Een merk easyvoyage

Camping Le Marche

Gualdo

 - 

Marches
Le Marche Marches - Gualdo visuel 1/2
Le Marche Marches - Gualdo visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Sauna

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Le Marche op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 01/10

  • Locations-number-locatif 5

  • Surface-camping : 6 ha


Know-All-About-Camping

Camping Le Marche is een natuurbedrijf in het hart van de regio Marche in Midden-Italië.

Kamperen met zwembad in het hart van Marche in Italië

Om haar klanten op warme zomerdagen tevreden te stellen, biedt Camping Le Marche een prachtig buitenzwembad, met een royale ruimte en verfrissend water. Dit buitenzwembad wordt het ontmoetingspunt van alle vakantiegangers die heerlijke momenten van nietsdoen willen doorbrengen terwijl ze genieten van de natuurlijke omgeving en het uitzicht op de omgeving. Deze oase van frisheid is omgeven door weelderige vegetatie, die ervoor zorgt dat zwemmers zich afgesneden voelen van de wereld voor een totaal welzijn. Aan de rand van het zwembad, zullen de gasten van de camping genieten van de aanwezigheid van ligstoelen die uitnodigen voor de meest totale ontspanning.

Wellnessvakanties in Marche in Italië

Tijdens hun verblijf op Camping Le Marche kunnen vakantiegangers lid worden van Villa Ti Amo en genieten van de aanwezigheid van een Finse sauna. Deze tonvormige is gemaakt van hout en is geschikt voor maximaal 6 personen. Deze sauna is perfect om een aangenaam moment door te brengen als stel of met vrienden. De sauna ligt op privéterrein en nodigt u uit om te genieten van een prachtig landschap en een rustige omgeving.

Kamperen met kookles in Italië

Iedereen weet het, een echt verblijf in Italië gaat voorbij aan het plezier van de smaakpapillen. Op Camping Le Marche kunnen diegenen die willen deelnemen aan begeleide kookworkshops waarin het mogelijk is om heerlijke recepten te bereiden op basis van verse regionale producten, allemaal met een goed glas Italiaanse wijn. .

Glamping Vakanties in de Marche

Wilt u een glamoureuze kampeervakantie doorbrengen? Voor dit, niets als een verhuur type Glamping. Op Camping Le Marche is het mogelijk om een prachtig ingerichte Glamping-tent te huren, de perfecte mix tussen het plezier van kamperen en het comfort van een bungalow.

Campings in de buurt

Populairste steden