Een merk easyvoyage

Camping Corfwater

Corfwater Noord-Holland - Petten visuel 1/4
Corfwater Noord-Holland - Petten visuel 2/4
Corfwater Noord-Holland - Petten visuel 3/4
Corfwater Noord-Holland - Petten visuel 4/4

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Corfwater op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 15/03

  • Sluitingsdatum: 27/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Surface-camping : 6 ha


Know-All-About-Camping

Camping Corfwater ligt aan zee in Noord-Holland. Deze camping is ideaal voor gezinnen en natuurliefhebbers die willen genieten van een ontspannende omgeving.

Gezinscamping aan het water in Noord-Holland

Een toplocatie wacht op vakantiegangers die hebben gekozen voor een verblijf op Camping Corfwater. Deze camping aan het water in Nederland nodigt vakantiegangers uit om te genieten van een ontspannende omgeving aan zee. Direct vanaf de camping kun je zonnebaden op het strand en zwemmen in het verfrissende water. Op het strand is onlangs een panoramische duin gebouwd van 26 meter hoog met een spectaculair uitzicht dat vakantiegangers graag zullen bewonderen. Er zijn ook drie strandpaviljoens en een aantal kleine hutjes. Om ervoor te zorgen dat iedereen optimaal van het strand kan genieten, is het opgedeeld in zones. Er is een gezinsvriendelijke zone en een watersportzone waar je kunt varen en surfen. Liefhebbers van mooie wandelingen kunnen terecht in het wandelgebied met prachtige routes.

Kampeervakantie met kinderen in Nederland

Voor een geslaagde kampeervakantie met uw kinderen moeten ze een onvergetelijk verblijf hebben. Op Camping Corfwater zijn er genoeg faciliteiten voor ze. Er is een buitenspeeltuin waar ze in het zand kunnen graven, klimmen, glijden en zich uitstekend vermaken. Er is ook een recreatieruimte op de camping waar ze kunnen tafeltennissen, voetballen, darten of videospelletjes spelen.

Glampingvakantie in Nederland

Op Camping Corfwater kunnen vakantiegangers die willen genieten van totaal comfort midden in de natuur een glamping tent huren. Het grootste model biedt plaats aan maximaal 7 personen en heeft ook een eigen warme douche.

Campings in de buurt

Populairste steden