Een merk easyvoyage

Camping Village de gîtes Dallas en Vendée

Village de gîtes Dallas en Vendée Pays de Loire - Sallertaine visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Hopfensee ( 23.8 km ),

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Village de gîtes Dallas en Vendée op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Locations-number-locatif 10


Know-All-About-Camping

Village de gîtes Dallas in de Vendée nodigt u uit voor een aangenaam verblijf in een rustige en ontspannen omgeving. Vanuit hun gîte kunnen vakantiegangers de Puy du Fou, Saint-jean-de-Monts, het eiland Noirmoutier en andere beroemde plaatsen in de regio bereiken.

Vakantie in Vendée met zwembad

Tijdens een zomervakantie in de Vendée is er niets fijner dan naar hartenlust kunnen zwemmen. In Village de gîtes Dallas in de Vendée hebben vakantiegangers een heerlijk verfrissend buitenzwembad tot hun beschikking. Dankzij dit zwembad kunnen gasten van Village de gîtes Dallas en Vendée op elk moment een duik nemen en genieten van een moment van totale rust. Er staan ligstoelen bij het zwembad zodat zwemmers ook kunnen ontspannen terwijl ze zich koesteren in de zon. Terwijl de ouders ontspannen, kunnen de kinderen zich vermaken met de spelletjes naast het zwembad. Er is een trampoline, glijbaan en schommels, zodat jongere kinderen afwisselend kunnen zwemmen en plezier maken. Direct vanuit hun gîte in de Vendée kunnen vakantiegangers genieten van een hoekje dat speciaal voor hen is gereserveerd, zodat ze even kunnen ontsnappen aan de drukte van alledag.

Gîte huren in Vendée

Zoals de naam al zegt, biedt Village de gîtes Dallas en Vendée gîtes te huur aan in de Vendée. Deze huuraccommodaties zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zorgen ervoor dat koppels, gezinnen en groepen vrienden zich helemaal thuis voelen. De gîtes hebben slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken, badkamer, toilet en overdekt terras met tuinmeubilair. Er is niets fijner dan na een dag vol activiteiten in de Vendée terug te keren naar je huurgîte, je af te wassen in je eigen badkamer en daarna een gezellig moment te delen op het overdekte terras.

Campings in de buurt

Populairste steden