Een merk easyvoyage

Camping Voissieres

Hoogtepunten

  • Te doen en te zien rondom de camping :

    Vulcania ( 27.9 km )

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Voissieres op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/06

  • Sluitingsdatum: 29/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • Cheque
    • Holiday Chequee
  • Aantal Staanplaatsen: 41

  • Locations-number-locatif 3


Know-All-About-Camping

In de regio Auvergne-Rhône-Alpes, in het departement Puy-de-Dôme, verwelkomt de tweesterrencamping Voissières u in de buurt van Chambon-sur-Lac in een bergachtige omgeving van de meest groene, op zijn grond aan de voet van het Massif du Sancy en genieten van directe toegang tot de rivier de Couze Chambon, die liefhebbers van vissen en de landelijke omgeving zal verrukken.


Op deze rustige en gezinsvriendelijke camping verblijft u in gemeubileerde appartementen met televisie en uitgerust met tuin met tafels, stoelen en barbecue, uitgerust voor maximaal 5 personen. Deze gemeubileerde appartementen zijn het hele jaar door te huur. U vindt er ook ruime en semi-schaduwrijke plaatsen met elektrische aansluitingen voor uw tenten, campers en caravans. Weet dat er een servicegebied voor campers op de grond is.


Ter plaatse zijn de sleutelwoorden natuur en ontspanning. De camping biedt geen sport- en recreatiefaciliteiten, behalve een speeltuin die uw peuters zal verrassen, maar de directe omgeving is bevorderlijk voor vele buitenactiviteiten: wandelen, vissen en luieren aan de rivier , zwemmen, waterfietsen en zeilen bij Lake Chambon (3 km), etc.

Tot slot kunt u een brood- en gebakservice bestellen om uw uitje te beginnen.

Goed om te weten: de camping accepteert de goede vakanties van de CAF!


Ontdek vanaf deze camping met een vriendelijk welkom het nationale natuurreservaat van de vallei van Chaudefour (4 km) en het kasteel van Murol (4 km), bezoek het beroemde park Vulcania vulkanen en oefen wandelen, klimmen en Rijd in overvloed om het hele jaar door frisse lucht te vullen!

Campings in de buurt

Populairste steden