Camping de Roggeberg

de Roggeberg Friesland - appelscha visuel 1/4
de Roggeberg Friesland - appelscha visuel 2/4
de Roggeberg Friesland - appelscha visuel 3/4
de Roggeberg Friesland - appelscha visuel 4/4

Hoogtepunten

Restaurant

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping de Roggeberg op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 29/03

  • Sluitingsdatum: 27/10


Know-All-About-Camping

Camping Roggeberg is gelegen in de regio Friesland in Nederland. Deze familiecamping ligt in een groene omgeving en biedt verhuur van cottages en glamping-tenten.

Familiecamping in Nederland met waterspeeltuin

Tijdens hun verblijf op Camping Roggeberg hoeven vakantiegangers zich geen seconde te vervelen. Inderdaad, deze familiecamping biedt het hele gezin een uitgebreide uitrusting en activiteiten. De kinderen zullen op Camping Roggeberg in het paradijs zijn dankzij de aanwezigheid van een waterpark voor hen. Een ondiep waden zwembad is aanwezig en vergezeld van glijbanen en andere leuke apparatuur. Deze speeltuin voor kinderen zal hen verrukken en laat hen onvergetelijke dagen beleven. Direct naast Camping Roggeberg krijgen vakantiegangers de mogelijkheid om deel te nemen aan een gratis buitenzwembad, zodat ze kunnen afkoelen en zwemmen. Een overdekt zwembad, ook gratis, ligt op 10 minuten van de camping.

Sportvakanties in Nederland

Camping Roggeberg laat zijn vakantiegangers verschillende sportactiviteiten op de camping uitoefenen. Een sportveld is aanwezig, evenals een beachvolleybalveld, een tennisbaan, een klimtoren, een petanque en een midgetgolfbaan. Een golfbaan met 9 holes bevindt zich ook direct naast Camping Roggeberg. Een goede manier om te sporten terwijl u geniet van de omgeving, is fietsen.

Gastronomisch verblijf in Nederland

Op de Camping Roggeberg kunnen vakantiegangers genieten van hun smaakpapillen met de aanwezigheid van een restaurant. Het biedt een kwaliteitsmenu tegen betaalbare prijzen met voorgerechten zoals carpaccio, gemarineerde zalm en tapas, evenals goede maaltijden zoals gehaktballetjes, filet mignon, gefrituurde schnitzel, zalmfilet of nog steeds loempia's. Heerlijke desserts worden ook aangeboden om de maaltijd in stijl af te sluiten.

Campings in de buurt

Populairste steden