Camping Capitol

Rome

 - 

Lazio
Capitol Lazio - Rome visuel 1/9
Capitol Lazio - Rome visuel 2/9
Capitol Lazio - Rome visuel 3/9
Capitol Lazio - Rome visuel 4/9
Capitol Lazio - Rome visuel 5/9
Capitol Lazio - Rome visuel 6/9
Capitol Lazio - Rome visuel 7/9
Capitol Lazio - Rome visuel 8/9
Capitol Lazio - Rome visuel 9/9

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Capitol op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Bankoverboeking
  • Surface-camping : 26 ha


Know-All-About-Camping

Beste reizigers en liefhebbers van kwaliteitskamperen, hier is een 4-sterrencamping, ideaal gelegen tussen de stad Rome en de stranden van Ostia: Camping Capitol 4 * in Ostia Antica, in de provincie Lazio in Italië. Vanaf deze gezinsvriendelijke camping kunt u gemakkelijk het hart van Rome bereiken per trein of auto en genieten van de omliggende natuurgebieden zoals het dennenbos en de stranden.

Op Camping 4 * Capitol vindt u een semi-olympisch zwembad om uw baantjes te trekken. Uw kinderen kunnen veilig zwemmen in het kinderbad. U neemt dan de zon op het terras op de ligstoelen tot uw beschikking.

Een 4-sterren kwaliteitscamping dicht bij Rome voor tenten, caravans en campers


Wat de accommodaties betreft, biedt de viersterrencamping Capitol alleen plaatsen voor tenten, caravans en campers. Alle grote terreinen zijn uitgerust met elektrische aansluitingen, waterfonteinen en afwateringsgebieden. De percelen zijn schaduwrijk dankzij de grote dennen die op de grond staan.

Op het terrein kunt u vele recreatieve voorzieningen en sporten hebben: een speeltuin voor kinderen, sportvelden (voetbal, basketbal, volleybal ...) en een minigolfbaan. Je zult zelfs een openlucht amfitheater vinden waar je animaties vindt en een ruimte om je werkbijeenkomsten te organiseren.
Voor uw gemak heeft de viersterrencamping Capitol een minimarkt en een traditionele restaurantbar.

Campings in de buurt

Populairste steden