Een merk easyvoyage

Camping Vacaf Manche

Hier zijn de en {Name} campings die VACAF-vouchers accepteren. > Lire +

Kies een VACAF-camping {Prepositie} {Naam}

Camping Vacaf Manche -

clique
Village de vacances le Sénéquet Laag-Normandië - Blainville-sur-Mer visuel 1/6
Village de vacances le Sénéquet Laag-Normandië - Blainville-sur-Mer visuel 2/6
Village de vacances le Sénéquet Laag-Normandië - Blainville-sur-Mer visuel 3/6
Village de vacances le Sénéquet Laag-Normandië - Blainville-sur-Mer visuel 4/6
Village de vacances le Sénéquet Laag-Normandië - Blainville-sur-Mer visuel 5/6
Village de vacances le Sénéquet Laag-Normandië - Blainville-sur-Mer visuel 6/6
Blainville-sur-Mer

-

Laag-Normandië
Village de vacances le Sénéquet Laag-Normandië - Blainville-sur-Mer visuel 1/6
Village de vacances le Sénéquet Laag-Normandië - Blainville-sur-Mer visuel 2/6
Village de vacances le Sénéquet Laag-Normandië - Blainville-sur-Mer visuel 3/6
Village de vacances le Sénéquet Laag-Normandië - Blainville-sur-Mer visuel 4/6
Village de vacances le Sénéquet Laag-Normandië - Blainville-sur-Mer visuel 5/6
Village de vacances le Sénéquet Laag-Normandië - Blainville-sur-Mer visuel 6/6

Zee < 1 km Zwembad Kinderclub VACAF Wifi Restaurant Animaties

Le Sénéquet is niet alleen een camping, het is ook een vakantiedorp met veel voorzieningen. Het ligt op 450 m van een strand aan het kanaal dat zich uitstrekt zover het oog reikt. Je verblijft tussen Cherbourg en Mont-Saint-Michel voor het Angelsaksische eiland Jersey. Het adres heeft 59 plaatsen op met bomen omzoomde opritten om u te beschermen en hagen te planten voor uw privacy. U zult de nabijheid van het sanitairgebouw waarderen. Er zijn 45 appartementen te huur voor maximaal 6 vakantiegangers in 2 slaapkamers, een woonkamer met een kitchenette, een badkamer en een terras om te genieten van het milde weer. Er zijn ook 80 duplex-accommodaties voor 4 of 5 personen. On site wifi, entertainment voor volwassenen, kinderclubs, fietsverhuur, entertainment kamer, lounge, excursies worden aangeboden. Er is een bar met terras op het terrein en er zijn ook 3 eetkamers. Wat iedereen bij elkaar zal brengen zijn de speeltoestellen. Een groot verwarmd buitenzwembad wacht op u van half juni tot half september. Atleten zorgen voor de tennisbanen, voetbal, basketbal, handbal, volleybal en badminton. Ouders zullen blij zijn met de opblaasbare speelruimte voor hun kinderen, net als de kinderclub die hen verwelkomt van 3 maanden tot 17 jaar oud. Op 1:20 naar het zuiden bezoekt u de beroemde Mont-Saint-Michel en 1 uur ten noorden ontdekt u de straten van Cherbourg. Tussen de 2 vele sites die voor u open staan als: de invasiestranden, het aquarium van Granville, de Angelsaksische eilanden, kastelen en herenhuizen.

Zie de camping

Die beliebtesten Touristengebiete en Manche

Les Cognets Laag-Normandië - Dragey-Ronthon visuel 1/1
Dragey-Ronthon

-

Laag-Normandië
Les Cognets Laag-Normandië - Dragey-Ronthon visuel 1/1

VACAF Wifi Animaties

De camping Les Cognets vindt plaats in de buurt van de baai van Mont-Saint-Michel, vanwaar het een adembenemend uitzicht heeft. Gelegen tussen de steden Avranches en Granville bevindt u zich in het hart van een dynamische regio waar het toerisme centraal staat. Tent, caravan of camper zijn welkom op een van de grasplaatsen met uitzicht op de omgeving en vooral op de beroemde Mont. Er is een afvoergebied beschikbaar voor campers. In verhuur biedt het etablissement stacaravans van verschillende afmetingen met een maximale capaciteit van 6 bedden. Alle kamers hebben een doucheruimte, sommige met een apart toilet. Elk heeft duidelijk een buitenruimte om te genieten van de geweldige Normandische lucht. Op het terrein zijn elektriciteit, warme douches, wasfaciliteiten, wifi, brooddepot aanwezig. In het seizoen is een snackbar geopend op het terrein en biedt friet, sandwiches, grills, pannenkoeken, ijsjes, drankjes. In het centrum van Dragey-Ronthon, het dorp waar je woont, vind je een kapper, supermarkt, restaurant, bar, etc. Kinderen zullen tijd doorbrengen op de speelplaats en de speelkamer en tussen sporten kunt u genieten van de pingpongtafels, het petanquebaan en de fitnessapparatuur in de open lucht. Met familie of vrienden rendez-vous je naar het nabijgelegen strand dat zich uitstrekt zo ver het oog reikt in de baai van Mont-Saint-Michel, kom daar te voet in 20 minuten of 4 minuten met de auto. Ontdek het departement Manche en Normandië met bezoeken aan Mont-Saint-Michel (vlucht in ULM mogelijk), de stranden van de landingen, de stad van de zee in Granville, paardrijden in de baai.

Zie de camping
Les Carolins Laag-Normandië - Saint-Lo-d'Ourville visuel 1/1
Saint-Lo-d'Ourville

-

Laag-Normandië
Les Carolins Laag-Normandië - Saint-Lo-d'Ourville visuel 1/1

Zee < 1 km Zwembad VACAF Wifi Animaties

Camping Les Carolins is ideaal gelegen op 400 m van het Kanaal, tegenover de Angelsaksische eilanden tussen de Normandische steden Cherbourg en Granville. Het groen en de rust staan op het programma dankzij de nabijheid van bosjes. Kies uw perceel op deze geïsoleerde en bosrijke camping omringd door duinen om uw tent, caravan of camper te planten voor een exotische vakantie. Vlakke ruimtes, begroeid met gras en afgebakend door hagen van minstens 100 m² wachten op u. Toegang tot elektriciteit is voorzien voor degenen die dat wensen. Twee reeksen stacaravans zijn te huur van 25 tot 32 m² voor maximaal 6 vakantiegangers met alle comfort om zich thuis te voelen: kamers, douche, voor sommigen een apart toilet, keuken. Hoe dan ook, er is een buitenruimte voor u gereserveerd om van de geweldige zeelucht te genieten. Voor minder conventionele vakanties heeft het etablissement ook Coco-zoete tenten voor een meer ongewoon verblijf. Je zult deze canvas tunnels waarderen die echte cocons zijn. Op het terrein kunt u genieten van de wifi, warme douches, wasserette, fietsverhuur, een tv-kamer, supermarkt. De kinderen spelen op de speelplaats of in de speelkamer (met tafeltennistafel en tafelvoetbal) terwijl u jeu de boules speelt. In familie zult u goede momenten doorbrengen aan de rand van het verwarmde zwembad en zult u profiteren van de gezelligheid van de snackbar en zijn animaties. De zee ligt op 400 m van de camping en het dichtstbijzijnde strand is Lindbergh tegenover de Kanaaleilanden die u kunt bereiken vanuit de badplaats Barneville-Carteret. Sportactiviteiten zijn talrijk in de omgeving: zeilen, paardrijden, wandelen, karten, duiken, golfen, ULM, vissen, enz. Cultuurliefhebbers worden ook verwend met de Mont-Saint-Michel (80 km), de zee stad Cherbourg, de invasiestranden, het Dior Museum van Granville ...

Zie de camping

Kies een VACAF-camping {Prepositie} {Naam}

Bespaar uw vakantiebudget door te boeken op een vacaf en Manche camping. Hier vindt u een selectie van alle en {Name} vacaf-erkende campings waar u uw CAF (Caisse d'Allocation Familiale) vouchers kunt gebruiken. Niet alle leveranciers accepteren Vacaf-vouchers, het zijn eerder de en Manche directe campings waar u met uw Vacaf-vouchers kunt betalen.

Die beliebtesten touristischen Themen en Manche