Een merk easyvoyage

Camping Lando Resort

Camping Lando Resort Primorje-Gorski Kotar - Rab visuel 1/3
Camping Lando Resort Primorje-Gorski Kotar - Rab visuel 2/3
Camping Lando Resort Primorje-Gorski Kotar - Rab visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

  • Het waterpark :

    verwarmd zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Lando Resort op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 28/04

  • Sluitingsdatum: 13/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 15

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Lando Resort ligt aan zee op het eiland Rab in Kroatië. De unieke ligging en hoogwaardige services maken het de perfecte plek voor een droomvakantie in Kroatië.

Kamperen in Kroatië met zwembad en zeezicht

Camping Lando Resort nodigt zijn gasten uit om te genieten van de aanwezigheid van een charmant zwembad op menselijke schaal. Dit prachtige verwarmde buitenzwembad is perfect om te genieten van aangenaam zwemmen direct vanuit de huurvilla terwijl u geniet van een adembenemend uitzicht op de zee. Het geluk zal compleet zijn voor vakantiegangers die de mogelijkheid hebben om 's ochtends op te staan en te genieten van een zwem toning in een prachtige omgeving. Ligstoelen zijn rond het zwembad opgesteld en stellen u in staat om momenten van nietsdoen absoluut geweldig door te brengen. Op dit gebied gewijd aan ontspanning, kunnen vakantiegangers zonnebaden in de zon of onder een schaduwrijke schuilplaats die aanwezig is en rust met een mooie schaduw.

Kamperen op het strand in Kroatië

Vanaf camping Lando Resort kunnen vakantiegangers direct een breed zandstrand bereiken en een echte droomvakantie in Kroatië doorbrengen. Op dit strand zullen kinderen genieten van hardlopen en plezier, terwijl ouders genieten van de omgeving terwijl ze luieren op de ligstoelen die te huur worden aangeboden met parasols. Tussen twee zonnebaden kunnen vakantiegangers genieten van een verfrissende duik in kristalhelder water. Een strandbar is aanwezig en nodigt uit om te genieten van een koel drankje terwijl u de uitzonderlijke omgeving bewondert.

Huur een villa aan zee in Kroatië

Camping Lando Resort biedt vakantiegangers de luxe om prachtige villa's te huren. Deze laatste hebben een oppervlakte van 50 m2 en worden vergezeld door een overdekt terras van 20 m2 met uitzicht op het strand en de zee.De villa's zijn voorzien van airconditioning en een led-tv met satellietzenders. Het comfort zal totaal zijn dankzij de aanwezigheid van twee slaapkamers, twee badkamers, toilet, een eetkamer, een woonkamer en een volledig uitgeruste keuken. Absoluut comfort in de meest totale luxe, allemaal aan zee, het is mogelijk op Camping Lando Resort.

Campings in de buurt

Populairste steden