Een merk easyvoyage

Camping International Torre Cerrano

International Torre Cerrano Abruzzen - Pineto visuel 1/6
International Torre Cerrano Abruzzen - Pineto visuel 2/6
International Torre Cerrano Abruzzen - Pineto visuel 3/6
International Torre Cerrano Abruzzen - Pineto visuel 4/6
International Torre Cerrano Abruzzen - Pineto visuel 5/6
International Torre Cerrano Abruzzen - Pineto visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping International Torre Cerrano op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 19/09


Know-All-About-Camping

Camping International Torre Cerrano ligt in de regio Abruzzo in Italië en biedt directe toegang tot een prachtig zandstrand.

Vakantie aan zee in Italië

De internationale camping Torre Cerrano is de ideale vakantiebestemming voor diegenen die een vakantie in Italië willen doorbrengen. Inderdaad, direct aan het strand gelegen, nodigt deze camping u uit om te genieten van de zoetheid van het leven voor de Italiaan en om de ware betekenis van het woord "nietsdoen" te kennen. Dankzij het zandstrand dat toegankelijk is vanaf de Camping International Torre Cerrano kunnen kinderen zich vermaken zoals gekken en ondiep water kunnen ze ook veiliger spelen. Jarenlang heeft het strand van Camping International Torre Cerrano met trots de Blauwe Vlag, wat de garantie is voor een schone en kwaliteitsvolle omgeving. In de zomer kan iedereen dankzij de aanwezigheid van een gekwalificeerde badmeester in alle rust genieten van de geneugten van de zee. Ligstoelen en parasols worden aangeboden en een groot gratis strand is ook toegankelijk. De amateurs van navigatie zullen kunnen profiteren van de aanwezigheid van een gang van lancering met slepen. De bevoorrechte locatie van de Torre Cerrano International Camping garandeert vakantiegangers een onvergetelijk verblijf in Italië.

Door te verblijven op Camping International Torre Cerrano zullen vakantiegangers zich nooit vervelen. Inderdaad, ter plaatse zal het mogelijk zijn om te profiteren van de aanwezigheid van een polyvalente grond op zand. De laatste is ideaal voor het beoefenen van sporten zoals strandvoetbal, strandtennis, strandvolleybal, strandbasketbal of zelfs tafelvoetbal. Er is ook een pingpongruimte en een speeltuin voor kinderen. Op bepaalde tijden kunnen vakantiegangers ook deelnemen aan yogalessen.

Huur een bungalow aan zee in Italië

Op Camping International Torre Cerrano kunnen vakantiegangers die een comfortabel verblijf willen doorbrengen kiezen uit de bungalows en stacaravans die te huur zijn. Volledig ingericht en geschikt voor 4 tot 6 personen, deze accommodaties zijn perfect voor een verblijf met familie of vrienden naar de zee.

Campings in de buurt

Populairste steden