Camping Funtana : De gids 22 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Funtana : De gids - 3 campings à comparer

Istra Sunny Camping Istrië - Funtana visuel 1/1
Istra Sunny Camping Istrië - Funtana visuel 1/1

Toegang zee Wifi Restaurant

De Istra Sunny Naturist Camping is een camping in Funtana op een ongelooflijk mooi en groen schiereiland. Op deze camping kunnen vakantiegangers een buitengewone natuurervaring beleven in een idyllische omgeving. Naturistencamping aan zee in Kroatië Vanaf Istra Sunny Camping kunnen vakantiegangers een prachtig direct toegankelijk strand bereiken. Dit prachtige strand is bekroond met de Blauwe Vlag, wat staat voor netheid en kwaliteitsonderhoud. De kristalheldere zee gaat samen met de steeneiken en samen bieden ze een adembenemend landschap voor een echte natuurbeleving. Voor degenen die actief van de zee willen genieten, is het mogelijk om kano's en waterfietsen te huren om prachtige wandelingen op zee te maken en te genieten van prachtige landschappen. Boothouders en zeilliefhebbers kunnen lid worden van een grote, goed uitgeruste jachthaven direct naast de camping. Familiecamping in Kroatië Op Istra Sunny Camping zullen vakantiegangers zich nooit vervelen. Inderdaad, het animatieteam dat aanwezig is, is verantwoordelijk voor het aanbieden van kleine en grote veel op maat gemaakte activiteiten. Terwijl kinderen zich vermaken in de kinderclub of op de speelplaatsen, kunnen volwassenen elkaar ontmoeten voor sporttoernooien, trainingssessies of creatieve workshops. Ontdek Kroatië Vanaf Istra Sunny Camping hebben vakantiegangers veel mogelijkheden om de regio te bezoeken. Dankzij de uitstekende locatie van de camping kunt u de kleine steden en de aantrekkelijkste dorpen in de regio verkennen. Van de oude stad Porec in het noorden tot de artistieke stad Vrsar in het zuiden, door de vele pittoreske dorpjes, vakantiegangers kunnen Kroatië ontdekken met een rijk cultureel, historisch en natuurlijk erfgoed.

Zie de camping
Istra Premium Resort Istrië - Funtana visuel 1/6
Istra Premium Resort Istrië - Funtana visuel 2/6
Istra Premium Resort Istrië - Funtana visuel 3/6
Istra Premium Resort Istrië - Funtana visuel 4/6
Istra Premium Resort Istrië - Funtana visuel 5/6
Istra Premium Resort Istrië - Funtana visuel 6/6
Funtana

-

Istrië
Istra Premium Resort Istrië - Funtana visuel 1/6
Istra Premium Resort Istrië - Funtana visuel 2/6
Istra Premium Resort Istrië - Funtana visuel 3/6
Istra Premium Resort Istrië - Funtana visuel 4/6
Istra Premium Resort Istrië - Funtana visuel 5/6
Istra Premium Resort Istrië - Funtana visuel 6/6

Toegang zee Zwembad Waterpark Waterglijbaan Wifi

Camping Istra Premium Resort is een 5-sterrencamping aan zee in de prachtige regio Istrië in Kroatië. Een droomomgeving, hoogwaardige diensten en luxe accommodaties zorgen ervoor dat het hele gezin een onvergetelijk verblijf heeft. Luxe kamperen in Kroatië met waterpark In het 5-sterren Istra Premium Resort kunnen gasten genieten van een luxe zomervakantie in Kroatië. Een prachtig waterpark is inderdaad beschikbaar voor het hele gezin, waardoor jong en oud onvergetelijke momenten kunnen beleven. Op Camping Istra Premium Resort zijn niet minder dan 5 grote zwembaden aangepast aan alle wensen die aanwezig zijn en die zowel zwemliefhebbers als kinderen of vakantiegangers die willen ontspannen zullen verrassen. Grote waterglijbanen zullen de jongste verrukken, terwijl de peuters plezier zullen hebben in het speelse kinderbad dat voor hen beschikbaar is. Om vakantiegangers te laten genieten van heerlijke badmomenten, zijn de zwembaden van Camping Istra Premium Resort verwarmd en gevuld met zeewater of zoet water. Het kamperen voeten in het water in Kroatië Wilt u een luxe vakantie doorbrengen op een luxe camping aan zee in Kroatië? Camping Istra Premium Resort is hiervoor de ideale plek. Gelegen aan de kust van Istrië, nodigt het u uit om te komen genieten van een toplocatie aan de waterkant. Direct vanaf de camping kunnen vakantiegangers verschillende stranden ontdekken die zich maar liefst 1,5 km uitstrekken. Ouders en kinderen zullen genieten van het gezinsstrand, perfect onderhouden en uitgerust voor iedereen om te genieten van heerlijke momenten van plezier en ontspanning. High-end camping in Kroatië met kinderclub Op Camping Istra Premium Resort hebben kinderen de zekerheid van een vakantie rijk aan activiteiten. Door de aanwezigheid van kinderclubs kunnen 3-7-jarigen en 7-12-jarigen deelnemen aan spellen en evenementen die zijn aangepast aan hun leeftijd en die kleurrijke dagen garanderen. Speelkamers zijn ook beschikbaar voor de jongsten en tieners zullen worden veroverd door de entertainmentruimte die voor hen is gereserveerd met televisies en videogames.

Zie de camping
Polidor Camping Park Istrië - Funtana visuel 1/5
Polidor Camping Park Istrië - Funtana visuel 2/5
Polidor Camping Park Istrië - Funtana visuel 3/5
Polidor Camping Park Istrië - Funtana visuel 4/5
Polidor Camping Park Istrië - Funtana visuel 5/5
Funtana

-

Istrië
Polidor Camping Park Istrië - Funtana visuel 1/5
Polidor Camping Park Istrië - Funtana visuel 2/5
Polidor Camping Park Istrië - Funtana visuel 3/5
Polidor Camping Park Istrië - Funtana visuel 4/5
Polidor Camping Park Istrië - Funtana visuel 5/5

Zwembad Waterglijbaan Wifi Restaurant Jacuzzi

De Polidor Camping Park is een door een familie gerunde 4-sterrencamping op slechts een steenworp afstand van de zee in de regio Istrië in Kroatië. Kamperen aan het strand in Kroatië Vanaf Polidor Camping Park hebben vakantiegangers de kans om rechtstreeks toegang te krijgen tot Funtana Beach. Op het terrein kunnen ze genieten van zeer aangename ligbedden, vergezeld van parasols en comfortabele bedden en luifels die zorgen voor momenten van pure ontspanning. Op het strand vinden vakantiegangers een bar met een overdekt terras en ze kunnen ook genieten van een breed scala aan gerechten. Een VIP-pakket wordt op aanvraag aangeboden met champagne. Op het strand kunnen vakantiegangers beachvolleybal spelen en kinderen genieten voor hun veiligheid van een apart strand. Kamperen in Kroatië met waterpark De geneugten van ontspanning en zwemmen zullen zeer aanwezig zijn op het Polidor Camping Park. Dit laatste biedt de vakantiegangers inderdaad de mogelijkheid om te profiteren van de aanwezigheid van een uitstekende waterruimte in de behuizing. Er zijn twee moderne zwembaden aanwezig met een oppervlakte van 190 m2. De aanwezigheid van deze zwembaden zal vakantiegangers in staat stellen om in alle rust te zwemmen en te ontspannen in meer plezierig water. Voor de jongste kinderen is er een peuterbad van 85 m2 met een diepte van slechts 30 cm, ideaal voor het plezier en de veiligheid van jonge kinderen. Ze zullen ook blij zijn om over een waterglijbaan te beschikken. De Polidor Camping Park is het hele jaar geopend, vakantiegangers kunnen genieten van de zwembaden buiten de zomer, omdat het water wordt verwarmd tot de ideale temperatuur. Rondom de zwembaden zijn ligstoelen en parasols beschikbaar voor vakantiegangers die kunnen genieten van momenten van pure ontspanning. Verhuur van stacaravans met jacuzzi in Kroatië Door te verblijven op het Polidor Camping Park kunnen vakantiegangers genieten van comfort en luxe in een uitzonderlijke omgeving aan zee.Het Polidor Camping Park biedt aan om een van zijn hoogwaardige stacaravanmodellen te huren. De laatste heeft een overdekt terras met privéjacuzzi voor momenten van intense ontspanning.

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Funtana

clique

Campingplatz in weniger als 5 km à Funtana

Orsera Camping Resort Istrië - Vrsar visuel 1/4
Orsera Camping Resort Istrië - Vrsar visuel 2/4
Orsera Camping Resort Istrië - Vrsar visuel 3/4
Orsera Camping Resort Istrië - Vrsar visuel 4/4
Vrsar

-

Istrië
Orsera Camping Resort Istrië - Vrsar visuel 1/4
Orsera Camping Resort Istrië - Vrsar visuel 2/4
Orsera Camping Resort Istrië - Vrsar visuel 3/4
Orsera Camping Resort Istrië - Vrsar visuel 4/4

Toegang zee Kinderclub Wifi Restaurant

Het Orsera Camping Resort ligt in Kroatië, aan zee en dicht bij de artistieke stad Vrsar. Natuurliefhebbers zullen gefascineerd raken door deze 3-sterrencamping en de uitzonderlijke locatie. Droomvakantie aan de waterkant in Kroatië Het Orsera Camping Resort nodigt u uit voor een droomvakantie in een bevoorrechte omgeving aan de Kroatische kust. Direct vanaf de camping kunnen vakantiegangers genieten van een uitzonderlijk uitzicht op de kristalheldere zee en de Vrsar-eilanden, allemaal gemengd met de zoete geur van pijnbomen. Het Orsera Camping Resort kijkt uit over een prachtig strand dat vanwege zijn kwaliteit en onderhoud de Blauwe Vlag heeft gekregen. Dit paradijselijke strand nodigt u uit om een ligstoel en parasol te huren om comfortabel te zitten en te genieten van het geluid van de golven en de zachtheid van de zeelucht. Het strand van Orsera Camping Resort is 900 meter lang en biedt een adembenemend uitzicht op de 18 eilanden van de Vrsar-archipel. De toegang tot het water is ondiep en zorgt ervoor dat kinderen er veilig van kunnen genieten. 'S Avonds worden amusementsprogramma's aangeboden voor het geluk van het hele gezin. De bevoorrechte locatie van het Orsera Camping Resort met uitzicht op zee is ideaal voor alle vakantiegangers die een sportieve vakantie in Kroatië willen doorbrengen. Inderdaad, de wateractiviteiten ontbreken niet en laten toe om anders te genieten van de zee om alle rijkdom te waarderen. Zeilen stelt u in staat om weelderige landschappen te bewonderen terwijl duiken u uitnodigt om de schoonheid van de zeebodem te bewonderen. Om totale ontspanning te ervaren, kunnen vakantiegangers genieten van een massageservice op het strand. Huur een stacaravan met zeezicht in Kroatië Op het Orsera Camping Resort kunnen vakantiegangers het comfort van thuis vinden in absolute luxe en een unieke omgeving. Prachtige stacaravans met uitzicht op zee zijn inderdaad te huur en stellen u in staat om een droomvakantie door te brengen. Deze huuraccommodaties hebben een slaapkamer, een kinderkamer, een woonkamer met extra bedden, twee badkamers, een uitgeruste keuken en een overdekt terras vanwaar leuk om het adembenemende uitzicht op de zee te bewonderen.

Zie de camping
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 1/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 2/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 3/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 4/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 5/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 6/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 7/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 8/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 9/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 10/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 11/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 12/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 13/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 14/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 15/15
Vrsar

-

Istrië
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 1/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 2/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 3/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 4/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 5/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 6/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 7/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 8/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 9/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 10/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 11/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 12/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 13/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 14/15
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 15/15

Toegang zee Kinderclub Wifi Restaurant Animaties

In Kroatië, in de regio Istrië, op 1 km van de stad Vrsar, verwelkomt de driesterrencamping Porto Sole u aan de Adriatische Zee zodat u kunt genieten van de vele faciliteiten en een kiezelstrand meer een kilometer lang. Op deze camping aan zee met directe toegang tot het strand, kunt u in stacaravans wonen voor 4 tot 6 personen, zeer goed uitgerust, met airconditioning en tv en uitgerust met overdekt terras. Uw caravans, tenten en campers kunnen grote afgebakende plaatsen investeren, zonnig of schaduwrijk, in de buurt van de zee of niet, met toegang tot water en elektriciteit. Om aangename momenten door te brengen, biedt de camping een groot waterpark met een groot zwembad en een peuterbad met waterspelen, speeltuinen voor peuters, tafeltennistafels, tennisbanen , jeu de boules en multisport, een minigolf, een massageservice en nog veel meer. Het strand met directe toegang wacht ook op u met zijn ligstoelen en parasols, zijn duikschool en zijn drijvende aqualudische structuur voor nog meer sport- en ontspanningsactiviteiten. Daarnaast is er in juli en augustus veel entertainment voor kinderen in de kinderclub, voor tieners en volwassenen, zoals sporttoernooien en rondleidingen. Wat eten betreft, is er een cafetaria, twee snackbars, een supermarkt, een pizzeria en een restaurant met terras en uitzicht op zee. NB: Gratis WIFI! Vanaf deze camping, omringd door dennen en cipressen, kunt u zwemmen in overvloed, zeilen, kanoën of paragliden, de toeristentrein beklimmen om Vrsar en het charmante historische centrum te ontdekken en niet te missen om de waterbronnen van Funtana te bezoeken !

Zie de camping
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 1/6
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 2/6
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 3/6
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 4/6
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 5/6
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 6/6
Vrsar

-

Istrië
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 1/6
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 2/6
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 3/6
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 4/6
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 5/6
Porto Sole Istrië - Vrsar visuel 6/6

Toegang zee Wifi Restaurant

Camping Porto Sole is een luxe familiecamping gelegen aan zee in de prachtige regio Istrië in Kroatië. De betoverende omgeving, het panoramische uitzicht en de kwaliteitsdiensten maken het tot een bevoorrechte vakantiebestemming. Kamperen aan de kust in Kroatië met zwembad Het is in een uitzonderlijke omgeving aan de Kroatische kust dat vakantiegangers zullen genieten van het plezier van zwemmen op Camping Porto Sole. Dit laatste nodigt zijn vakantiegangers uit om de aanwezigheid van een groot buitenzwembad te waarderen. Dit prachtige zwembad van meer dan 400 m2 zal genieten van een fris en verfrissend water, allemaal onder de prachtige zon van Kroatië. Vanuit het zwembad zullen vakantiegangers met veel plezier het adembenemende uitzicht op de zee en de omgeving bewonderen. Dit zwembad op Camping Porto Sole is de garantie voor vakantiegangers om een luxe verblijf in Kroatië door te brengen. Grote ruimtes met ligstoelen rond het zwembad zorgen ervoor dat u kunt genieten van een ontspannen tijd in een unieke omgeving. Jongere kinderen zullen ook blij zijn om op Camping Porto Sole te verblijven. Inderdaad, op het terrein is een groot peuterbad aan hen gewijd en kunnen ze zich vermaken en zichzelf opfrissen met maximale veiligheid. Een waterspeeltuin is aanwezig voor hun grootste geluk. Kamperen aan zee in Kroatië Wilt u een luxe kampeervakantie aan zee in Kroatië doorbrengen? Camping Porto Sole is hiervoor de ideale plek. Deze camping aan het water biedt de mogelijkheid om te genieten van een toplocatie met directe toegang tot de zee.Vanaf de camping kunnen vakantiegangers een prachtig strand van maar liefst een kilometer bereiken. Bij dit laatste is het mogelijk om ligstoelen te huren om te genieten van onvergelijkbare momenten van ontspanning. De kwaliteit en netheid van het strand en zijn wateren hebben hem de Blauwe Vlag opgeleverd. stacaravan aan zee in Kroatië Op Camping Porto Sole ontdekken vakantiegangers het absolute comfort in een bevoorrechte omgeving dankzij de stacaravans die te huur zijn. Deze accommodaties hebben comfortabele kamers, twee badkamers, een keuken met een mooi overdekt terras en alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf in Kroatië.

Zie de camping

Weitere beliebte Reiseziele in der Nähe von Funtana

Valkanela Istrië - Vrsar visuel 1/14
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 2/14
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 3/14
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 4/14
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 5/14
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 6/14
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 7/14
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 8/14
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 9/14
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 10/14
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 11/14
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 12/14
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 13/14
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 14/14
Vrsar

-

Istrië
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 1/14
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 2/14
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 3/14
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 4/14
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 5/14
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 6/14
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 7/14
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 8/14
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 9/14
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 10/14
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 11/14
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 12/14
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 13/14
Valkanela Istrië - Vrsar visuel 14/14

Toegang zee

Camping Valkanela is de ideale plek in Kroatië, idyllisch voor een unieke vakantie met het hele gezin. Camping Valkanela ligt in een prachtige baai tussen Vrsar en Funtana en biedt een heerlijk verblijf in een van de stacaravans van de camping. U kunt genieten van de zon op het nabijgelegen strand met zijn natuurlijke helling naar de zee, of kies voor comfort en schaduw op een van de kiezelstranden. On-site faciliteiten omvatten kanoverhuur, een speeltuin, een speelkamer, de gezellige strandbar en diverse

Zie de camping
Camping Puntica Dalmatië - Porec visuel 1/2
Camping Puntica Dalmatië - Porec visuel 2/2
Porec

-

Dalmatië
Camping Puntica Dalmatië - Porec visuel 1/2
Camping Puntica Dalmatië - Porec visuel 2/2

Toegang zee Wifi Restaurant

Camping Puntica ligt aan zee in de prachtige regio Dalmatië in Kroatië. Deze familiecamping zal jong en oud verrukken dankzij de locatie en de services. Kamperen aan zee in Kroatië Camping Puntica is de ideale vakantiebestemming voor diegenen die een kampeervakantie aan de waterkant in Kroatië willen doorbrengen. Inderdaad, de kust is direct toegankelijk vanaf de camping, vakantiegangers krijgen de kans om meteen naar het strand te gaan wanneer ze willen. Op dit aangename kiezelstrand kan het hele gezin een geweldige tijd beleven in een prachtige en verfrissende Adriatische Zee. Tussen zwemmen en luieren op het strand, belooft de vakantie te ontspannen op de camping Puntica. Voor kinderen is een opblaasbaar kasteel beschikbaar op het strand en kunnen ze zich als een gek vermaken. Kinderen zullen ook de aanwezigheid van een kleine waterglijbaan in het water waarderen. Op de camping is ook een speeltuin beschikbaar voor jongere mensen, zodat ze goede tijden kunnen doorbrengen en nieuwe vrienden kunnen maken. Verhuur van stacaravans in Kroatië Er gaat niets boven het huren van een stacaravan aan de waterkant in Kroatië om een droomvakantie door te brengen. Op Camping Puntica krijgen vakantiegangers de gelegenheid om deze comfortabele huuraccommodaties te huren waarmee het hele gezin het plezier kan hebben om thuis te zijn, maar in een uitzonderlijke omgeving aan de kust in Kroatië. Twee slaapkamers zijn aanwezig in de stacaravans en twee badkamers, een volledig uitgeruste keuken, een woonkamer met tv en een bank en een overdekt terras met tuinmeubelen en uitzicht op zee. is ook beschikbaar zodat vakantiegangers die dat wensen tijdens hun verblijf verbonden kunnen blijven.

Zie de camping
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 1/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 2/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 3/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 4/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 5/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 6/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 7/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 8/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 9/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 10/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 11/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 12/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 13/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 14/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 15/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 16/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 17/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 18/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 19/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 20/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 21/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 22/22
Rovinj

-

Istrië
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 1/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 2/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 3/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 4/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 5/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 6/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 7/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 8/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 9/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 10/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 11/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 12/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 13/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 14/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 15/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 16/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 17/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 18/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 19/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 20/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 21/22
Val Saline Istrië - Rovinj visuel 22/22

Toegang zee

Camping Val Saline is een nieuwe Kroatische camping gelegen aan de Adriatische Zee en op 5 km van de stad Rovinj in Istrië. Deze camping is zeer netjes en goed onderhouden: prachtige locaties en woningen, naar het

Zie de camping
Bijela Uvala Istrië - Porec visuel 1/9
Bijela Uvala Istrië - Porec visuel 2/9
Bijela Uvala Istrië - Porec visuel 3/9
Bijela Uvala Istrië - Porec visuel 4/9
Bijela Uvala Istrië - Porec visuel 5/9
Bijela Uvala Istrië - Porec visuel 6/9
Bijela Uvala Istrië - Porec visuel 7/9
Bijela Uvala Istrië - Porec visuel 8/9
Bijela Uvala Istrië - Porec visuel 9/9
Porec

-

Istrië
Bijela Uvala Istrië - Porec visuel 1/9
Bijela Uvala Istrië - Porec visuel 2/9
Bijela Uvala Istrië - Porec visuel 3/9
Bijela Uvala Istrië - Porec visuel 4/9
Bijela Uvala Istrië - Porec visuel 5/9
Bijela Uvala Istrië - Porec visuel 6/9
Bijela Uvala Istrië - Porec visuel 7/9
Bijela Uvala Istrië - Porec visuel 8/9
Bijela Uvala Istrië - Porec visuel 9/9

Toegang zee Kinderclub Wifi Wellnessruimte Restaurant

Zie de camping
Amarin Istrië - Rovinj visuel 1/7
Amarin Istrië - Rovinj visuel 2/7
Amarin Istrië - Rovinj visuel 3/7
Amarin Istrië - Rovinj visuel 4/7
Amarin Istrië - Rovinj visuel 5/7
Amarin Istrië - Rovinj visuel 6/7
Amarin Istrië - Rovinj visuel 7/7
Rovinj

-

Istrië
Amarin Istrië - Rovinj visuel 1/7
Amarin Istrië - Rovinj visuel 2/7
Amarin Istrië - Rovinj visuel 3/7
Amarin Istrië - Rovinj visuel 4/7
Amarin Istrië - Rovinj visuel 5/7
Amarin Istrië - Rovinj visuel 6/7
Amarin Istrië - Rovinj visuel 7/7

Toegang zee Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant Animaties

De 3-sterren camping Amarin, gelegen in Rovinj, in de provincie Istrië, Kroatië, verwelkomt u op zijn landgoed van 9 hectare aan de Adriatische Zee, voor een vakantie vol ontspanning en allerlei activiteiten. Op deze camping met directe toegang tot een kiezelstrand, kunt u uw tenten, caravans en campers installeren op grote plaatsen, in de schaduw of halfschaduw, vlak voor de zee of verder weg, met elektriciteit. Let op: de camping biedt geen accommodatie in moeilijk. Wat betreft sportieve en recreatieve activiteiten, de camping heeft twee buitenzwembaden en een peuterbad met een lange waterglijbaan, een speeltuin voor peuters, beachvolleybal, tennis, basketbal en voetbalvelden. tafeltennis, boogschieten, diverse huuruitrusting zoals fietsen, waterfietsen of kajaks, een minigolfbaan, een speelkamer en nog veel meer. Het strand op slechts een steenworp afstand is ideaal om te luieren op de ligstoelen in de schaduw van parasols, zwemmen, watersporten en waterspelletjes op het gemeubileerde terras. Met betrekking tot de activiteiten van de camping, vindt iedereen zijn account tussen de clubs voor kinderen en tieners en het vele entertainment gepland voor de hele familie dag en avond. Eetgelegenheden zijn een panoramisch restaurant met uitzicht op het water en de zee, een pizzeria, een cocktailbar en een supermarkt. Vanaf deze camping met een adembenemend uitzicht op de blauwe horizon, klim op de bus die recht voor uw vakantieplaats passeert of in een watertaxi op het strand om het centrum van Rovinj op 4 km afstand te bereiken of maak een excursie in het prachtige Eilanden in de buurt!

Zie de camping
Zelena Laguna Istrië - Porec visuel 1/10
Zelena Laguna Istrië - Porec visuel 2/10
Zelena Laguna Istrië - Porec visuel 3/10
Zelena Laguna Istrië - Porec visuel 4/10
Zelena Laguna Istrië - Porec visuel 5/10
Zelena Laguna Istrië - Porec visuel 6/10
Zelena Laguna Istrië - Porec visuel 7/10
Zelena Laguna Istrië - Porec visuel 8/10
Zelena Laguna Istrië - Porec visuel 9/10
Zelena Laguna Istrië - Porec visuel 10/10
Porec

-

Istrië
Zelena Laguna Istrië - Porec visuel 1/10
Zelena Laguna Istrië - Porec visuel 2/10
Zelena Laguna Istrië - Porec visuel 3/10
Zelena Laguna Istrië - Porec visuel 4/10
Zelena Laguna Istrië - Porec visuel 5/10
Zelena Laguna Istrië - Porec visuel 6/10
Zelena Laguna Istrië - Porec visuel 7/10
Zelena Laguna Istrië - Porec visuel 8/10
Zelena Laguna Istrië - Porec visuel 9/10
Zelena Laguna Istrië - Porec visuel 10/10

Toegang zee Kinderclub Waterglijbaan Wifi Restaurant Animaties

De camping Zelena Laguna is gelegen in Porec in Kroatië en biedt een toplocatie aan zee. De camping biedt zijn gasten een groot buitenzwembad. Dit zwembad zal zowel groot als klein verrukken, omdat het een champignonsproeier en een waterglijbaan heeft. Zwemliefhebbers zijn ook blij met de ligging aan de waterkant van de camping Zelena Laguna. Ze kunnen in helder water baden en waarom een kano of waterfiets huren. Activiteiten op de camping zijn talrijk, atleten kunnen volleybal, basketbal, voetbal of beachvolleybal spelen. Een pingponghoek is aanwezig, evenals een minigolf. Het is mogelijk om ballen te wisselen op de tennisbanen of te genieten van het jeu de boules-veld. Een speelkamer is beschikbaar met biljart en andere spellen. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin of genieten van de trampoline. Voor degenen die een moment van ontspanning en ontspanning willen doorbrengen, wordt een massageservice aangeboden die kan worden gerevitaliseerd om nog meer van zijn vakantie te genieten. Een miniclub nodigt de jongsten uit om deel te nemen aan vele leuke en leuke activiteiten. Om een comfortabele vakantie aan zee door te brengen, biedt camping Zelena Laguna haar gasten een stacaravan die te huur is. Deze stacaravans zijn perfect voor een verblijf voor twee of met familie en zijn volledig functioneel. Een stacaravan biedt alle gemakken van thuis, aangezien het bestaat uit slaapkamers, een keuken, een badkamer en een terras. De camping ligt in de regio Istrië, vakantiegangers zullen plezier hebben in het bezoeken van plaatsen zoals het oude centrum van Porec, zeer schilderachtig met zijn Euphrasiusbasiliek. Het zal mogelijk zijn om door de hoofdstraat te lopen en van de winkels te genieten, of de Grotta Baredine te ontdekken. Kinderen zullen graag een dag doorbrengen in het Aquacolors Water Park met zijn vele glijbanen.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 10 km à Funtana

Valdaliso Istrië - Rovinj visuel 1/9
Valdaliso Istrië - Rovinj visuel 2/9
Valdaliso Istrië - Rovinj visuel 3/9
Valdaliso Istrië - Rovinj visuel 4/9
Valdaliso Istrië - Rovinj visuel 5/9
Valdaliso Istrië - Rovinj visuel 6/9
Valdaliso Istrië - Rovinj visuel 7/9
Valdaliso Istrië - Rovinj visuel 8/9
Valdaliso Istrië - Rovinj visuel 9/9
Rovinj

-

Istrië
Valdaliso Istrië - Rovinj visuel 1/9
Valdaliso Istrië - Rovinj visuel 2/9
Valdaliso Istrië - Rovinj visuel 3/9
Valdaliso Istrië - Rovinj visuel 4/9
Valdaliso Istrië - Rovinj visuel 5/9
Valdaliso Istrië - Rovinj visuel 6/9
Valdaliso Istrië - Rovinj visuel 7/9
Valdaliso Istrië - Rovinj visuel 8/9
Valdaliso Istrië - Rovinj visuel 9/9

Toegang zee

Camping Valdaliso ligt aan de Adriatische kust, in een bosrijke omgeving, op slechts een steenworp afstand van het pittoreske stadje Rovinj. Het decor, typisch voor deze regio van Kroatië, is bevorderlijk voor een droomvakantie. Het schiereiland Istrië is een bijzonder mooie regio van Kroatië. Met zijn azuurblauwe zee, zijn geurige dennenbossen, zijn warme klimaat en de omliggende dorpen met pittoreske straatjes, is dit de ideale plek als je van kamperen, de zee, de zon en culturele bezoeken houdt. De kiezel- of rotsachtige stranden liggen op slechts een steenworp afstand en nodigen u uit om te zonnen of te zwemmen in de

Zie de camping
Résidence Amarin Istrië - Rovinj visuel 1/2
Résidence Amarin Istrië - Rovinj visuel 2/2
Rovinj

-

Istrië
Résidence Amarin Istrië - Rovinj visuel 1/2
Résidence Amarin Istrië - Rovinj visuel 2/2

Wifi

3 zwembaden en uitzicht op zee! Een ideale locatie op 4 km van Rovinj, een van de populairste toeristische bestemmingen van Kroatië. Rijk animatieprogramma voor kinderen en volwassenen. 2 zwembaden en 1 kinderbad met uitzicht op

Zie de camping
clique

U vindt hier 3 campings in Funtana en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Funtana geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Istrië, ontdekt de campings in de omgeving van Funtana, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Funtana ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. Voor wie op zoek is naar een luxe camping, vindt u 1. 5 sterren camping. zeer gewild bij vakantiegangers 1 4 sterren campings met Funtana bieden een zeer goed niveau van uitrusting en service voor een gecontroleerd budget. Als het strand u aantrekt en Istrië, kunt u een huuraccommodatie boeken in een van de 2 campings in Funtana aan de kust. De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Funtana.

Hier is de identiteitskaart van de 3 campings in Funtana op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.

- 2 campings in de buurt van de zee,
- 1 campings met een waterpark,
- 1 5-sterren campings,
- 1 4-sterren campings,




- 2 campings met een zwembad,

.

De prijs van de campings op Funtana, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Funtana in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Funtana te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Funtana of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Funtana is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Funtana : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Funtana, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Istrië. Als u specifieke vragen heeft over een van de campings 3 bij Funtana en Istrië, betreffende accommodatie, entertainment of verhuur, stel uw vragen dan rechtstreeks aan de Discussiewand van de camping.Als u met uw gezin met kinderen gaat, is dit de beste camping met een waterzone in Funtana :

Camping Istra Premium Resort
null avis

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Funtana gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Funtana de locatie van uw stacaravan te kiezen. Als u op zoek bent naar rust in een van de 2 campings in Funtana, vraag dan om een accommodatie ver weg van de uitgaansgelegenheden (zwembad, bar, restaurant...).

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Funtana:

Camping Istra Sunny Camping
null avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Funtana

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Funtana wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Istrië, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Funtana. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Istrië die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Funtana.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Funtana voor uw gezinsvakantie en Istrië!

Neue Ausflugsideen rund um Funtana