Een merk easyvoyage

Camping Lo Scoglio

Tusa

 - 

Sicilië
Lo Scoglio Sicilië - Tusa visuel 1/4
Lo Scoglio Sicilië - Tusa visuel 2/4
Lo Scoglio Sicilië - Tusa visuel 3/4
Lo Scoglio Sicilië - Tusa visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Lo Scoglio op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/05

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 8

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Lo Scoglio nodigt uit om aan zee te verblijven op het prachtige eiland Sicilië. De idyllische omgeving dicht bij Messina staat garant voor vele zeer bevoorrechte momenten.

Kamperen aan zee in Sicilië

De geneugten van de zee zullen zeer aanwezig zijn voor vakantiegangers die ervoor gekozen hebben om op Camping Lo Scoglio te verblijven. De bevoorrechte locatie van dit laatste biedt vakantiegangers inderdaad directe toegang tot een prachtig strand waarop het zeer aangenaam is om te ontspannen. Het zonnebaden zal zeer aanwezig zijn voor de amateurs van nietsdoen die in staat zullen zijn om te ontspannen in een prachtig en verjongend kader. Deze zonnebaden zullen vergezeld gaan van zeebaden, omdat de schoonheid van de Middellandse Zee geen onverschillige vakantiegangers zal verlaten en hen uitnodigt om een duik te nemen in een verfrissend, kalm en schoon water. Al dit welzijn en de rust die de idyllische omgeving van camping Lo Scoglio biedt, stelt vakantiegangers in staat te vertrekken met een hoofd vol herinneringen. Niets beters om een heerlijke vakantie op Sicilië door te brengen dan te genieten van een prachtig strand in een maagdelijk landschap met uitzicht op de Eolische eilanden.

Kamperen op Sicilië nabij Messina

Camping Lo Scoglio ligt in Tusa in de provincie Messina, vakantiegangers kunnen van de gelegenheid gebruik maken om deze laatste te bezoeken. De stad Messina kan inderdaad worden bezocht. Ondanks de vele schade die het historische centrum door de jaren heen heeft ondergaan, is het mogelijk om de prachtige kathedraal te bezoeken die over de stad hangt, de klokkentoren of het Regionaal Museum.

Waterfront huishuur in Sicilië

Op Camping Lo Scoglio hebben vakantiegangers de mogelijkheid om in huurwoningen te verblijven om te genieten van absoluut comfort. Deze comfortabele huuraccommodaties zijn perfect voor een verblijf met uw partner, familie of vrienden. Binnen vinden vakantiegangers alles wat nodig is om comfortabel te slapen met kamers met airconditioning, een ingerichte kitchenette, een badkamer met douche en een terras met uitzicht op zee.

Campings in de buurt

Populairste steden