Een merk easyvoyage

Camping Aurelia Club

Rome

 - 

Lazio
Aurelia Club Lazio - Rome visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Aurelia Club op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 25/04

  • Sluitingsdatum: 31/12

  • Locations-number-locatif 10


Know-All-About-Camping

Camping Aurelia Club ligt in een weelderig groene omgeving tussen eeuwenoude pijnbomen, olijfbomen en fruitbomen, allemaal binnen handbereik van het centrum van Rome.

Camping in Rome met zwembad

Om ten volle te genieten van uw kampeervakantie in Italië, is er niets beter dan naar hartenlust te kunnen zwemmen! Onder de zon van Lazio kunnen de gasten van Camping Aurelia Club genieten van een groot buitenzwembad. Dit verfrissende zwembad is ideaal om te zwemmen en te ontspannen. Ligstoelen begeleiden het zwembad en nodigen je uit om je te koesteren in de zon tussen twee zwembeurten door. Dankzij dit openluchtzwembad belooft Camping Aurelia Club zijn vakantiegangers zeer aangename momenten van ontspanning in een groene omgeving.

Smulvakanties in Italië

Om optimaal te genieten van een vakantie in Italië, moeten je smaakpapillen worden verwend. Tijdens een verblijf op Camping Aurelia Club kunnen gasten plaatsnemen aan tafel in het restaurant ter plaatse. Het restaurant serveert traditionele Italiaanse en Romeinse gerechten, maar ook heerlijke pizza's gebakken in een houtoven. In een vriendelijke, familiaire sfeer kunnen vakantiegangers zich vermaken en leuke momenten delen tijdens karaoke-avonden, dansavonden en proeverijen van typische producten. Bij het restaurant hoort een kinderspeelhoek zodat jongere gasten zich voor en na de maaltijd kunnen vermaken.

Camping dicht bij het centrum van Rome

Vanaf Camping Aurelia Club kunnen vakantiegangers de Eeuwige Stad ontdekken. Omdat Rome zo dichtbij ligt, kunnen kampeerders Rome gemakkelijk bereiken dankzij de bushalte bij de ingang van de camping. Zo kun je in een mum van tijd de schatten van het Vaticaan en het centrum van Rome ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden