Een merk easyvoyage

Camping Panorama

Pesaro

 - 

Marches
Camping Panorama Marches - Pesaro visuel 1/3
Camping Panorama Marches - Pesaro visuel 2/3
Camping Panorama Marches - Pesaro visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Panorama op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 15

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Panorama ligt aan de kust in de regio Marche in Italië. De bevoorrechte omgeving zal vakantiegangers verrukken op zoek naar prachtige landschappen.

Familiecamping in Italië met zwembaden

Door te verblijven op Camping Panorama kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van zwemmen en ontspanning met het gezin. Inderdaad, in de besloten ruimte van de camping, zullen jong en oud de aanwezigheid van bassins kunnen waarderen die aan elk daarvan zijn aangepast. Een zwembad voor volwassenen van 10 x 20 m is beschikbaar, evenals een zwembad voor kinderen van 5 x 8 m. Terwijl volwassenen genieten van zeer aangename en ontspannende badmomenten, kunnen kinderen zich vermaken zoals gek en afkoelen. Rondom de zwembaden is een prachtig solarium beschikbaar met 200 ligstoelen en 40 parasols. Deze ruimte gewijd aan de geneugten van zwemmen en nietsdoen zal vakantiegangers verrukken die volledig willen genieten van hun vakantie in Italië.

Kamperen in Italië vlakbij de zee

Tijdens hun verblijf op Camping Panorama kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie, op slechts 350 m van de zee. Op een steenworp afstand van de camping is het mogelijk om een prachtig strand te bereiken dat wordt begrensd door kliffen. Ter plaatse zal het hele gezin uitzonderlijke momenten van baden, ontspanning en wild kunnen doorbrengen.

Huur een bungalow aan de Italiaanse kust

Vakantiegangers die het comfort van thuis tijdens hun verblijf in Italië willen vinden, kunnen profiteren van de huurbungalows die worden aangeboden door Camping Panorama. Deze accommodaties zijn volledig uitgerust en stellen u in staat om een uitzonderlijk verblijf door te brengen in een idyllische omgeving dicht bij de zee.

Op Camping Panorama zijn chalets ook te huur en zorgen voor optimaal comfort om te delen als stel, familie of vrienden.

Campings in de buurt

Populairste steden