Camping Hindeloopen

Hindeloopen Friesland - Hindeloopen visuel 1/5
Hindeloopen Friesland - Hindeloopen visuel 2/5
Hindeloopen Friesland - Hindeloopen visuel 3/5
Hindeloopen Friesland - Hindeloopen visuel 4/5
Hindeloopen Friesland - Hindeloopen visuel 5/5

Hoogtepunten

  • Uitstekende geografische ligging :

    Toegang zee,

    Toegang meer

  • De kinderclub :

    Kinderclub,

    Child-animations

> Zie de volledige beschrijving

Onze partners bieden geen verblijven aan op Camping Hindeloopen op onze site.Vergelijk de prijzen van huuraccommodaties in de omgeving van deze camping.

Beschrijving van de camping

  • Openingsdatum: 01/04

  • Sluitingsdatum: 31/10

  • Geaccepteerde betaalmethoden :

    • CB
  • Locations-number-locatif 7

  • Surface-camping : 16 ha


Know-All-About-Camping

Camping Hindeloopen is een familiecamping aan het water in Nederland. Vakantiegangers kunnen genieten van een ontspannen omgeving en genieten van verschillende activiteiten.

Nautische vakanties in Nederland

Camping Hindeloopen ligt aan de rand van het IJsselmeer, waardoor het een ideale vakantiebestemming is voor diegenen die watersporten willen beoefenen. Dit meer is inderdaad een populaire plek voor alle liefhebbers van wateractiviteiten. Direct vanaf Camping Hindeloopen, is het mogelijk om lessen te volgen bij de kitesurfschool die op het terrein is. Jong en oud zullen het plezier en de adrenaline van kitesurfen en windsurfen ontdekken. Ervaren instructeurs zijn verantwoordelijk voor het onderwijzen van studentenpedagogiek, zodat iedereen in de best mogelijke omstandigheden kan oefenen. Terwijl sommigen leren met de kiteboardschool, zullen anderen liever rustig koesteren op het strand en rustig zwemmen in het koele water van het meer.

Familiecamping in Holland

Door te verblijven op Camping Hindeloopen hebben kinderen de zekerheid om plezier te hebben in alle weersomstandigheden. Inderdaad, het wordt hun ter beschikking gesteld een grote binnenspeeltuin waarmee ze zelfs kunnen spelen als het regent of wanneer de zon te heet is. Vol met zand nodigt deze speeltuin kinderen uit om te glijden, slingeren, klimmen ... Kortom, om een maximum aan herinneringen te creëren die ze aan het einde van de vakantie met zich meedragen. kinderen zullen ook worden gewonnen door de aanwezigheid van een educatieve boerderij. Op het terrein kunnen ze schouders wrijven met geiten, kippen, eenden, ganzen en zelfs een pony. De jongsten zullen blij zijn om te kunnen strelen en met ze te praten.

Huur een huisje in Holland

Wilt u genieten van totaal comfort in Nederland? Camping Hindeloopen biedt prachtig ingerichte accommodaties waardoor u zich thuis voelt. Met familie of vrienden is het mogelijk om een prachtig chalet te huren met 3 slaapkamers, een ingerichte woonkamer, een keuken, een badkamer en een terras met tuin.

Campings in de buurt

Populairste steden