Een merk easyvoyage

Camping Il Drago

Cascia

 - 

Umbrië
Il Drago Umbrië - Cascia visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Il Drago op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 14/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 6

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Il Drago ligt op 915 m hoogte in het hart van de Umbrische bergen in Italië. Op deze familiecamping kunnen vakantiegangers comfortabele bungalows huren.

Kamperen in de bergen in Italië met verwarmd zwembad

Tijdens hun vakantie in de bergen in de prachtige Italiaanse regio Umbrië kunnen gasten van Camping Il Drago naar believen genieten van het plezier van zwemmen. De laatste heeft in feite een groot verwarmd buitenzwembad met een adembenemend uitzicht op de omliggende bergen. Dankzij de ideale temperatuur van dit zwembad kunnen vakantiegangers er op elk moment van genieten zonder het risico te lopen koud te worden. De frisse berglucht, de Italiaanse zon en het verwarmde zwembad mengen perfect en bieden een echte oase van rust voor het hele gezin. Dit grote zwembad heeft ook een gedeelte geschikt voor jongere kinderen, een diepte van 65 cm waarmee ze veilig plezier kunnen hebben. Aan de rand van het water kunnen liefhebbers van nietsdoen met veel plezier genieten van de aanwezigheid van een solarium dat uitnodigt om te genieten van de zonnekwaliteit in een uitzonderlijke omgeving. In augustus worden zwemlessen georganiseerd, evenals wateraerobicsessies.

Bergcamping met restaurant in Italië

Er gaat niets boven het ontdekken van de Italiaanse keuken om volledig te genieten van uw verblijf in dit uitzonderlijke land. Op Camping Il Drago nodigt een restaurant u uit om te genieten van heerlijke koude en warme gerechten, gemaakt met natuurlijke en regionale producten. Rond een tafel kunnen vakantiegangers genieten van specialiteiten zoals Farrosoep, spaghetti met truffel, varkenslende met sinaasappel en ander gegrild vlees, vleeswaren en kaas.

Actieve vakanties in de bergen in Umbrië

Op Camping Il Drago kunnen vakantiegangers rust en ontspanning ervaren. Gedurende deze tijd kunnen sportliefhebbers en grote landschappen verschillende buitenactiviteiten rond de camping beoefenen. Het zal mogelijk zijn om te gaan wandelen, paardrijden, mountainbiken, klimmen, wandelen, kajakken, raften of paragliden.

Campings in de buurt

Populairste steden