Een merk easyvoyage

Camping Il Falcone

Il Falcone Umbrië - Civitella del Lago visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Il Falcone op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 4

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Il Falcone ligt in Umbrië, een regio in Midden-Italië, en biedt bergvakanties in ongerepte en ontspannende natuur.

Kamperen in de bergen in Umbrië met zwembad

Wat is een betere manier om te genieten van een vakantie in de bergen in Italië dan om te kunnen baden terwijl je een prachtig panorama bewondert? Op Camping Il Falcone krijgen vakantiegangers de kans om te genieten van een prachtig buitenzwembad met een prachtig uitzicht op de omliggende natuur en de vallei beneden. Gelegen in een echte oase van rust in het hart van de natuur, zal dit prachtige zwembad met afgeronde vormen het ontmoetingspunt zijn voor vakantiegangers die momenten van echte rust in volledige rust willen doorbrengen. De weelderige vegetatie, de hoogte en de Italiaanse zon vormen rondom dit zwembad een bubbel van welzijn, afgesneden van de wereld die u uitnodigt om alle vormen van stress te vergeten en de ware rust te kennen. Tussen het baden door zal zonnebaden op het rendez-vous zijn en kunt u ontspannen terwijl u uw kleurtje poetst.

Actieve vakanties in de bergen in Umbrië

Naast het bieden van een echte oase van rust aan zijn gasten, stelt de bevoorrechte omgeving van Camping Il Falcone in de bergen hen ook in staat om een breed scala aan buitenactiviteiten te oefenen. Liefhebbers van prachtige landschappen zullen genieten van wandelen en de prachtige plekken ontdekken, ver weg van de drukte. Het zal ook mogelijk zijn om te mountainbiken en watersporters zullen zelfs de mogelijkheid hebben om te raften.

Huur een bungalow in de bergen in Italië

Camping Il Falcone biedt zijn vakantiegangers de keuze voor totaal comfort door een van de bungalows te huren. Verschillende modellen zijn beschikbaar waarvan sommige in hoogte dus een adembenemend uitzicht bieden, ideaal om prachtige zonsondergangen te bewonderen.

Populairste steden