Een merk easyvoyage

Camping Les Cognets

Les Cognets Laag-Normandië - Dragey-Ronthon visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Mont Saint-Michel ( 8.6 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Les Cognets op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Cheque
    • Holiday Chequee

Know-All-About-Camping

De camping Les Cognets vindt plaats in de buurt van de baai van Mont-Saint-Michel, vanwaar het een adembenemend uitzicht heeft. Gelegen tussen de steden Avranches en Granville bevindt u zich in het hart van een dynamische regio waar het toerisme centraal staat.

Tent, caravan of camper zijn welkom op een van de grasplaatsen met uitzicht op de omgeving en vooral op de beroemde Mont. Er is een afvoergebied beschikbaar voor campers.

In verhuur biedt het etablissement stacaravans van verschillende afmetingen met een maximale capaciteit van 6 bedden. Alle kamers hebben een doucheruimte, sommige met een apart toilet. Elk heeft duidelijk een buitenruimte om te genieten van de geweldige Normandische lucht.

Op het terrein zijn elektriciteit, warme douches, wasfaciliteiten, wifi, brooddepot aanwezig. In het seizoen is een snackbar geopend op het terrein en biedt friet, sandwiches, grills, pannenkoeken, ijsjes, drankjes. In het centrum van Dragey-Ronthon, het dorp waar je woont, vind je een kapper, supermarkt, restaurant, bar, etc.

Kinderen zullen tijd doorbrengen op de speelplaats en de speelkamer en tussen sporten kunt u genieten van de pingpongtafels, het petanquebaan en de fitnessapparatuur in de open lucht. Met familie of vrienden rendez-vous je naar het nabijgelegen strand dat zich uitstrekt zo ver het oog reikt in de baai van Mont-Saint-Michel, kom daar te voet in 20 minuten of 4 minuten met de auto.

Ontdek het departement Manche en Normandië met bezoeken aan Mont-Saint-Michel (vlucht in ULM mogelijk), de stranden van de landingen, de stad van de zee in Granville, paardrijden in de baai.

Campings in de buurt

Populairste steden