Camping Ljubno ob Savinji : De gids 9 Campingplätze zum Vergleichen

Camping Ljubno ob Savinji : De gids - 4 campings à comparer

Camping Loka Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 1/1

Top#1

Camping Loka Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 1/1

Toegang rivier Wifi Restaurant

Camping Loka ligt in Ljubno ob Savinji in de prachtige regio Stiermarken in Slovenië. Natuurliefhebbers zullen een uitzonderlijk verblijf in vrede doorbrengen. Kamperen op het platteland in Slovenië Camping Loka ligt in de Savinja-Alpen in Lubno ob Savinji, waardoor het een ideale locatie heeft in een van de mooiste bergdalen: de Logarska-vallei. Vakantiegangers zullen genieten van een bevoorrechte nabijheid van de rivieren Ljubnica en Savinja. Campers zullen genieten van de grasvelden, zonnig of in de schaduw van bomen. Kamperen langs de rivier in Slovenië De locatie van Camping Loka aan de rand van de rivier zal vakantiegangers in staat stellen zeer bevoorrechte momenten van ontspanning en nietsdoen door te brengen. Een verfrissend water in een groene omgeving, niets liever dan een droomvakantie door te brengen. Sportvakanties in Slovenië Tijdens hun verblijf op Camping Loka, zullen vakantiegangers geen kansen missen om te genieten van gevarieerde activiteiten waarmee ze een drukke dag kunnen doorbrengen. De bevoorrechte nabijheid van de rivier de Savinja is ideaal voor alle sportvissers die hun kleine paradijs kunnen vinden en er ontspannen momenten kunnen doorbrengen. De meer sporters zullen ook genieten van de rivier waarop ze kunnen kanoën, kajakken of raften. Een strandvolleybalveld, tennisbanen en een sportcentrum zijn beschikbaar in de buurt van de camping. De omgeving van Camping Loka is ideaal om te wandelen. In de omgeving van Ljubno zijn er vele paden die bestemmingen zoals St. Primoz, Rajhovka, Komen, Smrekovec en vele anderen zullen bereiken. Niet ver van de camping is het mogelijk om natuurlijke en culturele bezienswaardigheden te vinden, zoals de sneeuwgrot, Golte, het bloemenpark Mozirski of de barokke kerk van Radmir.

Zie de camping
Camping NaturPlac Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 1/3
Camping NaturPlac Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 2/3
Camping NaturPlac Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 3/3
Ljubno ob Savinji

-

Steiermark
Camping NaturPlac Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 1/3
Camping NaturPlac Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 2/3
Camping NaturPlac Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 3/3

Toegang rivier

Camping NaturPlac wordt omgeven door de natuur aan de oevers van de rivier de Savinja in Slovenië en is de ideale vakantiebestemming voor diegenen die een ontspannen vakantie willen doorbrengen. Ecologische camping in Slovenië Om het milieu te sparen, biedt Camping NaturPlac vakantiegangers de mogelijkheid om te profiteren van infrastructuur zonder funderingen in een natuurgebied geplaatst zonder enige milieu-interventie. Het verblijf zal echter comfortabel zijn voor de vakantiegangers die met veel plezier in de open lucht zullen verblijven in typische lokale houten hutten. Deze hutten bevatten een tent met matras en beddengoed. Zelfstandige tenten met binnenuitrusting zijn ook te huur voor vakantiegangers die een echt verblijf in de natuur in Slovenië kunnen doorbrengen als stel, met familie of vrienden. Er is ook een open ruimte zodat kampeerders hun eigen uitrusting in een ontspannende natuurlijke omgeving kunnen installeren. Op Camping NaturPlac kunnen vakantiegangers genieten van faciliteiten die zijn toegewijd aan hun comfort. Mobiele douches zijn aanwezig en worden verwarmd door een zonne-energiesysteem. Een open keuken in hout is ook beschikbaar, evenals een overdekte gemeenschappelijke eetkamer. Een ruimte voor evenementen met open haard is aanwezig en gemaakt van natuurlijke materialen. Sportvakanties in Slovenië Het is onmogelijk om op Camping NaturPlac te verblijven zonder gebruik te maken van de uitzonderlijke natuurlijke omgeving door verschillende buitenactiviteiten te beoefenen. De nabijheid van de rivier maakt kajakken, raften of canyoning mogelijk. De omringende natuurlijke omgeving is ook perfect voor paardrijden, wandelen, fietsen, klimmen, speleologie of paragliding. Op het terrein van Camping NaturPlac kunnen vakantiegangers grasvolleybal, minivoetbal, badminton, boogschieten en SlackLine spelen. Een speeltuin is beschikbaar voor kinderen tot grote vreugde van de laatste.

Zie de camping
Herbal glamping Ljubno Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 1/4
Herbal glamping Ljubno Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 2/4
Herbal glamping Ljubno Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 3/4
Herbal glamping Ljubno Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 4/4
Ljubno ob Savinji

-

Steiermark
Herbal glamping Ljubno Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 1/4
Herbal glamping Ljubno Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 2/4
Herbal glamping Ljubno Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 3/4
Herbal glamping Ljubno Steiermark - Ljubno ob Savinji visuel 4/4

Wellnessruimte Restaurant Jacuzzi

Wilt u een uitzonderlijke en luxe vakantie in Slovenië doorbrengen in een natuurlijke omgeving? De Herbal glamping Ljubno zal de ideale plek zijn. Sommige glamping-tenten zijn ingericht om maximale privacy en rust te garanderen. Vanuit hun glamoureuze accommodatie kunnen vakantiegangers deelnemen aan het natuurlijke zwembad dat zich in het midden bevindt en waar u kunt afkoelen terwijl u een uitzonderlijk uitzicht op de bergen bewondert. Wellness verblijf in Slovenië De vakantie staat in het teken van ontspanning in de Herbal glamping Ljubno. Inderdaad, ter plaatse zullen vakantiegangers kunnen profiteren van infrastructuren die gericht zijn op het welzijn. Er gaat niets boven een massage, genieten van een gezichtsbehandeling of genieten van een sessie sauna in de aanwezige wellnessruimte. In een warme atmosfeer zullen de aroma's van verschillende kruiden samengaan met de voordelen van kruidenbehandelingen die op het lichaam worden toegepast. De zalven die voor de verzorging worden gebruikt, bevatten kruiden, zijn volledig natuurlijk en vervaardigd volgens de hoogste ecologische normen. Verhuur met jacuzzi in Slovenië De Herbal Glamping Ljubno zal de ideale plek zijn voor een luxe glamping verblijf in een uitzonderlijke omgeving. De glamping-tenten die te huur worden aangeboden, zijn erg mooi, passen perfect in het landschap en bieden uitzonderlijk comfort. Voor een luxe verblijf en totale privacy zijn deze huuraccommodaties in Slovenië perfect. Binnen zullen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van een badkamer voor nog meer comfort. Als kers op de taart heeft elke glamoureuze huurtent zijn eigen buitenbubbelbad. Zo kunnen vakantiegangers genieten van een prachtig uitzicht terwijl ze genieten van een uitzonderlijke ontspanning. Premium camping met restaurant in Slovenië Op de Herbal glamping Ljubno kunnen vakantiegangers hun smaakpapillen verrukken met de aanwezigheid van een charmant restaurant met kwaliteitsgerechten bereid door een uitstekende chef-kok. De gerechten zijn allemaal gemaakt van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, terwijl kruiden en andere specerijen worden geplukt uit de eigen tuin van het pand.

Zie de camping

Die meistgesuchten Städte in der Nähe von Ljubno ob Savinji

clique
Camping Kolpa Adventures Laag-Carniole - Ljubno ob Savinji visuel 1/5
Camping Kolpa Adventures Laag-Carniole - Ljubno ob Savinji visuel 2/5
Camping Kolpa Adventures Laag-Carniole - Ljubno ob Savinji visuel 3/5
Camping Kolpa Adventures Laag-Carniole - Ljubno ob Savinji visuel 4/5
Camping Kolpa Adventures Laag-Carniole - Ljubno ob Savinji visuel 5/5
Ljubno ob Savinji

-

Laag-Carniole
Camping Kolpa Adventures Laag-Carniole - Ljubno ob Savinji visuel 1/5
Camping Kolpa Adventures Laag-Carniole - Ljubno ob Savinji visuel 2/5
Camping Kolpa Adventures Laag-Carniole - Ljubno ob Savinji visuel 3/5
Camping Kolpa Adventures Laag-Carniole - Ljubno ob Savinji visuel 4/5
Camping Kolpa Adventures Laag-Carniole - Ljubno ob Savinji visuel 5/5

Toegang rivier

Camping Kolpa Adventures ligt aan de oevers van de rivier de Kolpa in Slovenië en nodigt uit voor een vakantie vol activiteiten. Kamperen in Slovenië aan de rivier Aan de rand van de rivier kunnen vakantiegangers genieten van de aangename plaatsen die worden voorgesteld door Camping Kolpa Adventures. De laatste nodigt u uit om te genieten van groene en rustige natuurgebieden aan de rand van het water. Avontuurzoekers zullen dol zijn op de locatie van deze camping, die vele kanotochten langs de rivier biedt. Op de camping is het mogelijk om te genieten van een aangename gezondheid, een krachtige douche en een buffet waar u lekker kunt tanken. Glamping aan de waterkant in Slovenië Het glamping-dorp van het complex Kolpa Adventures nodigt vakantiegangers uit om in comfortabele houten huizen te verblijven, ideaal voor een stel of een gezin met kinderen. Deze houten accommodaties zijn perfect om te genieten van comfort, originaliteit en een droomlocatie aan de rivier. In houten huurwoningen vinden vakantiegangers een koelkast, een terras, een barbecue, tafels, banken en ligstoelen waardoor het mogelijk is om zeer aangename momenten door te brengen met genieten van de zon. Vanuit het glamping-dorp kunnen vakantiegangers genieten van een kiezelstrand op slechts 200 meter afstand. Deze locatie aan het water is ideaal voor vakantiegangers die willen varen en andere wateractiviteiten zoals raften. De natuurlijke omgeving is ook ideaal voor sportvissers die zich comfortabel kunnen vestigen en van absolute rust kunnen genieten. Vanaf de camping of het glamping-dorp hebben vakantiegangers keuze te over qua activiteiten. Liefhebbers van avontuur en ontspanning zullen even blij zijn. Het zomerterras heeft een bar waar het leuk is om van de omgeving te genieten onder het genot van een koud drankje. Als u kano's, kajaks, vlotten en fietsen huurt, kunt u de omgeving verkennen. De camping biedt ook boogschieten en zelfs paintball. Excursies worden georganiseerd met gids en gaan langs de Kolpa-rivier om Kocevska, Bela Krajina en andere bestemmingen in Slovenië te ontdekken.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 10 km à Ljubno ob Savinji

Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 1/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 2/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 3/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 4/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 5/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 6/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 7/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 8/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 9/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 10/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 11/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 12/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 13/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 14/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 15/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 16/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 17/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 18/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 19/19
Recica op de Savinja

-

Styrië
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 1/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 2/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 3/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 4/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 5/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 6/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 7/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 8/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 9/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 10/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 11/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 12/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 13/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 14/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 15/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 16/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 17/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 18/19
Menina Styrië - Recica op de Savinja visuel 19/19

Toegang rivier Restaurant

De Menina-camping is een gastvrije familiecamping, gelegen in het hart van de Savinja-Alpen, ideaal voor raften of canyoning. Bezoek Lasko met zijn brouwerij, kasteel en wellnesscentrum. Ga naar de Logarska Dolina-gletsjer en bewonder de grotten en

Zie de camping
Smica Steiermark - Lichten visuel 1/2
Smica Steiermark - Lichten visuel 2/2
Lichten

-

Steiermark
Smica Steiermark - Lichten visuel 1/2
Smica Steiermark - Lichten visuel 2/2

Toegang rivier Wifi

Camping Smica wordt omgeven door de natuur in de prachtige regio Stiermarken in Slovenië en nodigt u uit om te ontspannen in een beschermde omgeving. Actieve bergvakanties in Slovenië Camping Smica is de ideale vakantieplek voor diegenen die willen genieten van de frisse lucht van de berg terwijl ze verschillende buitenactiviteiten beoefenen. Camping Smica ligt inderdaad 500 m boven de zeespiegel, het is in de bergen tussen weiden en bossen waar vakantiegangers naar toe kunnen gaan om een behouden natuur te ontmoeten en te ontspannen voor de geest. Camping Smica is een ideaal startpunt voor verschillende wandelpaden, vakantiegangers kunnen genieten van prachtige wandelingen in de rijke natuur en genieten van adembenemende uitzichten. In deze bergachtige omgeving is het ook mogelijk voor vakantiegangers die paardrijden, fietsen en bergbeklimmen willen oefenen en zo de berg volledig willen ervaren. Kinderen zullen blij zijn om elkaar in de natuur te ontmoeten, om nieuwe horizonten te verkennen en te ontdekken, terwijl liefhebbers van nietsdoen zich alleen hoeven te koesteren op het zachte gras en het bevoorrechte uitzicht bewonderen. Ondertussen krijgen vakantiegangers die op zoek zijn naar spanning de mogelijkheid om te gaan paragliden en de schoonheid van de regio vanuit de lucht te bewonderen. Vanaf Camping Smica kunnen vakantiegangers echte natuurlijke juwelen bezoeken, zoals de valleien Robanov Kot en Matkov Kot of de grot Snezna Jama. Actieve vakantie aan het water in Slovenië Actieve vakanties in Slovenië zullen ook aanwezig zijn op Camping Smica voor liefhebbers van wateractiviteiten. De camping ligt aan de rivieroever, het is gemakkelijk voor vakantiegangers om wildwateractiviteiten te beoefenen. Kajakken en raften zijn op het rendez-vous en laten je uitzonderlijke momenten doorbrengen tussen adrenaline en contemplatie.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 15 km à Ljubno ob Savinji

Camping Podgrad Vransko Steiermark - Vransko visuel 1/2
Camping Podgrad Vransko Steiermark - Vransko visuel 2/2
Vransko

-

Steiermark
Camping Podgrad Vransko Steiermark - Vransko visuel 1/2
Camping Podgrad Vransko Steiermark - Vransko visuel 2/2

Wifi

Wilt u in absolute rust een vakantie doorbrengen in de Sloveense natuur? Camping Podgrad Vransko is hiervoor de ideale plek dankzij de ligging midden in het Sloveense Stiermarken. Romantisch verblijf in Slovenië Voor een romantische vakantie in Slovenië gaat er niets boven een houten hut huren. In het hart van de Sloveense natuur kunnen vakantiegangers ervoor kiezen om de houten hut van Podgrad Vransko te huren. Deze gezellige accommodatie is perfect om samen te komen en te genieten van het plezier van kamperen met een zeker comfort. Een klein overdekt terras begeleidt de hut en zorgt ervoor dat vakantiegangers zich kunnen vermaken. Dit kleine houten chalet is verwarmd, het is mogelijk om het hele jaar door van te genieten. Meer traditionele kampeerliefhebbers kunnen hun tent opzetten op een grasrijke plek en genieten van de rust en stilte van de natuur. Actieve natuurvakanties in Slovenië De keuze voor Camping Podgrad Vransko in de Sloveense natuur is absoluut ideaal voor vakantiegangers die een vakantie rijk aan activiteiten willen doorbrengen. Inderdaad, kansen zullen worden gemist voor degenen die willen profiteren van deze uitzonderlijke omgeving. De prachtige wandelingen in de omgeving zijn talrijk en stellen u in staat om alle schoonheid van de natuur in Stiermarken te bewonderen. Natuurliefhebbers en prachtige landschappen kunnen wandelen naar de heuvel van Kreta of de heuvel Cemseniska. Om het beste uit de natuurlijke omgeving te halen, kunt u ook fietsen huren en de verschillende fietspaden nemen die toegankelijk zijn vanaf camping Podgrad Vransko. In de omgeving van het Podgrad Vransko-kamp kunnen vakantiegangers musea bezoeken zoals het motorfietsmuseum of het hopmuseum. Het zal ook mogelijk zijn om de Grot van de Hel, de Mozirski Gaj-bloementuin en de Romeinse Sempeter Necropolis te verkennen.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 20 km à Ljubno ob Savinji

Camping Kraljev hrib Boven-Carniola - Stahovica visuel 1/2
Camping Kraljev hrib Boven-Carniola - Stahovica visuel 2/2
Stahovica

-

Boven-Carniola
Camping Kraljev hrib Boven-Carniola - Stahovica visuel 1/2
Camping Kraljev hrib Boven-Carniola - Stahovica visuel 2/2

Wifi Restaurant

Camping Kraljev hrib wordt omgeven door de natuur in de regio Gorenjska in Slovenië. Familiecamping in Slovenië Door te verblijven op de Camping Kraljev hrib kunnen vakantiegangers genieten van een mooie omgeving om hun tent op te zetten. Op het terrein geeft een onbelemmerd uitzicht op de nabijgelegen bergen kampeerders een onvergelijkbaar gevoel, als tijdloos. De groene en bosrijke omgeving zorgt voor een echte gemoedsrust voor een uitzonderlijke kampeervakantie in Slovenië. Kampeerders zullen genieten van kwalitatief hoogwaardig sanitair en elektrische aansluitingen. Om kinderen te laten genieten van hun verblijf op Camping Kraljev hrib, is er een speeltuin tot hun beschikking. Dit leuke gebied gewijd aan plezier zal de jongste verrukken die in staat zal zijn om door te brengen terwijl hij de frisse lucht van de berg in Slovenië inademt. Ondertussen zullen sportfans de kans niet missen om te genieten van de volleybal-, pingpong- en basketbalvelden. Sporten kamperen in de bergen in Slovenië Tijdens hun verblijf op Camping Kraljev hrib zullen buitensportliefhebbers worden overtuigd door de locatie van deze laatste. Camping Kraljev hrib, gelegen aan de voet van de Kamnik Savinja in de Alpen, zal inderdaad het ideale startpunt zijn voor de hoge bergen die 2000 m hoog worden. De vele wandelpaden bereiken de hoogste piek van Grintovec of lopen naar Kmnisko en Kokrsko sedlo. Liefhebbers van grote landschappen zullen versteld staan van de 35 meter diepe kloof of de waterval van Orgljice. Veel fietspaden voor beginners en gevorderden zijn toegankelijk. In het hart van Camping Kraljev hrib kunnen vakantiegangers uitrusting en paintballspellen huren met familie of vrienden. Het land ligt in een uitzonderlijke omgeving en zorgt ervoor dat je een goede tijd hebt in een groep.

Zie de camping
Slovenia Eco Resort Boven-Carniola - Stahovica visuel 1/4
Slovenia Eco Resort Boven-Carniola - Stahovica visuel 2/4
Slovenia Eco Resort Boven-Carniola - Stahovica visuel 3/4
Slovenia Eco Resort Boven-Carniola - Stahovica visuel 4/4
Stahovica

-

Boven-Carniola
Slovenia Eco Resort Boven-Carniola - Stahovica visuel 1/4
Slovenia Eco Resort Boven-Carniola - Stahovica visuel 2/4
Slovenia Eco Resort Boven-Carniola - Stahovica visuel 3/4
Slovenia Eco Resort Boven-Carniola - Stahovica visuel 4/4

Uitzonderlijke omgeving, luxe accommodatie, wellnessruimte, gevarieerde activiteiten, mini-boerderij voor kinderen ... Alle ingrediënten voor een droomvakantie in Slovenië wachten op u in het Slovenië Eco Resort. Droomvakantie in de Sloveense bergen De vakanties beloven idyllisch te zijn in het Slovenië Eco Resort, althans voor diegenen die dromen van een vakantie in een rustige, natuurlijke en bewaarde omgeving, waar de zuivere berglucht versmelt met de schoonheid van het landschap . Inderdaad, het Slovenië Eco Resort ligt in de Velika Planina, een van de mooiste bergen in Slovenië. De tradities, ongerepte natuur en traditionele lekkernijen zijn een genot voor alle zintuigen. Door te verblijven in het Slovenië Eco Resort kunnen vakantiegangers deze unieke magie voelen langs de uitlopers van de Kamnik-Alpen, waar de lucht op zichzelf al een plezier is. De houten huizen in Slovenië Eco Resort zijn geïnspireerd op de traditionele architectuur van de herdershuizen. De geur van hout, de gezelligheid en de uitzonderlijke omgeving zorgen voor een echte sfeer die sprookjes waardig is. Wellness verblijf in Slovenië Vakantiegangers zullen ongetwijfeld genieten van een droomvakantie in Slovenië dankzij het Slovenia Eco Resort. Deze laatste biedt inderdaad om te genieten van zeer bevoorrechte momenten van ontspanning dankzij de aanwezigheid van een privé Finse sauna. Het wellnesscentrum heeft ook een rustruimte en toiletten. Een massageservice is ook beschikbaar in het wellnesscentrum en in de eigen huuraccommodaties. Cottage verhuur in de bergen in Slovenië Tijdens hun verblijf in het Slovenië Eco Resort kunnen vakantiegangers genieten van absoluut comfort dankzij de houten huizen die te huur zijn. Deze chalets zijn modern ingericht met inachtneming van de traditionele architectuur. De keuze voor hout zorgt ervoor dat deze uitzonderlijke accommodaties perfect in het landschap passen en een glimp opvangen van het traditionele leven in de Velika Planina. Het huis is geschikt voor maximaal 4 personen en heeft een woonkamer, een slaapkamer, een keuken, een badkamer en een terras. Glamping verblijf in Slovenië Het Slovenië Eco Resort biedt ook houten glampinghutten geschikt voor 2 personen. Deze glamoureuze kampeeraccommodaties hebben een groot raam waarmee u kunt genieten van een uitzonderlijk en romantisch uitzicht.

Zie de camping
Camping Jezero Steiermark - Velenje visuel 1/3
Camping Jezero Steiermark - Velenje visuel 2/3
Camping Jezero Steiermark - Velenje visuel 3/3
Velenje

-

Steiermark
Camping Jezero Steiermark - Velenje visuel 1/3
Camping Jezero Steiermark - Velenje visuel 2/3
Camping Jezero Steiermark - Velenje visuel 3/3

Toegang meer Wifi

Camping Jezero ligt aan het Velenjemeer in de Stiermarkse regio Slovenië. De uitzonderlijke omgeving en de familiale sfeer garanderen een uniek verblijf. Camping aan het meer in Slovenië Degenen die een vakantie in Slovenië willen doorbrengen, zijn welkom op Camping Jezero. Deze familiecamping ligt aan de voet van het Velenjemeer in de prachtige regio Stiermarken in Slovenië. Op deze locatie aan het meer kunnen vakantiegangers een aangenaam verblijf doorbrengen, gedurende welke tijd het mogelijk is om aan de rand van het water te zitten in de schaduw van de bomen en te genieten van een rustige sfeer. ontspannen. Ver van de drukte en stress, zullen vakantiegangers in staat zijn om te ontspannen en dus een echte wellnessvakantie in Slovenië door te brengen. Terwijl volwassenen plezierige momenten van nietsdoen zullen beleven, kunnen kinderen elkaar ontmoeten om zich als een gek te vermaken op de speelplaats die voor hen beschikbaar is. Tussen spel, ontspanning en wandelingen door lopen vakantiegangers geen risico om spijt te krijgen van hun verblijf op Camping Jezero. Vakantiegangers die op zoek zijn naar watersporten zullen blij zijn te weten dat er een windsurfschool aanwezig is. Vanaf Camping Jezero is het inderdaad mogelijk om te windsurfen of staand peddelen op het meer van Velenje en dus op een heel andere manier van de natuurlijke omgeving te genieten. Vriendelijke camping in Slovenië Door op Camping Jezero te verblijven, kunnen vakantiegangers genieten van de aanwezigheid van Lago Caffe, een bar aan het water. De kleine bootvormige buitenruimte heeft een overdekt terras met een uitzonderlijk uitzicht op het meer. In de ochtend bij het ontbijt of 's avonds met de concerten die daar worden georganiseerd, kunnen vakantiegangers zeer aangename momenten doorbrengen, met familie en vrienden. Huur een stacaravan aan het meer in Slovenië Tijdens hun verblijf op Camping Jezero kunnen vakantiegangers het comfort van thuis vinden dankzij de stacaravans die te huur zijn. Deze accommodaties zijn volledig uitgerust en nodigen u uit om te genieten van de groene omgeving en het meer dat grenst aan de camping.

Zie de camping
Camping Resnik Boven-Carniola - Kamnik visuel 1/3
Camping Resnik Boven-Carniola - Kamnik visuel 2/3
Camping Resnik Boven-Carniola - Kamnik visuel 3/3
Kamnik

-

Boven-Carniola
Camping Resnik Boven-Carniola - Kamnik visuel 1/3
Camping Resnik Boven-Carniola - Kamnik visuel 2/3
Camping Resnik Boven-Carniola - Kamnik visuel 3/3

Wifi

Camping Resnik ligt in Kamnik in de regio Gorenjska in Slovenië. Deze groene camping verwelkomt zijn vakantiegangers in een ontspannen omgeving voor een ontspannen vakantie in Slovenië. Natuurkamperen in Slovenië Camping Resnik zal de ideale vakantiebestemming zijn voor diegenen die willen genieten van de rust van de Sloveense natuur. Op het terrein vinden kampeerders grasrijke en schaduwrijke campings met hoge bomen. De rust van de plaats garandeert vakantiegangers een zeer ontspannen verblijf in Slovenië. Sanitaire blokken met douches en toiletten zijn beschikbaar voor vakantiegangers, evenals buitendouches verwarmd door zonne-energie. Er is gratis draadloos internet beschikbaar waarmee vakantiegangers hun favoriete series van het moment op vakantie in Slovenië kunnen volgen! Rond de camping kunnen vakantiegangers verschillende activiteiten vinden om goede tijd door te brengen met familie of vrienden. Een buitenzwembad is in de buurt, evenals beachvolleybalvelden. De thermale baden van Snovik liggen op slechts 9 km afstand en een van de beste golfbanen van het land ligt op 3 km afstand. Tijdens hun vakantie op Camping Resnik hebben kampeerders de mogelijkheid om de omgeving te verkennen door middel van prachtige wandelingen. Voor meer uitdaging is er niets beters dan de Kamnik-Alpen te bereiken, waarvan de hoogste toppen meer dan 2000 m bereiken. Om pittoreske momenten te ervaren, ga naar Velika Planina, die vol staat met kleine berghuizen en vee in de zomer. ATV-liefhebbers vinden veel mogelijkheden voor fietstochten in de buurt. Kampeervakanties in Kamnik Door op Camping Resnik te verblijven, zullen vakantiegangers genieten van de nabijheid van de stad Kamnik, die wordt beschouwd als een van de mooiste middeleeuwse steden in Slovenië. Erfgoedliefhebbers zullen blij zijn om door de straten te wandelen en alle schatten van de stad Kamnik te ontdekken.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 25 km à Ljubno ob Savinji

Camping Dolina Steiermark - Prebold visuel 1/1
Prebold

-

Steiermark
Camping Dolina Steiermark - Prebold visuel 1/1

Zwembad Wifi

Camping Dolina ligt in de regio Stiermarken in Slovenië en biedt een aangenaam verblijf om als koppel te delen, met familie of vrienden. Kamperen met zwembad in Slovenië De geneugten van zwemmen zullen op de afspraak zijn voor de vakantiegangers die ervoor gekozen hebben om op Camping Dolina te blijven. Dit laatste biedt zijn kampeerders inderdaad de mogelijkheid om te profiteren van de aanwezigheid van een mooi buitenzwembad op menselijke schaal. Dit aangename zwembad is verwarmd en dankzij de ideale temperatuur van het water kunnen vakantiegangers er op elk moment van de dag van genieten. Het plezier zal compleet zijn voor degenen die 's ochtends opstaan, het uitzicht op de omliggende bergen bewonderen terwijl ze frisse lucht inademen en genieten van zoete momenten van baden in een ideaal verwarmd water. Rondom het zwembad nodigt het grote grasveld uit om te zonnebaden en te genieten van ontspannende zonnebaden tussen het zwemmen door. Wellness campingvakanties in Slovenië Vakantiegangers zullen het echte welzijn kunnen leren kennen tijdens hun verblijf op Camping Dolina. Inderdaad, deze laatste stelt zijn vakantiegangers een sauna ter beschikking. Dankzij de sauna kunnen degenen die willen ontspannen genieten van de warmte die helpt om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen en het immuunsysteem te versterken. Bij het verlaten van de sauna voelen vakantiegangers zich ontspannen en gezuiverd voor een echt gevoel van welzijn. Familiecamping in Slovenië De hele familie zal worden veroverd door Camping Dolina, vooral kinderen die absoluut blij zullen zijn om elkaar te ontmoeten op de speciale speeltuin. Inderdaad, in het hart van Camping Dolina hebben de jongsten de kans om plezier te hebben en bevriend te raken met leuke apparatuur die voor hen beschikbaar is. Ondertussen kunnen vakantiegangers die genieten van prachtige wandelingen profiteren van de fietsverhuurservice om de omgeving te verkennen.

Zie de camping
Senk's Homestead Karinthië - Jezersko visuel 1/3
Senk's Homestead Karinthië - Jezersko visuel 2/3
Senk's Homestead Karinthië - Jezersko visuel 3/3
Senk's Homestead Karinthië - Jezersko visuel 1/3
Senk's Homestead Karinthië - Jezersko visuel 2/3
Senk's Homestead Karinthië - Jezersko visuel 3/3

Wifi Restaurant

The Senk's Homestead, wat vertaald kan worden als "The Senk Property", ligt in het midden van de bergachtige regio Karinthië in Slovenië. Deze natuurcamping biedt zowel kamperen op de boerderij als het huren van een comfortabel appartement. Vakantiegangers kunnen weer in contact komen met de natuur, majestueuze natuurgebieden ontdekken en traditionele gerechten proeven die worden aangeboden door de eigenaars. Kamperen op de boerderij in Slovenië De Homestead-camping van Senk nodigt vakantiegangers uit om te genieten van een buitengewone natuurvakantie door de deuren van hun boerderij te openen. Verschillende plaatsen in het veld zijn beschikbaar voor kampeerders die het plattelandsleven in Slovenië zullen ontdekken. Op het terrein zal er ruimte zijn voor 20 tenten op de weide. Kampeerders kunnen genieten van de zachte schaduw van essen en genieten van een uitzonderlijk uitzicht op de bergen. De binnenplaats van de boerderij biedt plaats aan maximaal 10 campers. On-site vakantiegangers vinden een bron van bronwater, sanitaire voorzieningen, warme douches, een keuken en een gemeenschappelijke ruimte voor maaltijden. vakantiegangers die een buitengewone ervaring willen beleven, kunnen slapen op de hooizolder of in de slaapzaal van de schuur. Op regenachtige dagen is een deel van de camping overdekt om het amusement op te vangen. Voor het plezier van jong en oud, zullen de dieren van de boerderij de plaats delen met de vakantiegangers. Paarden, honden, kippen, eenden, schapen en katten zullen aanwezig zijn. Rond de boerderij is het mogelijk om te gaan paardrijden en begeleide wandelingen te maken. Om de omliggende bergen te ontdekken, gaat er niets boven skiën en andere excursies. Huur een chalet in de bergen in Slovenië Senk's Homestead Campground biedt vakantiegangers een uitzonderlijke ervaring. Het is mogelijk om een gerenoveerd chalet te huren dat op een uur lopen ligt. Dit chalet ligt op een alpenweide op de grens tussen Slovenië en Oostenrijk, omgeven door de majestueuze Kamnik-Alpen. Dit houten chalet heeft geen elektriciteit of water, de dichtstbijzijnde bron ligt op 10 minuten van de laatste. De geur van hout, de hitte van de kachel, de romantische sfeer, alle ingrediënten wachten op u om een tijdloos verblijf in Slovenië te leven. 8 tot 10 personen kunnen verblijven in dit prachtige huisje geïsoleerd van alles.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 26 km à Ljubno ob Savinji

Chaletpark Petzen Karinthië - Feistritz ob Bleiburg visuel 1/2
Chaletpark Petzen Karinthië - Feistritz ob Bleiburg visuel 2/2
Feistritz ob Bleiburg

-

Karinthië
Chaletpark Petzen Karinthië - Feistritz ob Bleiburg visuel 1/2
Chaletpark Petzen Karinthië - Feistritz ob Bleiburg visuel 2/2

Wifi

Camping Chaletpark Petzen ligt midden in de natuur in een uitzonderlijke bergachtige omgeving. Gelegen in de regio Karinthië in Oostenrijk, nodigt het u uit om zuivere lucht in te ademen terwijl u een adembenemend landschap bewondert. Huur een chalet in de bergen in Oostenrijk Het is in een absoluut idyllische omgeving tussen bergen en natuur dat de vakantiegangers van Camping Chaletpark Petzen in alle comfort kunnen verblijven. Inderdaad, deze Oostenrijkse camping biedt, in de bergen, een volledig uitgeruste cottagehuur aan en ideaal voor een gezin of een groep vrienden. Deze chalets van 45 m2 zijn smaakvol ingericht en hebben twee aparte slaapkamers, een woonkamer met eetkamer, een badkamer, een ingerichte kitchenette en een terras. In absoluut comfort voelen gasten van Camping Chaletpark Petzen zich thuis, maar worden 's ochtends wakker met een adembenemend uitzicht op de bergachtige omgeving en gaan liggen onder een sterrenhemel. Vakantie in de bergen in Oostenrijk Camping Chaletpark Petzen zal de ideale vakantiebestemming zijn voor diegenen die willen genieten van de natuurlijke omgeving, schone lucht en rust gebracht door de Oostenrijkse bergen. Vanaf Camping Chaletpark Petzen is het mogelijk om het resort van de Petzen-vallei te bereiken en te genieten van verschillende activiteiten waarmee u volledig van de berg kunt genieten. In de winter en in de zomer zullen vakantiegangers zich zeker niet vervelen door te kiezen voor Camping Chaletpark Petzen. Wandelen, fietsen en klimmen zullen natuurliefhebbers verrassen tijdens het zomerseizoen, terwijl wintersportliefhebbers een heerlijke wintervakantie doorbrengen op Camping Chaletpark Petzen. Dit verblijf op Camping Chaletpark Petzen is ook een gelegenheid om verschillende sites te ontdekken, zoals het archeologisch museum Hemmaberg-Juenna, de galerij Werner Berg, het Liauning-museum en de abdij van Saint Paul.

Zie de camping
Camping et Hotel Stara Pošta Karinthië - Jezersko visuel 1/3
Camping et Hotel Stara Pošta Karinthië - Jezersko visuel 2/3
Camping et Hotel Stara Pošta Karinthië - Jezersko visuel 3/3
Jezersko

-

Karinthië
Camping et Hotel Stara Pošta Karinthië - Jezersko visuel 1/3
Camping et Hotel Stara Pošta Karinthië - Jezersko visuel 2/3
Camping et Hotel Stara Pošta Karinthië - Jezersko visuel 3/3

Restaurant

Camping & Hotel Stara Pošta ligt in Jezersko in Slovenië en nodigt uit voor een aangenaam verblijf in een rustige en ontspannen natuurlijke omgeving. Natuurvakantie in Slovenië Vakantiegangers die op Camping & Hotel Stara Pošta verblijven, kunnen genieten van een bevoorrechte nabijheid van de natuur. De camping in Jezersko in Karinthië, het zal mogelijk zijn om uitzonderlijke sites te ontdekken. In de omgeving kunnen vakantiegangers het Jezera-meer bereiken, dat veel mogelijkheden voor activiteiten biedt. Natuurliefhebbers zullen de verschillende, min of meer lange wandelingen waarderen die iedereen uitnodigen om een wilde en schitterende natuur te ontdekken. Voor een korte en veeleisende wandeling gaat er niets boven het Planensko-meer, waar het zeer aangenaam zal zijn om rond te lopen. Wandelaars zullen genieten van een bezoek aan de kerk van Sv. Ozbalta of de prachtige watervallen van Anka. In de zomer is Jezersko erg populair onder fietsers. De natuurlijke omgeving staat garant voor momenten van puur plezier, in het wild als op een gemarkeerd fietspad. Op de camping is het mogelijk om fietsen en mountainbikes en elektrische fietsen te huren. Sommigen zullen zeggen dat om de schoonheid van Jezersko volledig te waarderen, er niets beters is dan het te paard te doen. Vanaf Camping & Hotel Stara Pošta kunt u een uitzonderlijk panoramisch pad te paard ontdekken voor een gevoel van verbondenheid met de nog intensere natuur. Glamping natuur in Slovenië Het verblijf op Camping & Hotel Stara Pošta belooft origineel en comfortabel te zijn. Als u op Camping & Hotel Stara Pošta verblijft, krijgen vakantiegangers inderdaad de kans om te genieten van een van de tepees van hout die te huur zijn. Deze houten accommodaties zijn klein, heel verwend en daarom perfect voor een natuurverblijf.

Zie de camping
clique

U vindt hier 4 campings in Ljubno ob Savinji en om uw vakantie door te brengen. Onze campinggidsen in Ljubno ob Savinji geeft u de mogelijkheid om de lijst van campings, prijzen, toeristische trekpleisters en essentiële toeristische plaatsen te ontdekken. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Styrië, ontdekt de campings in de omgeving van Ljubno ob Savinji, op - 25km.

De prijs van een stacaravan in Ljubno ob Savinji ligt tussen NaN€ en NaN€ per week. . De camping comparator stelt u in staat om de beste prijs te vinden voor uw outdoor vakantie in Ljubno ob Savinji.

Hier is de identiteitskaart van de 4 campings in Ljubno ob Savinji op basis van bereik en uitrusting te vereenvoudigen.









- 1 campings met een zwembad,

.

De prijs van de campings op Ljubno ob Savinji, van NaN€.

Aan de prijszijde kost een week kamperen op Ljubno ob Savinji in een stacaravan voor 4 personen u gemiddeld NaN€ in het hoogseizoen en NaN€ in het laagseizoen..

In mei : NaN€, In juni : NaN€, Vanaf 1-15 juli : NaN€,Vanaf 16-31 juli : NaN€, Vanaf 1-15 augustus : NaN€, Van 16-30 augustus : NaN€, In september : NaN€.

Onze camping comparator stelt u in staat om de prijzen van de kampeerreizen naar Ljubno ob Savinji te vergelijken voor een of twee weken. U kunt echter een korte kampeertocht boeken op Ljubno ob Savinji of een weekend in het laagseizoen. De gemiddelde prijs van een week op een camping met zwembad op Ljubno ob Savinji is NaN€ tijdens de zomer.

Kies een camping in Ljubno ob Savinji : praktisch advies

Om u te helpen bij de keuze van uw camping in of rond Ljubno ob Savinji, raden wij u aan de vakantieaanwijzingen te raadplegen en de geografische ligging van de campings op de kaart te bekijken en Styrië.

Wij stellen hier de lijst voor van de campings die beschikbaar zijn op Ljubno ob Savinji gerangschikt naar populariteit. Houd er bij het boeken van uw verblijf rekening mee dat u elke camping kunt vragen om Ljubno ob Savinji de locatie van uw stacaravan te kiezen. Als u op zoek bent naar rust in een van de 1 campings in Ljubno ob Savinji, vraag dan om een accommodatie ver weg van de uitgaansgelegenheden (zwembad, bar, restaurant...).

Om uw verblijf te vergemakkelijken, is de camping met de meest populaire Ljubno ob Savinji:

Camping Herbal glamping Ljubno
null avis

Goede aanbiedingen en promoties op campings in Ljubno ob Savinji

Een goed plan of promotie vinden op een camping op Ljubno ob Savinji wordt gemakkelijk! Wij actualiseren dagelijks alle prijzen van de verhuur van stacaravans en Styrië, gemeubileerde tenten en ongebruikelijke accommodaties. De beste campingpromotie vindt u elke dag bij Ljubno ob Savinji. Wij raden u aan om gebruik te maken van de last minute aanbiedingen en Styrië die zullen beginnen vanaf de opening van de campings eind mei. Aan de goede kant, kijk naar de evolutie van de prijzen van de grote capaciteit stacaravans, want het is vaak op dit soort verhuur dat u een interessante korting vindt voor uw vakantie bij Ljubno ob Savinji.

Wij wensen u dan ook de camping van uw dromen te vinden op Ljubno ob Savinji voor uw gezinsvakantie en Styrië!