De mooiste campings in Italië 620 Campingplätze zum Vergleichen

Der derzeit beste Campingplatz in Italie

Orlando in Chianti - Toscane - Cavriglia - 280€/sem

Toscane

Vanaf 280 /week

Cavriglia Camping Orlando in Chianti
Vallicella - Toscane - Scarlino - 245€/sem

Toscane

Vanaf 245 /week

Scarlino Camping Vallicella
Villaggio Turistico Maderno - Lombardije - Toscolano-Maderno - 735€/sem

Lombardije

Vanaf 735 /week

Toscolano-Maderno Camping Villaggio Turistico Maderno
Punta Navaccia - Umbrië - Tuoro sul Trasimeno - 370€/sem

Umbrië

Vanaf 370 /week

Tuoro sul Trasimeno Camping Punta Navaccia
Village Sabbiadoro - Friuli Venezia Giulia - Lignano Sabbiadoro - 384€/sem

Friuli Venezia Giulia

Vanaf 384 /week

-14%

Lignano Sabbiadoro Camping Village Sabbiadoro
Il Poggetto - Toscane - Troggen - 385€/sem

Toscane

Vanaf 385 /week

Troggen Camping Il Poggetto
Village Rocchette - Toscane - Castiglione della Pescaia - 266€/sem

Toscane

Vanaf 266 /week

Castiglione della Pescaia Camping Village Rocchette
Weekend - Lombardije - San Felice del Benaco - 413€/sem

Lombardije

Vanaf 413 /week

San Felice del Benaco Camping Weekend
Belvedere - Venetië - Lazise - 665€/sem

Venetië

Vanaf 665 /week

-5%

Lazise Camping Belvedere
Garda Village - Lombardije - Sirmione - 523€/sem

Lombardije

Vanaf 523 /week

-25%

Sirmione Camping Garda Village

De mooiste campings in Italië - 591 campings à comparer

Ca'Savio Venetië - Venise visuel 1/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 2/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 3/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 4/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 5/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 6/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 7/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 8/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 9/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 10/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 11/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 1/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 2/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 3/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 4/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 5/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 6/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 7/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 8/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 9/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 10/11
Ca'Savio Venetië - Venise visuel 11/11

Toegang zee Kinderclub Wifi Restaurant Animaties

De camping Ca'Savio is een familiebedrijf in de buurt van Venetië en de lagune. Op camping Ca'Savio kunnen vakantiegangers genieten van prachtige zwembaden in twee afzonderlijke ruimtes. Een van de ruimtes is voor volwassenen en ligt in het dennenbos, ideaal om te zwemmen en te ontspannen in de schaduw. Het kindergedeelte ligt dicht bij het restaurant en heeft een piratenschip en glijbanen waar kinderen lange momenten van plezier zullen doorbrengen. Zwemliefhebbers zullen ook genieten van het feit dat camping Ca'Savio directe toegang heeft tot een zandstrand. Dit strand wordt dagelijks onderhouden en wordt bewaakt. Vakantiegangers kunnen beachvolleybal spelen of waterfietsen huren. Op de camping zijn er tal van sportieve activiteiten die geschikt zijn voor het hele gezin. Het zal mogelijk zijn om yoga, stretching, wateraerobics, voetbal, petanque, volleybal, basketbal, ping-pong, petanque en zelfs minigolf te doen. In de omgeving van de camping kunnen vakantiegangers genieten van tennis, paardrijden, vissen, golfen of skelters. Motorboten zonder vergunning zijn te huur. Kinderen van 5 tot 12 jaar oud kunnen worden ondersteund door ervaren animators die verschillende activiteiten aanbieden, zoals schilderworkshops, tekenen of zandkastelen. Ze kunnen ook genieten van circus- en goochelshows en genieten van de beschikbare speeltuin. De kampeerplaatsen zijn ruim, schaduwrijk en bieden plaats aan tenten, caravans en campers. Coco zoete tenten van 16 m² zijn te huur, evenals stacaravans volledig uitgerust met keuken en badkamer. Dankzij de locatie van de camping kunt u de beroemde kunststeden van de regio bereiken, zoals Triëst, Verona, Treviso, Vicenza, Padua en natuurlijk Venetië.

Zie de camping
Fusina Venetië - Venise visuel 1/4
Fusina Venetië - Venise visuel 2/4
Fusina Venetië - Venise visuel 3/4
Fusina Venetië - Venise visuel 4/4
Venise

-

Venetië
Fusina Venetië - Venise visuel 1/4
Fusina Venetië - Venise visuel 2/4
Fusina Venetië - Venise visuel 3/4
Fusina Venetië - Venise visuel 4/4

Toegang rivier Wifi Restaurant

Camping Fusina ligt direct aan de lagune van Venetië en biedt een adembenemend uitzicht op de stad van de Dogen. Vanaf Camping Fusina is het mogelijk om deze uitzonderlijke stad, een echt openluchtmuseum vol schatten om te ontdekken, in een mum van tijd te bereiken. Camping in Venetië met buitenzwembad Camping Fusina nodigt zijn gasten uit om te komen genieten van het gloednieuwe buitenzwembad. Van mei tot september zullen kinderen en volwassenen zich vermaken en ontspannen in dit grote buitenzwembad met progressieve diepte. Het zwembad van Camping Fusina wordt omgeven door groen en is ideaal om af te koelen op warme zomerdagen in Venetië. Vakantiegangers zullen genieten van hele dagen doorbrengen op Camping Fusina, genieten van verfrissende baden en ontspannende sessies bevoorrecht op ligstoelen begeleid door parasols langs het zwembad. Op Camping Fusina zal het hele gezin de ware betekenis van de Italiaanse dolce vita ontdekken! Gastronomische vakantie in Venetië Gasten van Camping Fusina kunnen volop genieten van hun vakantie in Venetië door alle geneugten van de lokale gastronomie te ontdekken. Inderdaad, het restaurant van Camping Fusina nodigt u uit om te zitten in een aangename omgeving om te genieten van traditionele Venetiaanse en Italiaanse gerechten. Op het menu staan heerlijke risotto's, pastagerechten, vlees- en visgerechten en vegetarische recepten. Typische Venetiaanse cicchetti worden volgens de traditie ook elke dag bereid door de koks van het restaurant. Zelfgemaakt gebak en lokale wijnen zijn ook beschikbaar op het terrein. Het plezier van de smaakpapillen op het rendez-vous, de vakantiegangers die op Camping Fusina verblijven, zullen de Italiaanse cultuur in al zijn pracht kunnen waarderen. Op Camping Fusina kunnen vakantiegangers ook een pizzeria vinden. Het biedt een brede selectie heerlijke pizza's gemaakt met verse en hoogwaardige ingrediënten. In een vriendelijke en ontspannen sfeer kunnen jong en oud zich tegoed doen aan dit typisch Italiaanse gerecht, maar ook kiezen voor gegrild vlees en salades. Een afhaalservice stelt u in staat om te feesten in het comfort van de huuraccommodaties.

Zie de camping
Serenissima Venetië - Venise visuel 1/1
Venise

-

Venetië
Serenissima Venetië - Venise visuel 1/1

Toegang rivier Wifi

Camping Serenissima ligt in de regio Veneto in Italië en is een ideaal startpunt voor het verkennen van Venetië. Camping in Venetië met zwembad Wat zou een vakantie in Italië zijn zonder de geneugten van zwemmen? Op camping Serenissima kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een aangenaam buitenzwembad, ideaal om te genieten van de warme zomerdagen. Het verfrissende water begint de dag met tonus en eindigt met ontspannen. Een deel van het zwembad is ondiep en gereserveerd voor kinderen. De aanwezigheid van een badmeester zorgt voor maximale rust voor zwemmers. Aan de rand van het water nodigt een aangenaam gazon uit om te zonnebaden en te genieten. Kampeervakanties in Venetië Vanaf Camping Serenissima kunnen vakantiegangers Venetië, Stad van de Dogen met meerdere schatten bereiken. Liefhebbers zullen genieten van een wandeling door de steegjes, terwijl liefhebbers van geschiedenis en erfgoed niet weten waar ze terecht kunnen. Heel Venetië is een openluchtmuseum vol wonderen en geheimen die bezoekers zullen ontdekken. En voor degenen die echt willen scoren, kunnen een ritje op een gondel niet missen! Familiecamping in Venetië Wilt u een kampeervakantie in Venetië doorbrengen met kinderen? Camping Serenissima zal hiervoor de ideale plek zijn dankzij de diensten die het hun biedt. Een grote buitenspeeltuin is aanwezig op een grasveld voor het plezier van kinderen. Rodelen, tourniquet en andere leuke uitrusting zorgen ervoor dat de jongste herinneringen kan vullen. Huur een stacaravan in de buurt van Venetië Camping Serenissima biedt vakantiegangers de mogelijkheid om te genieten van het absolute comfort van een volledig uitgeruste stacaravan. Deze huuraccommodaties zijn perfect voor een verblijf met familie of vrienden en hebben een eigen badkamer en een keuken. Afhankelijk van het model kunnen meer of minder mensen blijven en zijn er meer of minder kamers aanwezig.

Zie de camping

region-les-plus-rechercher

clique
Venezia Village Venetië - Venise visuel 1/5
Venezia Village Venetië - Venise visuel 2/5
Venezia Village Venetië - Venise visuel 3/5
Venezia Village Venetië - Venise visuel 4/5
Venezia Village Venetië - Venise visuel 5/5
Venise

-

Venetië
Venezia Village Venetië - Venise visuel 1/5
Venezia Village Venetië - Venise visuel 2/5
Venezia Village Venetië - Venise visuel 3/5
Venezia Village Venetië - Venise visuel 4/5
Venezia Village Venetië - Venise visuel 5/5

Zwembad Restaurant Jacuzzi

Camping Venezia Village ligt op slechts een steenworp afstand van het centrum van Venetië en is het ideale startpunt om deze unieke stad te verkennen. Venetië is een echt openluchtmuseum en nodigt u uit voor een reis door de tijd midden in de Renaissance met zijn musea, kunstacademies, monumenten en alles wat Venetië tot de buitengewone stad maakt die we kennen. Kamperen in Venetië met verwarmd binnenzwembad Ongeacht het seizoen kunnen vakantiegangers die op Camping Venezia Village verblijven genieten van de geneugten van zwemmen. Inderdaad, een prachtig overdekt zwembad verwarmd tot 30 ° is beschikbaar en nodigt uit om zeer aangename momenten door te brengen. Bij het zwembad is ook een 6-persoons bubbelbad met onderwaterverlichting om een vleugje chromatherapie te brengen. Deze hot tub is perfect om te ontspannen na een dag vol activiteiten. Vakantiegangers kunnen op elk moment genieten van dit verwarmde watergebied voor hun grootste geluk. Wellnessvakanties in Venetië Naast het verwarmde zwembad en de hot tub, kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een wellnessruimte die uitnodigt om te genieten van heerlijke saunasessies, ideaal om te ontspannen, gifstoffen te elimineren en alle vormen van stress te vergeten. Een buitentuin met solarium en ligstoelen begeleidt het wellnesscentrum voor bevoorrechte ontspanningssessies. Camping met restaurant in Venetië Vanaf de ochtend kunnen vakantiegangers die op Camping Venezia Village verblijven genieten van een goed Italiaans ontbijt om de dag goed te beginnen. Het restaurant van de camping, zeer gastvrij, biedt een lichte omgeving en nodigt u uit om Venetiaanse specialiteiten, internationale recepten en heerlijke pizza's te proeven. Huur een stacaravan in de buurt van Venetië Camping Venezia Village biedt het huren van zeer comfortabele stacaravans die perfect zijn voor gezinnen. Deze huuraccommodaties hebben een badkamer en sommige zelfs een keuken, allemaal in een groene omgeving.

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte en Italie

Fabulous Lazio - Rome visuel 1/10
Fabulous Lazio - Rome visuel 2/10
Fabulous Lazio - Rome visuel 3/10
Fabulous Lazio - Rome visuel 4/10
Fabulous Lazio - Rome visuel 5/10
Fabulous Lazio - Rome visuel 6/10
Fabulous Lazio - Rome visuel 7/10
Fabulous Lazio - Rome visuel 8/10
Fabulous Lazio - Rome visuel 9/10
Fabulous Lazio - Rome visuel 10/10
Rome

-

Lazio
Fabulous Lazio - Rome visuel 1/10
Fabulous Lazio - Rome visuel 2/10
Fabulous Lazio - Rome visuel 3/10
Fabulous Lazio - Rome visuel 4/10
Fabulous Lazio - Rome visuel 5/10
Fabulous Lazio - Rome visuel 6/10
Fabulous Lazio - Rome visuel 7/10
Fabulous Lazio - Rome visuel 8/10
Fabulous Lazio - Rome visuel 9/10
Fabulous Lazio - Rome visuel 10/10

Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant Jacuzzi Animaties

Zie de camping
Rome

-

Lazio

Wifi Wellnessruimte Restaurant Jacuzzi

De camping Village Roma ligt op een heuvel op een paar kilometer van het Vaticaan, ideaal voor sightseeing in

Zie de camping
Seven Hills Village Lazio - Rome visuel 1/4
Seven Hills Village Lazio - Rome visuel 2/4
Seven Hills Village Lazio - Rome visuel 3/4
Seven Hills Village Lazio - Rome visuel 4/4
Rome

-

Lazio
Seven Hills Village Lazio - Rome visuel 1/4
Seven Hills Village Lazio - Rome visuel 2/4
Seven Hills Village Lazio - Rome visuel 3/4
Seven Hills Village Lazio - Rome visuel 4/4

Wifi Restaurant

De camping Seven Hills Village ligt op slechts 1 uur met de metro van Rome. Deze camping biedt alles om uit te rusten, zoals het zwembad en het solarium, ideaal om uit te rusten na een dag wandelen in

Zie de camping

Die meistgesuchten Gebiete en Italie

Tiber Lazio - Rome visuel 1/9
Tiber Lazio - Rome visuel 2/9
Tiber Lazio - Rome visuel 3/9
Tiber Lazio - Rome visuel 4/9
Tiber Lazio - Rome visuel 5/9
Tiber Lazio - Rome visuel 6/9
Tiber Lazio - Rome visuel 7/9
Tiber Lazio - Rome visuel 8/9
Tiber Lazio - Rome visuel 9/9

Top#10

Rome

-

Lazio
Tiber Lazio - Rome visuel 1/9
Tiber Lazio - Rome visuel 2/9
Tiber Lazio - Rome visuel 3/9
Tiber Lazio - Rome visuel 4/9
Tiber Lazio - Rome visuel 5/9
Tiber Lazio - Rome visuel 6/9
Tiber Lazio - Rome visuel 7/9
Tiber Lazio - Rome visuel 8/9
Tiber Lazio - Rome visuel 9/9

Toegang rivier Wifi Restaurant

In Italië, in de regio Lazio, aan de poort van de prachtige stad Rome, geeft de 3-sterren camping Tiber u een afspraak in een omgeving van weelderige natuur aan de oevers van de rivier de Tiber, op slechts 13 km van de stad Romulus en Remus. Op deze camping tussen het platteland en de hoofdstad, kunt u verblijven in stacaravans voor 4 of 5 personen, bungalows uitgerust voor 2 vakantiegangers of in chalets die plaats bieden aan maximaal 5 gasten, allemaal ingericht met tuinmeubelen en uitgerust met airconditioning voor sommigen. Uw tenten, caravans en campers kunnen investeren in ruime en schaduwrijke plaatsen, met toegang tot water en elektriciteit. Om uw verblijf te verbeteren, biedt de camping een buitenzwembad omgeven door parasols en ligstoelen geopend van juni tot september, een bibliotheek, een tafeltennistafel en een pooltafel. Aan de voedselkant kunt u genieten van een snackbar, een restaurant-pizzeria, afhaal- en ontbijtservices en een supermarkt met vers brood. Goed om te weten: een shuttle vanaf de camping brengt u naar het centrum van de hoofdstad! Ontdek vanaf deze camping op de ideale locatie de schoonheden van Rome zoals het Colosseum, de Trevifontein en het Vaticaan, toegang tot de Palatijn om de zonsondergangen en het panorama van de Eeuwige Stad te bewonderen en, een bezoek de door UNESCO beschermde Villa d'Este om zijn prachtige tuinen en renaissancefonteinen!

Zie de camping
Capitol Lazio - Rome visuel 1/9
Capitol Lazio - Rome visuel 2/9
Capitol Lazio - Rome visuel 3/9
Capitol Lazio - Rome visuel 4/9
Capitol Lazio - Rome visuel 5/9
Capitol Lazio - Rome visuel 6/9
Capitol Lazio - Rome visuel 7/9
Capitol Lazio - Rome visuel 8/9
Capitol Lazio - Rome visuel 9/9
Rome

-

Lazio
Capitol Lazio - Rome visuel 1/9
Capitol Lazio - Rome visuel 2/9
Capitol Lazio - Rome visuel 3/9
Capitol Lazio - Rome visuel 4/9
Capitol Lazio - Rome visuel 5/9
Capitol Lazio - Rome visuel 6/9
Capitol Lazio - Rome visuel 7/9
Capitol Lazio - Rome visuel 8/9
Capitol Lazio - Rome visuel 9/9

Wifi Restaurant

Beste reizigers en liefhebbers van kwaliteitskamperen, hier is een 4-sterrencamping, ideaal gelegen tussen de stad Rome en de stranden van Ostia: Camping Capitol 4 * in Ostia Antica, in de provincie Lazio in Italië. Vanaf deze gezinsvriendelijke camping kunt u gemakkelijk het hart van Rome bereiken per trein of auto en genieten van de omliggende natuurgebieden zoals het dennenbos en de stranden. Op Camping 4 * Capitol vindt u een semi-olympisch zwembad om uw baantjes te trekken. Uw kinderen kunnen veilig zwemmen in het kinderbad. U neemt dan de zon op het terras op de ligstoelen tot uw beschikking. Een 4-sterren kwaliteitscamping dicht bij Rome voor tenten, caravans en campers Wat de accommodaties betreft, biedt de viersterrencamping Capitol alleen plaatsen voor tenten, caravans en campers. Alle grote terreinen zijn uitgerust met elektrische aansluitingen, waterfonteinen en afwateringsgebieden. De percelen zijn schaduwrijk dankzij de grote dennen die op de grond staan. Op het terrein kunt u vele recreatieve voorzieningen en sporten hebben: een speeltuin voor kinderen, sportvelden (voetbal, basketbal, volleybal ...) en een minigolfbaan. Je zult zelfs een openlucht amfitheater vinden waar je animaties vindt en een ruimte om je werkbijeenkomsten te organiseren. Voor uw gemak heeft de viersterrencamping Capitol een minimarkt en een traditionele restaurantbar.

Zie de camping
Happy Village Roma Lazio - Rome visuel 1/3
Happy Village Roma Lazio - Rome visuel 2/3
Happy Village Roma Lazio - Rome visuel 3/3
Rome

-

Lazio
Happy Village Roma Lazio - Rome visuel 1/3
Happy Village Roma Lazio - Rome visuel 2/3
Happy Village Roma Lazio - Rome visuel 3/3

Wifi Restaurant Jacuzzi

Het Happy Village Roma bevindt zich, zoals de naam al doet vermoeden, in Rome. Deze uitzonderlijke locatie in het hart van de natuur en op slechts een steenworp afstand van de hoofdstad vult zowel vakantiegangers die rust zoeken als vakantiegangers die de Eeuwige Stad willen bezoeken. 3-sterren camping in Rome met panoramisch zwembad De vakantiegangers die de kans krijgen om in Happy Village Roma te verblijven, kunnen genieten van een panoramisch zwemgedeelte op een dakterras met uitzicht op het groene park van Veio. Twee zwembaden zijn beschikbaar, een breed en diep voor volwassenen en een rond en ondiep voor kinderen. Ligstoelen en parasols staan aan de waterkant en nodigen u uit om te ontspannen om de ware definitie van dolce vita te leren kennen. Na een drukke dag Rome te bezoeken, gaat er niets boven genieten van dit zwembad met een adembenemend uitzicht op de vallei terwijl u geniet van een aperitief. Huur een bungalow in Rome Happy Village Roma ligt in het hart van Latium en biedt zijn gasten de mogelijkheid om in alle comfort te genieten van een uitzonderlijke omgeving. Bungalows en stacaravans zijn te huur en stellen u in staat om als koppel te verblijven, met familie of vrienden, afhankelijk van het gekozen model. Deze huuraccommodaties beschikken over alle nodige voorzieningen om u thuis te laten voelen en een uitzonderlijk verblijf te garanderen. Bezoek Rome tijdens zijn kampeervakanties Dankzij de bevoorrechte locatie van Happy Village Roma kunnen vakantiegangers de Eeuwige Stad verkennen. De Italiaanse hoofdstad is een echt openluchtmuseum en nodigt u uit om een adembenemend historisch en cultureel erfgoed te ontdekken. Onmisbare monumenten zoals de Sint-Pietersbasiliek, de Sixtijnse Kapel of het Colosseum laten bezoekers op tijd reizen en onvergetelijke herinneringen aan hen achterlaten. Om de stad als een echte Romein te ontdekken, gaat er niets boven het huren van een scooter om door de straten van de hoofdstad te wandelen.

Zie de camping
Aurelia Club Lazio - Rome visuel 1/1
Rome

-

Lazio
Aurelia Club Lazio - Rome visuel 1/1

Restaurant

Camping Aurelia Club ligt in een weelderig groene omgeving tussen eeuwenoude pijnbomen, olijfbomen en fruitbomen, allemaal binnen handbereik van het centrum van Rome. Camping in Rome met zwembad Om ten volle te genieten van uw kampeervakantie in Italië, is er niets beter dan naar hartenlust te kunnen zwemmen! Onder de zon van Lazio kunnen de gasten van Camping Aurelia Club genieten van een groot buitenzwembad. Dit verfrissende zwembad is ideaal om te zwemmen en te ontspannen. Ligstoelen begeleiden het zwembad en nodigen je uit om je te koesteren in de zon tussen twee zwembeurten door. Dankzij dit openluchtzwembad belooft Camping Aurelia Club zijn vakantiegangers zeer aangename momenten van ontspanning in een groene omgeving. Smulvakanties in Italië Om optimaal te genieten van een vakantie in Italië, moeten je smaakpapillen worden verwend. Tijdens een verblijf op Camping Aurelia Club kunnen gasten plaatsnemen aan tafel in het restaurant ter plaatse. Het restaurant serveert traditionele Italiaanse en Romeinse gerechten, maar ook heerlijke pizza's gebakken in een houtoven. In een vriendelijke, familiaire sfeer kunnen vakantiegangers zich vermaken en leuke momenten delen tijdens karaoke-avonden, dansavonden en proeverijen van typische producten. Bij het restaurant hoort een kinderspeelhoek zodat jongere gasten zich voor en na de maaltijd kunnen vermaken. Camping dicht bij het centrum van Rome Vanaf Camping Aurelia Club kunnen vakantiegangers de Eeuwige Stad ontdekken. Omdat Rome zo dichtbij ligt, kunnen kampeerders Rome gemakkelijk bereiken dankzij de bushalte bij de ingang van de camping. Zo kun je in een mum van tijd de schatten van het Vaticaan en het centrum van Rome ontdekken.

Zie de camping
Firenze Toscane - Florence visuel 1/2
Firenze Toscane - Florence visuel 2/2
Firenze Toscane - Florence visuel 1/2
Firenze Toscane - Florence visuel 2/2

Toegang rivier Wifi Restaurant

Camping Firenze ligt in het hart van Toscane in Italië en is een ideale bestemming voor diegenen die de ongelooflijke stad Florence willen ontdekken. Cradle of the Renaissance, deze stad zal liefhebbers verrukken die willen wandelen, evenals liefhebbers van kunst en geschiedenis die graag de vele bezienswaardigheden en monumenten bezoeken die de rijkdom van Florence maken. Familiecamping in Florence met zwembad Voor een droomvakantie in Toscane moeten de geneugten van zwemmen op het rendez-vous zijn. Het is om deze reden dat Camping Firenze haar gasten een groot zwembad aanbiedt dat tot hun beschikking staat. Onder de Toscaanse zon kan het hele gezin de hele dag genieten van zichzelf, ontspannen en afkoelen. Met dit grote buitenzwembad is ook, voor het plezier van de jongste kinderen, een ondiep peuterbad met speelse apparatuur. Dit grote peuterbad is gemaakt als een strand met een zachte helling. In het water zullen kinderen genieten van de aanwezigheid van duinen en waterstralen die hen geweldige momenten van plezier zullen garanderen. Gedurende deze tijd zullen alle liefhebbers van ontspanning op zoek naar kalmte en welzijn niet nalaten te genieten van de aanwezigheid van ligstoelen die hen in staat stellen om van gedenkwaardig zonnen te genieten. Toscane camping met restaurant Een kampeervakantie doorbrengen in Toscane rijmt op plezier van de smaakpapillen. Omdat Italië een must-see bestemming is voor liefhebbers van gastronomie, biedt Camping Firenze haar gasten een brouwerij waar u kunt genieten van heerlijke pizza's die onder hun ogen worden gekookt. Goed eten wordt ook geserveerd met gegrild vlees en groenten uit de tuin, vergezeld van uitstekende Italiaanse bieren die ter plaatse worden geserveerd. Huur een bungalow in Florence Voor degenen die een comfortabel verblijf in een aangename omgeving willen doorbrengen, gaat er niets boven het huren van een bungalow in Toscane op Camping Firenze. Met deze accommodaties kunnen koppels en koppels met kinderen genieten van totaal comfort door te genieten van de aanwezigheid van slaapkamers en een badkamer. Chalets met meer huurders worden ook aangeboden door Camping Firenze.

Stacaravan 2 pers. van 20/04 tot 27/04

Marchand: Campings.com

661

7 nacht

Zie de aanbieding
clique

De populairste campings in Italië bevinden zich rond het Gardameer en het Lago Maggiore. De temperatuur is zacht en laat u in de zomer genieten van de koelte van de meren. Er zijn veel campings rond het Gardameer die drie regio's over het hoofd zien: Lombardije, Veneto en Trentino Alto Adige. Het merengebied is de ideale plek voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar een sportvakantie


In Ligurië, aan de westkust van Italië, liggen veel campings in de buurt van de stranden. Ligurië is vol met bergen met uitzicht op zee en biedt een adembenemend panorama. Cinque Terre is de meest toeristische regio aan de Ligurische kust met het pittoreske dorpje Portofino.


De bekende campings in Italië, die ook in Toscane in Midden-Italië zijn gelegen. Deze regio, bekend om zijn stad Florence met zijn voorouderlijk cultureel erfgoed, heeft ook brede stranden aan de kusten, waar de steden Viareggio en Forte dei Marmi het meest bekend zijn. U vindt zeer goed uitgeruste campings in Toscane en wat is er mooier dan deze regio te ontdekken vanaf de camping in het hart van de Italiaanse natuur? Bezoek gerust de middeleeuwse steden Siena of San Gimignano, die u een tijdloze historische en culturele show zullen bieden.


Als u de Italiaanse laars afdaalt, vindt u de beroemde stad Rome en de regio Lazio, waar de zee wordt omgeven door sublieme landschappen. Het klimaat is milder en de dolce vita lijkt in Rome zijn volle betekenis te krijgen. De campings in de omgeving van Rome of aan de kust hebben zeer mooie faciliteiten en zijn talrijk.


Aan de oostkust van Italië, in Emilia Romagna, vindt u veel campings tussen de zee en de bergen. Het is in deze regio dat de grootste campings in Italië zich in deze regio bevinden. Ze zijn zeer goed gelegen, veel van hen hebben grote waterparken met directe toegang tot de zee. De Adriatische Zee verzacht het klimaat en de toeristische steden Rimini en Riccione aan zee, bieden een ontspannende en feestelijke vakantie....


Altijd in het oosten van Italië, vindt u Veneto dat zich uitstrekt van de Dolomieten tot de Adriatische Zee. In de lagune is Venetië een majestueuze stad die bezoekers uit de hele wereld aantrekt en gemakkelijk bereikbaar is vanaf de campings in de regio.


Tot slot, als u wilt genieten van de mooiste stranden van Italië, raden wij u aan om de campings op Sardinië te bezoeken. De witte zandstranden en smaragdgroene zeebodems zijn uitzonderlijk. U vindt er campings met veel charme in een natuurlijke en beschermde omgeving. De bergen met uitzicht op de Middellandse Zee bieden een puur en wild spektakel dat alle natuurliefhebbers zal bekoren.


Profiteer van de vele campingvideo's die we hebben gemaakt om u de mooiste campings van Italië te laten ontdekken voordat u reserveert.

Sehr beliebte Reiseziele en Italie

region-les-plus-rechercher