Een merk easyvoyage

Camping De Peperkamp

De Peperkamp Gelderland - hierden visuel 1/2
De Peperkamp Gelderland - hierden visuel 2/2

Hoogtepunten

Wifi

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping De Peperkamp op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 13/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 1

  • Surface-camping : 3 ha


Know-All-About-Camping

Camping De Peperkamp is gelegen in de provincie Gelderland in Holland. Deze ontspannende camping in Nederland nodigt u uit om te ontspannen en te genieten van een aangename natuurlijke omgeving.

Huur een huisje in de natuur in Nederland

Wilt u een comfortabel verblijf doorbrengen in een natuurlijke omgeving in het hart van Nederland? Niets dergelijks om te kiezen voor de huur van een huisje op Camping De Peperkamp. Deze camping stelt voor om een mooi chalet te huren, geïsoleerd in een groene en uitgerust zodat de huurders zich thuis kunnen voelen. Maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen kunnen verblijven in deze accommodatie met 3 slaapkamers. Vakantiegangers die op zoek zijn naar autonomie die willen genieten van hun verblijf zoals ze willen, zullen worden veroverd door de uitgeruste keuken die tot hun beschikking staat. Een woonkamer is ook aanwezig, evenals een badkamer. In dit gemeubileerde chalet kunnen de huurders genieten van alle geneugten van een verblijf in de volle natuur terwijl ze genieten van een optimaal comfort.

Kampeervakanties in Nederland

Door te verblijven op Camping De Peperkamp kunnen kampeerders genieten van een echt verblijf in Nederland. In de omgeving van de camping is het mogelijk om lid te worden van een wellnesscentrum en een sauna, een restaurant, een supermarkt, een dorpscafé en een ijssalon. Natuurliefhebbers kunnen genieten van prachtige wandelingen of fietstochten in de hei en over de uitgestrekte zandduinen.

Toeristische vakanties in Nederland

Van Camping De Peperkamp biedt een breed scala aan te bezoeken vakantiegangers. In de buurt van de camping is het mogelijk om Harderwijk te bereiken, een historische stad met honderd unieke monumenten. Het is leuk om door de stad te wandelen en de verschillende kerken te bewonderen of langs de middeleeuwse muren te wandelen. Veel kwaliteitsrestaurants bieden heerlijke gerechten. Vanuit Harderwijk is het mogelijk om Amsterdam in een uur rijden te bereiken.

Campings in de buurt

Populairste steden