Een merk easyvoyage

Camping {Naam} : De Gids

Hier is de lijst van 1 campings in {Naam} en 2 campings in de omgeving. De top 10 beste campings wordt als eerste aan u gepresenteerd. Dit zijn de populairste in {Naam} en omgeving. > Lire +

Uw camping kiezen in {Naam}

Camping {Naam} : De Gids -

Appelhof Friesland - Terschelling visuel 1/3
Appelhof Friesland - Terschelling visuel 2/3
Appelhof Friesland - Terschelling visuel 3/3
Appelhof Friesland - Terschelling visuel 1/3
Appelhof Friesland - Terschelling visuel 2/3
Appelhof Friesland - Terschelling visuel 3/3

Camping Appelhof is een vakantieplek voor jongeren. Groepen vrienden die een vakantie onder het teken van vrijheid willen doorbrengen zijn welkom. Gelegen op het eiland Terschelling in Nederland, is het een ideaal startpunt om uit te gaan en te genieten van een bruisend nachtleven. De vele bars en clubs die binnen no-time toegankelijk zijn, zijn elke dag geopend en nodigen u uit om geweldige momenten van plezier te beleven. Jeugdkamp in de buurt van de zee in Holland Op slechts 1500 meter van Camping Appelhof is een prachtig zandstrand toegankelijk voor vakantiegangers. Ze kunnen binnen tien minuten fietsen en hele dagen doorbrengen om zich te koesteren in een aangename omgeving. Door de grote omvang van dit strand kan iedereen een plek vinden om ervan te genieten. Zwemmen en luieren op het zand zal op het rendez-vous zijn, maar het zal ook mogelijk zijn voor diegenen die verschillende wateractiviteiten willen beoefenen. De vakantiegangers zullen in staat zijn om de branding te oefenen, het eiland Terschelling is daarvoor een bevoorrechte plek. Er zijn twee surfscholen aanwezig waarmee nieuwelingen met plezier kunnen worden geïnitieerd. Wil je snelheid en adrenaline? Niets dergelijks voor het beoefenen van strandzeilen. Met de wind als enige motor, kunnen de piloten een goede snelheid bereiken en anders profiteren van de kust. Actieve kampeervakanties in Nederland Tijdens hun verblijf op Camping Appelhof zullen de jongeren verschillende activiteiten in de omgeving kunnen beoefenen die ervoor zorgen dat ze maximaal herinneringen kunnen maken. Voor een geweldige tijd van plezier en adrenaline gaat er niets boven paintballen met vrienden. Een prachtig paintballveld in het bos zal gemakkelijk toegankelijk zijn, gegarandeerd plezier! Ook in het bos krijgen vakantiegangers de kans om zich aan te sluiten bij een klimbos dat uitnodigt om hindernisbanen te volgen. Om anders van het strand te genieten, is het mogelijk om aan zee te paardrijden en zelfs met de paarden te zwemmen.

Zie de camping

Campingplatz in weniger als 5 km à Terschelling

Terpstra Friesland - Midsland visuel 1/1
Midsland

-

Friesland
Terpstra Friesland - Midsland visuel 1/1

Restaurant

Camping Terpstra ligt op het eiland Terschelling in Nederland. Deze camping is een favoriete bestemming voor jongeren die graag vriendengroepen ontmoeten. Kamperen in de buurt van de zee in Holland Tijdens hun vakantie op Camping Terpstra hebben waterliefhebbers de mogelijkheid om de zee te bereiken die op slechts 1500 meter afstand ligt. In een mum van tijd kunnen kampeerders het grote strand van Terschelling bezoeken. Zeer breed, dit strand biedt ruimte voor iedereen en het zal erg leuk zijn om te zonnebaden. Verfrissend zwemmen is een perfecte match voor warme zomerdagen en zonnebanken. Deze nabijheid van de zee zal ook ideaal zijn om te surfen. Deze plek is inderdaad ideaal om deze sport te beoefenen en het zal ook mogelijk zijn om op te staan peddelen. Degenen die dat wensen zullen ook de mogelijkheid hebben om te gaan vissen op zee en speedboot. Voor vakantiegangers om samen plezier te hebben, worden strandvolleybalwedstrijden georganiseerd op het strand. Kampeervakanties tussen jongeren in Nederland Camping Terpstra is de ideale vakantieplek om een kampeervakantie door te brengen tussen jongeren en is een uitgelezen startpunt om plezier te hebben. In het dorp Midsland, dat op loopafstand ligt, kunnen jongeren zich aansluiten bij bars, discotheken, karaoke, rockcafés en andere levendige plaatsen waar vergaderingen en plezier op u wachten. Geen twijfel mogelijk, groepen vrienden zullen blij zijn om op Camping Terpstra te verblijven voor een onvergetelijke vakantie. Verhuur van kampeertenten in Nederland Gasten van Camping Terpstra krijgen de mogelijkheid om mooie tenten te huren voor een succesvol verblijf met vrienden. Verschillende modellen zijn beschikbaar en bieden plaats aan 3 tot 12 personen. Door te kiezen voor deze verhuur kunnen vakantiegangers genieten van het plezier van kamperen zonder alle benodigde uitrusting te hoeven dragen.

Zie de camping

Uw camping kiezen in {Naam}

Je vindt 1 campings op {Naam} {Prepositie:Zone} Friesland om je vakantie door te brengen. Als u uw zoekopdracht uitbreidt en Friesland ontdekt u 2 campings binnen 20 km van {Naam}. 

{[Als het strand je aanspreekt en Friesland, dan kun je een huuraccommodatie boeken op een van de 0 campings aan zee. ].}.