Een merk easyvoyage

Camping De Zwaluw

De Zwaluw Noord-Holland - Julianadorp visuel 1/3
De Zwaluw Noord-Holland - Julianadorp visuel 2/3
De Zwaluw Noord-Holland - Julianadorp visuel 3/3

Hoogtepunten

  • Goede geografische ligging :

    Zee < 1 km

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping De Zwaluw op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 27/03

  • Sluitingsdatum: 15/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 5

  • Surface-camping : 2 ha


Know-All-About-Camping

Camping De Zwaluw is een familiecamping op een steenworp afstand van de zee in de prachtige regio Noord-Holland in Nederland. Er zijn huuraccommodaties beschikbaar en vakantiegangers kunnen kiezen uit houten chalets en kleurrijke caravans.

Kamperen aan zee in Nederland

Vanaf Camping De Zwaluw kunnen vakantiegangers een groot strand met uitzicht op de Noordzee bereiken. Dit strand ligt op slechts 5 minuten lopen en is de ideale plek om te ontspannen en op te frissen. Om de dag goed te beginnen, gaat er niets boven vroeg opstaan, naar het strand gaan en de zon opsnuiven terwijl je geniet van de verkwikkende zeelucht. De kinderen kunnen zich vermaken terwijl de ouders ontspannen, zodat iedereen de vakantie van zijn dromen heeft. De nabijheid van het strand zal ook geliefden plezieren, die kunnen genieten van romantische wandelingen hand in hand langs de zee.

Kamperen met het gezin in Noord-Holland

Op Camping De Zwaluw zullen kinderen zich zeker niet vervelen. Sterker nog, ze zullen zich zeker niet vervelen in de speeltuin die voor ze is ingericht. Er zijn genoeg speeltoestellen, zodat de kinderen elkaar kunnen ontmoeten en samen leuke momenten kunnen beleven die ze zich nog lang zullen herinneren. Er worden ook regelmatig speelactiviteiten georganiseerd, zodat het hele gezin momenten van plezier kan delen in een gezellige sfeer. In de omgeving van Camping De Zwaluw zijn er genoeg activiteiten naar ieders smaak. Op een paar minuten lopen kun je fietsen huren, een subtropisch zwembad bezoeken, midgetgolfen, golfen of bowlen. Er is ook een manege in de buurt en je kunt er zelfs kanoën.

Campings in de buurt

Populairste steden