Een merk easyvoyage

Camping La Timpa

La Timpa Sicilië - Acireale visuel 1/6
La Timpa Sicilië - Acireale visuel 2/6
La Timpa Sicilië - Acireale visuel 3/6
La Timpa Sicilië - Acireale visuel 4/6
La Timpa Sicilië - Acireale visuel 5/6
La Timpa Sicilië - Acireale visuel 6/6

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping La Timpa op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 68

  • Locations-number-locatif 18


Know-All-About-Camping

De 3-sterren camping La Timpa, gelegen in de buurt van Acireale, in de provincie Catania, nodigt u uit om de schoonheden van Sicilië te ontdekken vanaf het mediterrane geurende terrein, met uitzicht op de Ionische kust en direct aan een privéstrand.


Op deze camping met directe toegang tot de zee via een lift die in de rots is gegraven, kunt u verblijven in bungalows en kleine appartementen met uitzicht op de blauwe horizon, geschikt voor 2 tot 5 personen, volledig uitgerust, uitgerust TV en airconditioning en hebben terrassen met tuinmeubelen. Uw tenten, campers en caravans kunnen kampeerplaatsen op het terras investeren, in de schaduw, halfschaduw of in de zon, met toegang tot elektriciteit. Houd er rekening mee dat er een servicegebied beschikbaar is voor campers.


Om aangename momenten van sport en vrije tijd door te brengen, kunt u profiteren van een speeltuin voor uw peuters, een duikcentrum, een petanquebaan en tafeltennistafels. Het strand beneden is de perfecte plek om te leren duiken, een kano te huren, in vrede te vissen of te zonnebaden na een verfrissende duik.

Bovendien organiseert de camping dagelijkse excursies tijdens de twee hoogseizoenmaanden.

Tenslotte vindt u ter plaatse een kleine supermarkt en een bar-restaurant-pizzeria met de lokale specialiteiten, voorzien van een terras met een onovertroffen uitzicht op de zee om aan al uw culinaire wensen te voldoen.


Ga vanaf deze camping tussen land en zee wandelen in het hart van het natuurreservaat La Timpa, ga naar de beroemde vulkaan Etna (40 km), Catania (10 km) of Syracuse (50 km) en mis het jaarlijkse carnaval van Acireale niet!

Campings in de buurt

Populairste steden