Camping De Ossenberg

De Ossenberg Utrecht - overberg visuel 1/2
De Ossenberg Utrecht - overberg visuel 2/2

Hoogtepunten

  • Het waterpark :

    Zwembad,

    Waterglijbanen

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping De Ossenberg op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

    Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 350


Know-All-About-Camping

Camping De Ossenberg ligt in de provincie Utrecht in het hart van Nederland. Deze familiecamping ligt in een groene omgeving en biedt zijn vakantiegangers prachtige, comfortabele en volledig uitgeruste accommodatie aan.

Familiecamping in het centrum van Nederland met zwembad

Tijdens de zomervakantie in Nederland gaat er niets boven genieten van een aangename duik op elk moment van de dag. Op Camping De Ossenberg kan het hele gezin genieten van de aanwezigheid van een buitenzwembad. het verfrissende water van deze laatste zal perfect samengaan met de zachtheid van het Nederlandse klimaat. Loungen in het water en alle stress vergeten die gedurende het jaar is opgebouwd en dit afwisselen met heerlijk zonnebaden, dit is een eenvoudig recept voor geluk dat Camping De Ossenberg biedt aan vakantiegangers. Kinderen in de kinderschoenen zullen worden overwonnen door de ondiepe diepte van het peuterbad waardoor ze plezier kunnen hebben terwijl ze zichzelf verfrissen. Het plezier zal er ook voor hen zijn dankzij de aanwezigheid van een kleine glijbaan die hen uitnodigt om in het water te springen.

Sportkampeervakanties in Nederland

Vakantiegangers krijgen de mogelijkheid om tijdens hun verblijf op Camping De Ossenberg regelmatig aan lichaamsbeweging te doen. De laatste biedt een multisportveld waarop het mogelijk is om voetbal en handbal te spelen.

Familiecamping met entertainment in Midden-Holland

Camping De Ossenberg wordt een favoriete bestemming voor gezinnen met kinderen. Het biedt de jongste om te genieten van de aanwezigheid van een buitenspeeltuin. Schommels, trampoline en andere leuke uitrusting worden tot grote vreugde van kinderen ter beschikking gesteld. De miniclub organiseert verschillende leuke activiteiten met knutselen, sporten en spelen.

Campings in de buurt

Populairste steden