Camping Nieuw Romalo

Nieuw Romalo Gelderland - Barneveld visuel 1/5
Nieuw Romalo Gelderland - Barneveld visuel 2/5
Nieuw Romalo Gelderland - Barneveld visuel 3/5
Nieuw Romalo Gelderland - Barneveld visuel 4/5
Nieuw Romalo Gelderland - Barneveld visuel 5/5

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Nieuw Romalo op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping


Know-All-About-Camping

Camping Nieuw Romalo ligt in de provincie Gelderland in Nederland en biedt haar vakantiegangers een aangename gezinsvakantie op het groene platteland.

Familie kampeervakanties in Holland

Als u op Camping Nieuw Romalo verblijft, belooft een gezinsvakantie kleurrijk te zijn! Inderdaad, een echt paradijs voor kinderen is aanwezig op deze familiecamping. Grote buitenspeelplaatsen zijn beschikbaar en zorgen ervoor dat de jongsten plezier hebben als een gek. In een groene omgeving zullen kinderen genieten van de aanwezigheid van een racecircuit met skelters en een grote speeltuin met klimtouwen, glijbanen, trampoline en andere leuke apparatuur waar ze blij van worden. Op Camping Nieuw Romalo is er ook een grote overdekte speelkamer. Terwijl ouders genieten van een koffiepauze, zullen de kinderen genieten van een grote structuur met meerdere niveaus met een verscheidenheid aan leuke voorzieningen. Op de onderste verdieping zullen een groot zwembad en een zandbak de kleintjes verrukken.

Huur een huis op het platteland in Nederland

Voor degenen die een comfortabel verblijf willen doorbrengen in een aangename landelijke omgeving in het hart van Holland, biedt Camping Nieuw Romalo huurwoningen. Ze zijn modern en beschikken over een volledig uitgeruste keuken, een woonkamer met tv, een eethoek, twee slaapkamers en een terras met tuinmeubilair, allemaal met een prachtig uitzicht op het landschap. .

Natuurvakanties in Nederland

Camping Nieuw Romalo is de ideale vakantieplek voor natuurliefhebbers die een vakantie op het platteland willen doorbrengen. Op de camping ontmoeten jong en oud graag geiten, kippen en konijnen. Een pony en een kameel zijn ook aanwezig!

Campings in de buurt

Populairste steden