Een merk easyvoyage

Camping Residence Capo Passero

Camping Residence Capo Passero Sicilië - Portopalo visuel 1/3
Camping Residence Capo Passero Sicilië - Portopalo visuel 2/3
Camping Residence Capo Passero Sicilië - Portopalo visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Residence Capo Passero op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Residence Capo Passero ligt in Portopalo in de provincie Syracuse op Sicilië. De bevoorrechte omgeving zal vakantiegangers zeker verrukken.

Kamperen op Sicilië met toegang tot de zee

Camping Residence Capo Passero is de ideale vakantieplek voor vakantiegangers die willen genieten van het plezier van zwemmen in een uitzonderlijke omgeving. De Siciliaanse kust nodigt zwemmers uit om te genieten van een prachtige en rustige Middellandse Zee voor unieke momenten. Vanaf camping Residence Capo Passero kunnen vakantiegangers direct een prachtig zandstrand bereiken waar liefhebbers van nietsdoen kunnen ontspannen terwijl de kinderen plezier hebben. Zonnebaden wordt onderbroken door verfrissend zwemmen, allemaal voor een verjongende vakantie. De prachtige omgeving van de Siciliaanse kust zal vakantiegangers verrukken die vertrekken met herinneringen in hun hoofd.

Kamperen in Sicilië met buitenzwembad

Op Camping Residence Capo Passero zullen vakantiegangers ook genieten van de geneugten van zwemmen. Een buitenzwembad is beschikbaar en zal afkoelen op warme Siciliaanse dagen. Rondom zijn ligbedden ingericht en nodigen uit om in vrede te ontspannen.

Camping in de buurt van Syracuse

Verblijf op Camping Residence Capo Passero, vakantiegangers zullen genieten van een bevoorrechte locatie in Portopalo, een klein stadje in het zuidoosten van Sicilië. Daar blijven vakantiegangers in staat om andere must-see plekken in de regio te bereiken, zoals Syracuse. Deze stad combineert een rijke geschiedenis en identiteit. Deze mythische stad aan de Middellandse Zee heeft een van de rijkste archeologische erfgoed van Sicilië. De volkeren die elkaar opvolgden, hebben inderdaad hun sporen achtergelaten om deze prachtige stad eindelijk te geven. Veel sites kunnen in Syracuse worden bezocht, zoals het archeologisch museum, de catacomben van St. John, het museum van Papyrus of de kerk van de Maagd tranen. Op het eiland Orthygia slenteren bezoekers door het doolhof van steegjes en slenteren door kleine oude pleinen met paleizen met majestueuze gevels. Meer in het algemeen is het tijdens een verblijf op Sicilië een groot aantal plaatsen die vakantiegangers kunnen bezoeken en een rijke geschiedenis die ze kunnen ontdekken.

Campings in de buurt

Populairste steden