Een merk easyvoyage

Camping Slapic

Camping Slapic Binnenland - Vermoedelijk Resa visuel 1/1

Hoogtepunten

Toegang rivier Wifi Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Slapic op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 10

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping Slapic wordt omgeven door de natuur, aan de oever van de rivier Mreznica, een van de mooiste rivieren in Kroatië. Tussen de moderne faciliteiten, het restaurant, de accommodatie en de uitzonderlijke omgeving is Camping Slapic nog niet klaar met het vullen van zijn vakantiegangers.

Familie camping aan de waterkant in Kroatië

Sinds Camping Slapic hebben vakantiegangers de mogelijkheid om te kiezen uit een grote lijst van activiteiten die voor hen toegankelijk zullen zijn en waarmee ze een onvergetelijk verblijf kunnen doorbrengen. Degenen die willen genieten van de geneugten van het water, zullen blij zijn om het prachtige strand aan de rivier Mreznica te kunnen bereiken. Naast het strand zullen vakantiegangers de aanwezigheid van enkele privé-eilanden en watervallen waarderen, waar het zeer aangenaam is om af te koelen en in vrede te vissen. Kampeerders die op zoek zijn naar een actieve vakantie in Kroatië, kunnen hun dagen vullen met verschillende buitenactiviteiten. Het is mogelijk om een kano te huren voor een wandeling over de rivier of om te fietsen op een van de paden in de omgeving. Niet ver van de camping kunnen vakantiegangers ook tennis, beachvolleybal, ping-pong of paintball spelen.

Huur een houten hut aan de waterkant in Kroatië

Vakantiegangers kunnen binnen Camping Slapic een ongebruikelijke accommodatie in Kroatië kiezen. De laatste biedt zijn vakantiegangers aan om een van de houten tenten te huren voor een origineel en comfortabel verblijf als koppel. Deze houten tenten hebben een bed en een compartiment voor het opbergen van spullen. Op een aangenaam terras met tafel en banken kunnen vakantiegangers zoete momenten doorbrengen en genieten van de rust van de natuur. Door een houten tent te kiezen om hun vakantie als koppel in Kroatië door te brengen, kunnen vakantiegangers genieten van een gezellige en originele sfeer, net boven de rivier Mreznica.

Verhuur van stacaravans in Kroatië

Er gaat niets boven het huren van een stacaravan in Kroatië om het comfort van thuis te vinden en te genieten van de natuurlijke omgeving. Deze huuraccommodaties hebben twee slaapkamers, een woonkamer, een badkamer, een toilet en een volledig uitgeruste keuken. Op een overdekt terras kunt u goede momenten doorbrengen met familie of vrienden.

Campings in de buurt

Populairste steden