Een merk easyvoyage

Camping Blu International

Bolsena

 - 

Lazio
Blu International Lazio - Bolsena visuel 1/9
Blu International Lazio - Bolsena visuel 2/9
Blu International Lazio - Bolsena visuel 3/9
Blu International Lazio - Bolsena visuel 4/9
Blu International Lazio - Bolsena visuel 5/9
Blu International Lazio - Bolsena visuel 6/9
Blu International Lazio - Bolsena visuel 7/9
Blu International Lazio - Bolsena visuel 8/9
Blu International Lazio - Bolsena visuel 9/9

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Blu International op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 21/04

  • Sluitingsdatum: 08/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 30

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

De camping Blu International is gelegen in Bolsena in Italië, aan een meer en 1500m van het stadscentrum. Het dorp kan worden verbonden door een pad van ongeveer 600 meter.

Vakantiegangers kunnen volop genieten van hun vakantie dankzij het buitenzwembad dat camping Blu International biedt. De laatste is 20 meter lang bij 10 meter breed en 1,50 meter diep en heeft een unieke, bosrijke en bloemrijke omgeving met uitzicht op de heuvels, allemaal omgeven door gazon. Zwem- en watersportliefhebbers kunnen ook profiteren van de locatie van de Blu International Campsite die directe toegang geeft tot het meer van Bolsena, een van de schoonste meren van Italië. Het restaurant van de camping biedt een menu met lokale specialiteiten, traditionele Italiaanse gerechten en een breed scala aan pizza's.

De kampeerders kunnen hun verblijf doorbrengen op een van de 180 voorgestelde locaties, ruim en schaduwrijk op groen terrein. Variabele niveaus van zonneschijn zijn beschikbaar, aangepast aan ieders voorkeuren. De kampeerplaatsen hebben elektrische aansluitingen. Stacaravans zijn ook beschikbaar en bieden totaal comfort, altijd op het platteland, omgeven door groen en bloemen. Om het perfecte compromis te vinden tussen stacaravan en camping, kunnen vakantiegangers besluiten om te verblijven in een lodgetent met 5 bedden, een eigen badkamer, slaapkamers, kitchenette en woonkamer. Voor kampeerders zijn er toiletgebouwen met moderne douches met warm water. Er zullen ook wasbakken zijn voor was en afwas. Een wasservice is ook beschikbaar op de camping met wasmachines.

Camping Blu International ligt aan de oever van het meer van Bolsena, waar vakantiegangers Monte Amiata, Orbetello, Orvieto, Perugia, Rome, Siena en Viterbo kunnen verkennen.

Campings in de buurt

Populairste steden