Een merk easyvoyage

Camping Marina

Camping Marina Dalmatië - Lozovac visuel 1/1

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Marina op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 6

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Marina ligt in Lozovac in de regio Dalmatië in Kroatië. De ontspannende natuurlijke omgeving en de nabijheid van vele activiteiten staan garant voor een geslaagde vakantie in Kroatië.

Kamperen in Kroatië met buitenzwembad

Tijdens hun verblijf op Camping Marina kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een ruimte die is gewijd aan het plezier van zwemmen en ontspanning. Inderdaad, een buitenzwembad is aanwezig en stelt de vakantiegangers in staat zeer aangename momenten door te brengen tijdens hun verblijf in Kroatië. Dit zwembad op menselijke maat ligt in een groene en groene omgeving en staat garant voor verfrissend en ontspannend zwemmen, ideaal om het Kroatische klimaat ten volle te waarderen. Rond het zwembad zijn ligstoelen beschikbaar voor vakantiegangers, zodat ze kunnen zonnebaden en zonnebaden. Sommige ligstoelen staan in de schaduw van de bomen voor degenen die liever een verkoelend dutje doen.

Kamperen in Kroatië met restaurant

Tijdens hun verblijf op de camping Marina hoeven vakantiegangers zich geen zorgen te maken over maaltijden en moeten ze gewoon onder de tafel gaan zitten dankzij de aanwezigheid van een restaurant op de camping. Ter plaatse is het mogelijk om de traditionele Dalmatische keuken te ontdekken met gerechten van hoge kwaliteit.

Actieve vakanties in Kroatië

Tijdens hun verblijf op Camping Marina zullen vakantiegangers op zoek naar avontuur geen activiteiten missen om te oefenen. Camping Marina ligt in het nationale park Krka en is het ideale startpunt voor vele buitenactiviteiten, zoals kanoën, paintballen, fietsen, wandelen of raften. De natuurlijke en culturele bezienswaardigheden om te bezoeken in de regio zullen ook zeer talrijk zijn.

Campings in de buurt

Populairste steden