Een merk easyvoyage

Camping Maratea

Maratea Basilicata - Maratea visuel 1/3
Maratea Basilicata - Maratea visuel 2/3
Maratea Basilicata - Maratea visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • De kinderclub :

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Maratea op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/06

  • Sluitingsdatum: 15/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 150

  • Surface-camping : 5 ha


Know-All-About-Camping

Camping Maratea ligt aan de kust in de regio Basilicata in Italië. Op de camping kunnen vakantiegangers genieten van een eersteklas staanplaats aan zee en diverse diensten.

Kamperen aan het water in Italië

Camping Maratea nodigt u uit voor een luie vakantie aan zee in Italië. Deze camping aan het water heeft een droomlocatie aan zee, waardoor de gasten in een idyllische omgeving kunnen verblijven. Direct vanaf de camping kunnen vakantiegangers een prachtig, afgelegen en ontspannend zandstrand bereiken. Wat een genot om je met gespreide tenen aan de Italiaanse kust te kunnen koesteren en te genieten van het plezier van zwemmen in het verfrissende water! Ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken. Ondertussen kunnen degenen die dat willen gebruik maken van het beachvolleybalveld of bananenboot varen. Omdat het nooit druk is op het strand van Camping Maratea, kunnen vakantiegangers genieten van echte momenten van rust.

Sportieve kampeervakanties in Italië

Gasten van Camping Maratea die actief willen blijven tijdens hun vakantie kunnen gebruik maken van de beschikbare sportfaciliteiten. Dit zijn onder andere tennis op de tennisbaan, volleybal en tafeltennis. Op Camping Maratea kun je ook boogschieten in een speciaal daarvoor ingericht bosgebied, onder begeleiding van een instructeur. Ook in de omgeving van Camping Maratea is er geen gebrek aan activiteiten. De natuurlijke omgeving biedt liefhebbers van prachtige landschappen de kans om te sporten in een prachtige omgeving. Je kunt paardrijden tijdens excursies in de natuur, maar ook wandelen, kajakken, mountainbiken, klimmen en zelfs paragliden.

Populairste steden