Een merk easyvoyage

Camping Le Balcon Des Raspes

Le Balcon Des Raspes Midi-Pyreneën - Saint-Victor-et-Melvieu visuel 1/4
Le Balcon Des Raspes Midi-Pyreneën - Saint-Victor-et-Melvieu visuel 2/4
Le Balcon Des Raspes Midi-Pyreneën - Saint-Victor-et-Melvieu visuel 3/4
Le Balcon Des Raspes Midi-Pyreneën - Saint-Victor-et-Melvieu visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Meer Pareloup ( 20 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Balcon Des Raspes op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

De camping Le Balcon Des Raspes is gelegen in Saint-Victor-et-Melvieu in Aveyron in de regio Occitanie en nodigt uit voor een aangenaam verblijf in een groene omgeving.

Kamperen in het zuidwesten met zwembad

Voor degenen die willen genieten van het plezier van zwemmen in de Occitaanse regio, is camping Le Balcon Des Raspes de ideale vakantiebestemming. Deze familiecamping nodigt zijn gasten uit om te komen genieten van de aanwezigheid van een buitenzwembad in de omheining. Dit zwembad is verwarmd, het is mogelijk om op elk moment van de dag te genieten, de ochtend om wakker te worden en de avond om te ontspannen na een dag vol activiteiten. Sommigen kiezen er zelfs voor om van 's morgens vroeg tot' s avonds bij het zwembad te blijven en onbeperkt genieten van het nietsdoen. Afwisselend zwemmen en ontspannen op de ligstoelen bij het zwembad kunnen vakantiegangers momenten van pure ontspanning doorbrengen in de zon van Occitanie. Zodat de jongste kinderen ook kunnen genieten van de geneugten van water, begeleidt een peuterbad het grote zwembad. Dit kleine zwembad biedt peuters de mogelijkheid om plezier te maken met maximale veiligheid dankzij zeer ondiep water.

Huur een chalet in Aveyron

Om optimaal te genieten van uw verblijf in Aveyron, gaat er niets boven het absolute comfort van een chalet. Op camping Le Balcon Des Raspes kunt u kiezen voor een van deze volledig uitgeruste huuraccommodaties. Deze chalets zijn beschikbaar in verschillende modellen en bieden allemaal plaats aan maximaal 5 personen, ideaal voor een verblijf met familie of vrienden. Deze chalets hebben slaapkamers, een woonkamer, een badkamer, een uitgeruste keuken en een eigen overdekt terras met tafel en stoelen.

Cottage huren voor gehandicapten in Aveyron

Om ervoor te zorgen dat elke persoon de vakantie kan doorbrengen die het verdient, stelt Camping Le Balcon Des Raspes voor om een chalet te huren dat is aangepast aan mensen met beperkte mobiliteit. Het heeft dezelfde kenmerken als het XL-chalet, maar heeft ook speciale voorzieningen, een ruime badkamer, toegankelijke stopcontacten en schakelaars en een terras toegankelijk via een hellend oppervlak aangepast voor rolstoelen.

Campings in de buurt

Populairste steden