Een merk easyvoyage

Camping Rio Verde

Rio Verde Umbrië - Costacciaro visuel 1/3
Rio Verde Umbrië - Costacciaro visuel 2/3
Rio Verde Umbrië - Costacciaro visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Rio Verde op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Aantal Staanplaatsen: 50


Know-All-About-Camping

Camping Rio Verde wordt omgeven door de natuur in de buurt van Gubbio in de regio Umbrië in Italië en nodigt u uit om te verblijven in aangename percelen of volledig uitgeruste chalets in het hart van het natuurpark Mont Cucco.

Natuurcamping met zwembad in Umbrië

Het is een vol hart van de natuur in de prachtige regio Umbrië in Italië dat vakantiegangers die op Rio Verde Camping verblijven genieten van het plezier van zwemmen. Inderdaad, een prachtig zwembad is ter plaatse aanwezig en zal kunnen worden verfrist in een groen en weelderig kader. Er gaat niets boven kabbelen in dit grote buitenzwembad om optimaal van uw vakantie te genieten. De geleidelijke diepte van het water zal ideaal zijn zodat kinderen ook kunnen genieten van de geneugten van zwemmen. Rond het zwembad zijn ligbedden beschikbaar en bieden alle ontspanning die nodig is voor een echte ontspannen vakantie in Italië.

Kamperen met manege in Italië

Camping Rio Verde biedt zijn gasten de mogelijkheid om de geneugten van paardrijden in een betoverende omgeving te ontdekken. Het ter plaatse aanwezige manege nodigt uit tot het maken van prachtige paardrijtochten in een ongerepte natuur tussen bossen, rivieren en heuvels. Kinderen krijgen de kans om deel te nemen aan paardensportactiviteiten, terwijl meer ervaren vakantiegangers zullen deelnemen aan dagtochten met picknicks.

Sportkampeervakanties in Italië

De bevoorrechte natuurlijke omgeving rondom Camping Rio Verde maakt het een ideaal startpunt voor vele buitenactiviteiten. Degenen die een actieve vakantie in Italië willen doorbrengen, zullen blij zijn om te kunnen wandelen en fietsen in een weelderige natuur. Gedurende deze tijd zullen avontuurzoekers geen speleologie en canyoning missen. Adrenaline-vastgebonden vakantiegangers kunnen deltavliegen en paragliden.

Populairste steden