Een merk easyvoyage

Camping Village Internazionale

Sirolo

 - 

Marches
Village Internazionale Marches - Sirolo visuel 1/4
Village Internazionale Marches - Sirolo visuel 2/4
Village Internazionale Marches - Sirolo visuel 3/4
Village Internazionale Marches - Sirolo visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    Zwembad

  • De kinderclub :

    Kinderclub

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Village Internazionale op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 22/05

  • Sluitingsdatum: 22/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 99

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping Village Internazionale ligt in de regio Marche in Italië en nodigt uit voor een idyllische vakantie aan zee.

Kamperen aan zee in Italië met buitenzwembad

Het is in een bevoorrechte omgeving dat vakantiegangers kunnen genieten van het plezier van zwemmen op Camping Village Internazionale. De laatste nodigt zijn kampeerders inderdaad uit om de aanwezigheid van een prachtig buitenzwembad te waarderen. Dit zwembad biedt een royale ruimte om te zwemmen en te ontspannen. Kinderen kunnen zich ook vermaken in dit verfrissende zwembad. Gedurende deze tijd kunnen liefhebbers van ontspanning genieten van het prachtige uitzicht vanaf het panoramische terras met solarium en picknickplaats. Het plezier van zwemmen en ontspannen aan zee in Italië is het recept voor een droomvakantie.

Het kamperen voeten in het water in Italië

Vanuit Camping Village Internazionale kunnen vakantiegangers genieten van een bevoorrechte locatie met direct uitzicht op de zee. Twee prachtige stranden bestaande uit fijn grind en rotsen zorgen ervoor dat u een geweldige tijd kunt hebben met uw gezin. Kinderen zullen genieten van de veiligheid van deze ondiepe kust. In een idyllisch bad en nietsdoen zal op de afspraak zijn en zullen vakantiegangers garanderen om te vertrekken met onvergetelijke herinneringen.

Huur een huisje aan zee in Italië

Voor het plezier en comfort van haar gasten, biedt Camping Village Internazionale laatstgenoemde de keuze om een chalet te huren voor een verblijf met familie of vrienden. Deze houten chalets zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hebben een uitgeruste keuken, een badkamer en alle faciliteiten om u thuis te voelen. Dankzij deze accommodatie aan het strand aangeboden door Camping Village Internazionale, kunnen vakantiegangers genieten van absoluut comfort in een uitzonderlijke omgeving aan zee in de regio Marche in Italië.

Campings in de buurt

Populairste steden