Camping Solcio

Lesa

 - 

Piëmont
Solcio Piëmont - Lesa visuel 1/11
Solcio Piëmont - Lesa visuel 2/11
Solcio Piëmont - Lesa visuel 3/11
Solcio Piëmont - Lesa visuel 4/11
Solcio Piëmont - Lesa visuel 5/11
Solcio Piëmont - Lesa visuel 6/11
Solcio Piëmont - Lesa visuel 7/11
Solcio Piëmont - Lesa visuel 8/11
Solcio Piëmont - Lesa visuel 9/11
Solcio Piëmont - Lesa visuel 10/11
Solcio Piëmont - Lesa visuel 11/11

Hoogtepunten

Toegang meer Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Solcio op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/03

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

De camping Solcio ligt aan een strand op het zuiden van het beroemde Lago Maggiore in Piemonte in Noord-Italië. Een paar kilometer naar het noorden ligt de stad Stresa, de thuisbasis van de juwelen van het meer (prachtige eilanden) en in het zuiden de mooie badplaats Arona.

Kom met uw tent, caravan of camper in de schaduw van platanen op een van de grasvelden die door de accommodatie worden aangeboden. Voor uw comfort zijn hier en daar elektrische aansluitingen aangebracht.

Te huur heb je stacaravans met overdekt terras. Ze bieden plaats aan maximaal 5 vakantiegangers in 2 slaapkamers, een woonkamer met een bank, een keuken, een tv, een doucheruimte en een apart toilet. Afhankelijk van het gekozen bereik is airconditioning aanwezig of niet.

Ter plaatse zijn de uitrusting en diensten als volgt; Wifi-zone, sanitairgebouw, een kleine supermarkt, een wasserette, een restaurant met lokale gerechten. In het hoogseizoen zal een babyclub (in het seizoen), sportactiviteiten, shows, concerten uw dag opleven.

De echte troef is het privéstrand aan het meer met ligstoelen, waterfietsen, ponton om zijn boot aan te leggen, duiken. Atleten zullen genieten van het uitgestrekte terrein met volleybal, basketbal, voetbal, jeu de boules en ping-pong tafels. De kinderen hebben hun speeltuin.

Het is niet alleen het warme water van het meer en de zon die je hier zullen trekken. De regio heeft talloze opmerkelijke sites. Er is voor elk wat wils: parken, meren, bergen, kastelen, tuinen, stranden, restaurants, winkels, cruises ... De Borromee-eilanden zijn duidelijk een verplichte stap langs het meer totdat ze een prachtig architecturaal erfgoed.

Campings in de buurt

Populairste steden