Een merk easyvoyage

Camping Pian Di Boccio

Pian Di Boccio Umbrië - Bevagna visuel 1/4
Pian Di Boccio Umbrië - Bevagna visuel 2/4
Pian Di Boccio Umbrië - Bevagna visuel 3/4
Pian Di Boccio Umbrië - Bevagna visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Pian Di Boccio op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 30/03

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 14


Know-All-About-Camping

Camping Pian Di Boccio ligt in de regio Umbrië in Italië en biedt vakantiegangers de mogelijkheid om te genieten van een groene omgeving en een warme en familiale sfeer. Aangename schaduwrijke plaatsen worden voorgesteld en nodigen u uit om te ontspannen in absolute rust.

Kamperen in Umbrië met buitenzwembad

Niets beters om van uw vakantie in Umbrië te genieten dan om te genieten van de geneugten van zwemmen naar believen. Op Camping Pian Di Boccio kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een prachtig buitenzwembad. Dit buitenzwembad is perfect om te genieten van heerlijke badmomenten onder de Italiaanse zon. Een kinderzwembad is aanwezig en zal hen toelaten om te zwemmen en plezier te hebben met maximale veiligheid. Een bubbelbad nodigt uit tot absolute ontspanning en is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. Rond het zwembad zijn ligbedden en parasols beschikbaar die u helpen de ware betekenis van het woord nietsdoen te kennen. Er gaat niets boven een cocktail aan de rand van het water om te genieten van totale ontspanning.

Sportliefhebbers hebben keuze op Camping Pian Di Boccio. Het zal mogelijk zijn om ter plaatse te profiteren van de aanwezigheid van een tennisbaan, een voetbalveld, een volleybalveld, een boogschietzone en een pingponghoek. Kinderen zullen blij zijn om plezier te hebben op de speelplaats die voor hen beschikbaar is.

Kamperen in Umbrië met restaurant

Vakantiegangers zullen hun smaakpapillen verrassen op Camping Pian Di Boccio dankzij de aanwezigheid van een restaurant / pizzeria op het terrein. Heerlijke pizza's bereid in de houtoven worden voorgesteld, evenals authentieke huisgemaakte gerechten.

Campings in de buurt

Populairste steden