Een merk easyvoyage

Camping La Playa

Camping La Playa Sicilië - Eiland van vrouwtjes visuel 1/3
Camping La Playa Sicilië - Eiland van vrouwtjes visuel 2/3
Camping La Playa Sicilië - Eiland van vrouwtjes visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Playa op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 21/03

  • Sluitingsdatum: 15/10

  • Locations-number-locatif 3

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping La Playa ligt in Isole delle Femmine op Sicilië en nodigt uit om te genieten van een droomomgeving aan zee.De mediterrane vegetatie, de geur van de zee en het Siciliaanse klimaat zullen de ingrediënten zijn voor een uitzonderlijke vakantie .

Kamperen op Sicilië voeten in het water

Voor een vakantie op Sicilië echt geslaagd, niets beters dan onbeperkt toegang tot de zee te hebben.Dit is het geval op Camping La Playa, omdat vakantiegangers de mogelijkheid hebben om snel de kust te bereiken. Camping La Playa, het zal mogelijk zijn om Mondello te bereiken, toeristische badplaats Palermo, omringd door Monte Gallo en Monte Pellegrino. Mondello is los van de stad door het Parco della Favorita en kan worden bereikt via met bomen omzoomde lanen. Liefhebbers van waterplezier kunnen genieten van het strand dat dankzij de vele Art Nouveau-villa's een van de meest begeerde van Sicilië is.

De stad Isola delle Femmine dankt zijn naam aan het eilandje dat ervoor staat. Letterlijk "het eiland van de vrouw", vergezellen verschillende legendes dit eiland en zijn toren in puin. Het uitzicht op dit kleine verloren eiland in het midden van de blauwe zee biedt een aangenaam schouwspel dat vakantiegangers niet zullen beu worden om naar te kijken.

Verhuur van stacaravans aan zee in Sicilië

Camping La Playa is de ideale vakantiebestemming voor vakantiegangers die in een absoluut comfort van een droomomgeving willen genieten. De stacaravans die te huur worden aangeboden, zullen inderdaad een geweldige manier zijn om van de zee te genieten vanuit een volledig uitgeruste accommodatie zoals thuis. Deze stacaravans zijn perfect voor een gezin of een groep vrienden en hebben een uitgeruste keuken, een badkamer en comfortabele kamers. De geneugten van kamperen in absoluut comfort, de stacaravans aangeboden door Camping La Playa staan garant voor een droomvakantie.

Populairste steden