Een merk easyvoyage

Camping Skrila Sunny Camping

Skrila Sunny Camping Primorje-Gorski Kotar - PUNAT visuel 1/3
Skrila Sunny Camping Primorje-Gorski Kotar - PUNAT visuel 2/3
Skrila Sunny Camping Primorje-Gorski Kotar - PUNAT visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Skrila Sunny Camping op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 20/04

  • Sluitingsdatum: 30/09

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 33

  • Surface-camping : 6 ha


Know-All-About-Camping

Skrila Sunny Camping is een 3-sterrencamping aan het strand op het eiland Krk in Kroatië. Zowel op de camping als in stacaravans kunnen vakantiegangers een uitzonderlijke vakantie doorbrengen met uitzicht op zee.

Kamperen aan zee in Kroatië

Een verblijf op de Skrila Sunny Camping is de garantie voor een uitstekende kampeervakantie in Kroatië. Inderdaad, deze 3-sterrencamping nodigt zijn gasten uit om te genieten van een bevoorrechte locatie aan het strand met directe toegang tot het strand. Vanaf de camping heeft het hele gezin toegang tot de prachtige kustlijn van maar liefst 700 m die uit prachtige stranden bestaat. De vakantiegangers zullen gecharmeerd zijn door de zee van een uitzonderlijk turkoois evenals door het prachtige uitzicht op de Kvarner-eilanden. Vanaf Skrila Sunny Camping kunnen gasten het belangrijkste strand bereiken, dat 200 meter lang is en bestaat uit fijne kiezelstenen. Dit strand duikt zachtjes in de zee, wat ideaal is voor kinderen. Douches, ligstoelen en parasols zijn beschikbaar. Voor nog meer welzijn wordt een massageservice op het strand aangeboden.

Koppels gaan liever naar het romantische strand ten westen van het strand. Dit prachtige 100 m lange strand is verboden voor dieren en ligt aan de voet van de kliffen voor een intieme en romantische sfeer. Er gaat niets boven een zonsondergangpaar bewonderen om een uitzonderlijk moment te leven.

Een naturistenstrand en een strand geschikt voor honden zijn ook toegankelijk vanaf Skrila Sunny Camping.

Kampeervakanties aan de Kroatische kust

Gasten van Skrila Sunny Camping kunnen genieten van de unieke ligging aan het strand voor spannende activiteiten. Zeilen en windsurfen zullen toegankelijk zijn en het zal zelfs mogelijk zijn om te duiken om de wonderen onder water te bewonderen. De landschappen die de Kroatische kust vormen, zullen een uitzonderlijke speeltuin zijn voor alle liefhebbers van wandelen.

Campings in de buurt

Populairste steden