-Alpes - Satillieu visuel 1/1

Hoogtepunten

Toegang rivier Restaurant Animaties

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Satillieu op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

"Een ontspannende en verjongende camping"

Par kakinou le Don. 20 Juni 2013

Camping Le Grangeon ligt in het noorden van de Ardèche, het is een campingkarakter of regeert rust en een goed humeur. De ontvangst op de camping was erg leuk en we hielden van het gebied, waaronder de historische trein van Vélorail.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 45

  • Locations-number-locatif 5


Know-All-About-Camping

De camping Satillieu is gelegen in Ardèche Verte in Satilleu en biedt vakantiegangers een prachtige omgeving. Activiteiten in de buurt en bezienswaardigheden zijn op het rendez-vous.

In het hoogseizoen wordt elke zondag een welkomstdrankje georganiseerd en elke week animaties bij de maaltijd. Elke zomer wordt er een petanquewedstrijd georganiseerd. Degenen die dat wensen, kunnen een markt met lokale producten ontdekken. Kinderen zullen genieten van workshops en activiteiten voor hen met ponyclubs, begeleid paardrijden. Het is mogelijk om in het dorp te klimmen, te tennissen en te vissen. Een sportveld is aanwezig met bowling- en wandelpaden om de omgeving met of zonder begeleider te ontdekken. Het zal ook mogelijk zijn om te wandelen en ezels te wandelen of zelfs over de Ardèche te vliegen in montglofière. In de buurt van de camping, verschillende plaatsen om te bezoeken, zoals de geitenmolen van Satillieu, Lalouvesc, Saint-Félicien of de Safari Peaugres, het Museum van de Alambic of het Facteur Cheval Palace.

De camping Satillieu biedt kampeerplaatsen in een groene omgeving, evenals volledig uitgeruste huuraccommodaties. Deze chalets zijn volledig uitgerust en hebben een keuken, een woonkamer, een badkamer en tuinmeubelen.

Vakantiegangers die hun verblijf in Satillieu doorbrengen, kunnen volledig ontspannen en genieten van deze camping op het platteland, ideaal om te ontspannen. Deze camping wordt omgeven door de natuur, vakantiegangers kunnen uitrusten maar ook nieuwe wandelpaden ontdekken, te voet of met de fiets. In de omgeving kunnen toeristisch liefhebbers de Romaanse kerk uit IX Quintenas bezoeken. Ze zullen ook de Basiliek en de bedevaartplaats in Louvesc kunnen bezoeken, evenals de ruïnes van de kerker van Serave in Preaux.

Campings in de buurt

Populairste steden