Een merk easyvoyage

Camping Listro

Listro Umbrië - Castiglione del Lago visuel 1/3
Listro Umbrië - Castiglione del Lago visuel 2/3
Listro Umbrië - Castiglione del Lago visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Listro op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 6

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Listro ligt aan het meer van Trasimeno in Umbrië, in het hart van Italië, en nodigt u uit voor een aangenaam verblijf tussen zon en zwemmen.

Italiaanse camping aan het meer met zwembad

Tot grote vreugde van zijn gasten heeft Camping Listro een aangenaam zwembad. Verfrissend naar wens, laat dit laatste het hele gezin toe om uitzonderlijke momenten door te brengen tijdens de warme Italiaanse dagen. Koel af in het water van het zwembad en wissel af met heerlijk zonnebaden, dit zou liefhebbers van ledigheid in staat moeten stellen een ontspannen vakantie in Italië door te brengen.

Campingvakantie aan het meer in Italië

Dankzij de locatie van Camping Listro kunnen vakantiegangers genieten van de directe omgeving met het meer van Trasimeno. Een prachtig gazon stelt u in staat om in de zon te zonnebaden terwijl u het meer bewondert, terwijl de kinderen zich vermaken op de aanwezige speeltuin. Wie zegt dat kamperen op het meer ook plezier biedt en dat vakantiegangers zeker een duik nemen in Lake Trasimeno, terwijl anderen besluiten om te windsurfen of te zeilen.

Familiecamping met entertainment in Italië

Camping Listro nodigt vakantiegangers niet alleen uit om gezinsactiviteiten aan te bieden, maar ook om in juli en augustus te genieten van amusementsprogramma's. Deze leuke en vriendelijke evenementen zijn de garantie voor jong en oud voor een onvergetelijk verblijf.

Kamperen in Castiglione del Lago

In een mum van tijd kunnen vakantiegangers het historische centrum van Castglione del Lago bereiken, een mooi stadje gebouwd op een rotsachtig voorgebergte aan het meer van Trasimeno. Liefhebbers van geschiedenis en cultuur zullen het kasteel, dat ongetwijfeld het meest fascinerende gebouw in Castiglione del Lago is, niet nalaten.

Campings in de buurt

Populairste steden