Een merk easyvoyage

Camping Italia Lido

Italia Lido Piëmont - Castelletto sopra Ticino visuel 1/5
Italia Lido Piëmont - Castelletto sopra Ticino visuel 2/5
Italia Lido Piëmont - Castelletto sopra Ticino visuel 3/5
Italia Lido Piëmont - Castelletto sopra Ticino visuel 4/5
Italia Lido Piëmont - Castelletto sopra Ticino visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Italia Lido op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/03

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
    • Bankoverboeking
  • Aantal Staanplaatsen: 200

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Italia Lido ligt aan de oevers van het Lago Maggiore in Italië, het is gelegen in het uiterste zuiden van het meer en biedt een panoramisch uitzicht op het meer en de bergen. De stad Arona ligt op een paar kilometer afstand, dus u verblijft in een dynamische en groene omgeving.

70 grasplaatsen van verschillende grootte wachten op uw tent, caravan of camper. Of het nu zonnig of schaduwrijk is, ze zijn allemaal uitgerust met elektrische aansluitingen.

Stacaravans, Lodge-tenten en kokos-zoete tenten zijn te huur. De accommodaties liggen aan lanen met grote bomen. Afhankelijk van het aantal mensen heb je min of meer oppervlakte, maar wat er ook gebeurt, de apparatuur staat voor je klaar. Elke verhuur heeft een buitenruimte om buiten te dineren.

Niveau service het adres heeft een bar-restaurant, een wasserette, wifi, barbecues, waterfietsen en kano's. De animaties worden niet vergeten: kinderclub, karaoke, concerten, toernooien.

De bijzonderheid van de camping is het drijvende zwembad dat toegankelijk is vanaf een ponton, u zult veilig midden in het meer zwemmen. Het ponton dient ook als een pier voor uw boot. U zult natuurlijk het privézandstrand waarderen dat perfect is voor kinderen. Bovendien zijn deze verwend omdat er een zeer goed uitgeruste speeltuin op hen wacht. Atleten genieten van een volleybalveld, voetbal, jeu de boules, tafeltennis, tafelvoetbal, biljart. In de omgeving kunt u golfen, paardrijden, bowlen, enz.

Uw dagen zullen worden bezet door de ontdekking van de typische dorpen en hun markten, een tussenstop in Arona is verplicht. Er is ook een bioscoop, discotheken, winkelcentra en cruises.

Campings in de buurt

Populairste steden