Een merk easyvoyage

Camping Luminoso

Camping Luminoso Sicilië - Punta Braccetto visuel 1/3
Camping Luminoso Sicilië - Punta Braccetto visuel 2/3
Camping Luminoso Sicilië - Punta Braccetto visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Luminoso op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 4

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Luminoso is gelegen in Punta Bracetto in de provincie Ragusa op Sicilië. De bevoorrechte ligging aan de rand van de zee zal de vakantiegangers verrukken.

Kamperen op Sicilië met privéstrand

Vakantiegangers die willen zwemmen zijn van harte welkom op Camping Luminoso. Deze camping aan zee nodigt zijn gasten uit om te genieten van een privéstrand, direct toegankelijk vanaf de camping. Dit privéstrand ligt aan een groot zandstrand en is in de zomer uitgerust met ligbedden en parasols zodat alle liefhebbers van ontspanning uitzonderlijke momenten kunnen doorbrengen. De camping ligt in Punta Braccetto, vakantiegangers kunnen genieten van de bevoorrechte omgeving van deze badplaats die behoort tot de provincie Ragusa. De droomlocatie van deze camping aan zee stelt jong en oud in staat om uitzonderlijke momenten door te brengen met verfrissend zwemmen en absolute ontspanning, allemaal met prachtige landschappen.

Camping in de buurt van Ragusa

Onmogelijk om Sicilië te bezoeken zonder door de stad Ragusa te gaan, en nog meer als de camping in de buurt is. Dit is het geval op Camping Luminoso. Inderdaad, het is slechts 25 km van Ragusa en nodigt uit om de hoofdstad van de provincie te ontdekken. De stad Ragusa, gelegen op een klif van 550 m, is een van de klassieke barokke steden die deel uitmaken van Sicilië. Deze stad is verdeeld in twee zones: de oude stad die in de hoogten ligt en de moderne stad die meer naar beneden is gebouwd. In de oude stad kunnen kinderwagens de grote laan Corso XXV Aprile bewonderen die bezaaid is met kerken en barokke gebouwen. Het plezier zal totaal zijn tijdens een wandeling door de steegjes, door de trappen te onderzoeken en de verschillende monumenten te bewonderen. Deze middeleeuwse stad gebouwd met witte en gloeiende kalksteen maakt Ragusa een echte heldere stad.

Erfgoedliefhebbers zullen genieten van hun verblijf op Sicilië om de andere barokke steden van Sicilië te ontdekken, zoals Militello, Caltagirone, Catania, Modica, Noto, Palazzolo en Scicli.

Verhuur van stacaravans aan zee in Sicilië

De Camping Luminoso biedt vakantiegangers een van hun stacaravans te huur met alle comfort, inclusief keuken, badkamer, terras, airconditioning en alles wat nodig is voor een droomvakantie op Sicilië.

Campings in de buurt

Populairste steden