Een merk easyvoyage

Camping Valle dei Templi

Valle dei Templi Sicilië - Agrigente visuel 1/2
Valle dei Templi Sicilië - Agrigente visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Valle dei Templi op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 39

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Valle dei Templi ligt in Agrigento in het zuidwesten van Sicilië en nodigt uit om dicht bij uitstekende culturele en historische bezienswaardigheden te verblijven.

Kamperen op Sicilië met zwembad

Voor een echt geslaagde vakantie op Sicilië moet zwemmen een plezier zijn. Op warme zomerdagen gaat er niets boven een duik nemen in het verfrissende water van een zwembad zoals Camping Valle dei Templi. Deze familiecamping staat inderdaad ter beschikking van de vakantiegangers, een buitenzwembad, toegankelijk op elk moment van de dag en daarom perfect om te genieten van zijn verblijf op Sicilië. Van de ochtend tot het wakker worden, de avond na een drukke dag of de hele dag, dit buitenzwembad is de perfecte plek om te ontspannen en plezier te hebben. Ligstoelen worden aan de rand van het water geplaatst voor diegenen die zich in alle rust willen koesteren en echte momenten van ontspanning willen beleven.

Actieve kampeervakanties op Sicilië

Door te verblijven op Camping Valle dei Templi kunnen vakantiegangers van de gelegenheid gebruik maken om uitzonderlijke locaties te ontdekken die de rijkdom van de regio Agrigento maken. Inderdaad, het natuurlijke erfgoed als het culturele erfgoed zal de bezoekers verrukken die vertrekken met herinneringen vol van het hoofd. Voor degenen die willen genieten van de geneugten van de zee, zal het strand van Scala dei Turchi bereikbaar zijn met de shuttle en het zal ook mogelijk zijn om te vertrekken voor een zeiltocht of motorboot en bewonder fantastische landschappen in absolute rust . Liefhebbers van geschiedenis en prachtige monumenten zullen niet nalaten om de Vallei van de Tempels van Agrigento te bezoeken. Dit archeologische gebied bestaat uit talloze overblijfselen die de verbaasde bezoekers zullen verrassen.

Huur een bungalow in Sicilië

Ga voor een comfortabel verblijf op Sicilië naar Camping Valle dei Templi. deze familiecamping biedt huurbungalows, stacaravans en ongewone accommodaties in de vorm van een buis.

Populairste steden