Een merk easyvoyage

Camping Pod Maslinom

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Pod Maslinom op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 01/11

  • Surface-camping : 1 ha


Know-All-About-Camping

Camping Pod Maslinom ligt aan de Dalmatische kust in Kroatië, in weelderige vegetatie en een bevoorrechte rust.

Rustige camping met uitzicht op zee in Kroatië

Vakantiegangers die volledig willen genieten van een vakantie aan de Kroatische kust zullen gecharmeerd zijn door de bevoorrechte locatie van Camping Pod Maslinom. Deze camping is erg rustig en geniet van een droomlocatie, in de schaduw van bomen met uitzicht op de zee.In slechts 3 minuten kunnen vakantiegangers die willen genieten van de zee het kiezelstrand bereiken. Dit aangename strand is ideaal om te zonnebaden in de Kroatische zon en te genieten van heerlijke badmomenten. Een duik nemen in schoon, verfrissend water is ideaal om uw dag met energie en welzijn te beginnen.

Door te verblijven op Camping Pod Maslinom kunnen kampeerders genieten van toplocaties in een uitzonderlijke omgeving. Door de schaduw van de bomen kunt u zeer aangename momenten doorbrengen. Er gaat niets boven een goed dutje in de schaduw, opgeschrikt door het geluid van de golven om ten volle van zijn vakantie in Kroatië te genieten. Zodra je wakker wordt, kunnen kampeerders een adembenemend uitzicht op de prachtige Middellandse Zee bewonderen en zo alle opgebouwde stress evacueren.

Kamperen in de buurt van Dubrovnik

Tijdens hun verblijf op Camping Pod Maslinom kunnen vakantiegangers en erfgoedreizigers genieten van de prachtige stad Dubrovnik. Deze must-see toeristische attractie in Dalmatië is zeer rijk vanuit een historisch en cultureel oogpunt en staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De schoonheid van Dubrovnik maakt het een van de meest aantrekkelijke bestemmingen in de Middellandse Zee. Het uitzonderlijke architecturale erfgoed is prachtig met zijn prachtige stranden en weelderige vegetatie. De bezoekers zullen een groot plezier beleven aan het bezoeken van de oude stad, die vele monumenten en prachtige musea herbergt. Het zal mogelijk zijn om over de wallen van de stad te lopen, het paleis van de rector, het maritiem museum en vele andere plaatsen die beroemd zijn om Dubrovnik te bezoeken.

Campings in de buurt

Populairste steden