Camping Dubrovnik : De gids 5 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Dubrovnik : De gids - 1 camping à comparer

Solitudo Sunny Dalmatië - Dubrovnik visuel 1/7
Solitudo Sunny Dalmatië - Dubrovnik visuel 2/7
Solitudo Sunny Dalmatië - Dubrovnik visuel 3/7
Solitudo Sunny Dalmatië - Dubrovnik visuel 4/7
Solitudo Sunny Dalmatië - Dubrovnik visuel 5/7
Solitudo Sunny Dalmatië - Dubrovnik visuel 6/7
Solitudo Sunny Dalmatië - Dubrovnik visuel 7/7
Solitudo Sunny Dalmatië - Dubrovnik visuel 1/7
Solitudo Sunny Dalmatië - Dubrovnik visuel 2/7
Solitudo Sunny Dalmatië - Dubrovnik visuel 3/7
Solitudo Sunny Dalmatië - Dubrovnik visuel 4/7
Solitudo Sunny Dalmatië - Dubrovnik visuel 5/7
Solitudo Sunny Dalmatië - Dubrovnik visuel 6/7
Solitudo Sunny Dalmatië - Dubrovnik visuel 7/7

Zee < 1 km Wifi Restaurant

In Kroatië, in Dubrovnik, is de 3-sterren camping Solitudo gelegen aan de Adriatische Zee op het groene schiereiland Babin Kuk, dicht bij de Valamar Club en zijn vele sport- en recreatiefaciliteiten en op 250 en 300 meter van twee prachtige kiezelstranden: Copacabana en Cava. Op deze unieke camping in de stad kunt u comfortabel verblijven in stacaravans die plaats bieden aan 2 tot 6 personen, allemaal uitgerust met een gemeubileerd overdekt terras, internetverbinding en airconditioning. U kunt ook uw tenten, campers en caravans installeren op grote schaduwrijke, standaard- of comfortplaatsen, allemaal met toegang tot water en elektriciteit. Sport- en recreatiemogelijkheden zijn tennisbanen, tafeltennis-, voetbal- en basketbalvelden, minigolf en een kinderspeelplaats. De zwembaden met kinderbad en de stranden ernaast zijn ideaal om te zwemmen voor jong en oud, voor watertochten op boten of waterfietsen en voor het beoefenen van vele watersporten zoals duiken, zeilen of de zee. waterskiën. Bovendien biedt de camping vele activiteiten voor kinderen en volwassenen, zowel overdag als 's avonds. Eindelijk zal het restaurant uw smaakpapillen en uw leerlingen opvrolijken, van ontbijt tot diner, met zijn gevarieerde menu en zijn aangenaam terras met adembenemend uitzicht. In de buurt wachten strandbars, supermarkten en andere winkels op u. Ontdek vanaf deze rustige camping op 10 minuten van de oude stad de omgeving van Dubrovnik, waar het hele jaar door culturele evenementen en festivals worden georganiseerd!

Zie de camping
clique

Campingplatz in weniger als 15 km à Dubrovnik

Orasac

-

Dalmatië

Toegang zee Wifi

Camping Pod Maslinom ligt aan de Dalmatische kust in Kroatië, in weelderige vegetatie en een bevoorrechte rust. Rustige camping met uitzicht op zee in Kroatië Vakantiegangers die volledig willen genieten van een vakantie aan de Kroatische kust zullen gecharmeerd zijn door de bevoorrechte locatie van Camping Pod Maslinom. Deze camping is erg rustig en geniet van een droomlocatie, in de schaduw van bomen met uitzicht op de zee.In slechts 3 minuten kunnen vakantiegangers die willen genieten van de zee het kiezelstrand bereiken. Dit aangename strand is ideaal om te zonnebaden in de Kroatische zon en te genieten van heerlijke badmomenten. Een duik nemen in schoon, verfrissend water is ideaal om uw dag met energie en welzijn te beginnen. Door te verblijven op Camping Pod Maslinom kunnen kampeerders genieten van toplocaties in een uitzonderlijke omgeving. Door de schaduw van de bomen kunt u zeer aangename momenten doorbrengen. Er gaat niets boven een goed dutje in de schaduw, opgeschrikt door het geluid van de golven om ten volle van zijn vakantie in Kroatië te genieten. Zodra je wakker wordt, kunnen kampeerders een adembenemend uitzicht op de prachtige Middellandse Zee bewonderen en zo alle opgebouwde stress evacueren. Kamperen in de buurt van Dubrovnik Tijdens hun verblijf op Camping Pod Maslinom kunnen vakantiegangers en erfgoedreizigers genieten van de prachtige stad Dubrovnik. Deze must-see toeristische attractie in Dalmatië is zeer rijk vanuit een historisch en cultureel oogpunt en staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De schoonheid van Dubrovnik maakt het een van de meest aantrekkelijke bestemmingen in de Middellandse Zee. Het uitzonderlijke architecturale erfgoed is prachtig met zijn prachtige stranden en weelderige vegetatie. De bezoekers zullen een groot plezier beleven aan het bezoeken van de oude stad, die vele monumenten en prachtige musea herbergt. Het zal mogelijk zijn om over de wallen van de stad te lopen, het paleis van de rector, het maritiem museum en vele andere plaatsen die beroemd zijn om Dubrovnik te bezoeken.

Zie de camping

U vindt hier 4 campings in Dubrovnik en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Dubrovnik geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Dalmatië, ontdekt de campings in de omgeving van Dubrovnik, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Dubrovnik ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. zeer gewild bij vakantiegangers 2 4 sterren campings met Dubrovnik bieden een zeer goed niveau van uitrusting en service voor een gecontroleerd budget.Zeer gewaardeerd door kampeerders, 2. 3 sterren campings zijn de beste prijs-kwaliteitverhouding. Als het strand u aantrekt en Dalmatië, kunt u een huuraccommodatie boeken in een van de 1 campings in Dubrovnik aan de kust. De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Dubrovnik.

Hier is de identiteitskaart van de 4 campings in Dubrovnik op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.

- 1 campings in de buurt van de zee,


- 2 4-sterren campings,
- 2 3-sterren campings,





.

De prijs van de campings op Dubrovnik, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Dubrovnik in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Dubrovnik te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Dubrovnik of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Dubrovnik is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Dubrovnik : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Dubrovnik, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Dalmatië.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Dubrovnik gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Dubrovnik de locatie van uw stacaravan te kiezen.

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Dubrovnik:

Camping Solitudo Sunny
0 avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Dubrovnik

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Dubrovnik wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Dalmatië, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Dubrovnik. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Dalmatië die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Dubrovnik.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Dubrovnik voor uw gezinsvakantie en Dalmatië!